Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Валат на Доспат
Re: Валат на Доспат
Малее, това са си цели 4 денаchapara написа:20,21,22 и 23ти до обед две само почуквания на плувка,ужас!!!Всекаква стръв и захранка??????

Не бери грижа, важното да е било весело и да сте изкарали приятно. Рибите все някога ще дойдат

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- велчев62
- ще става разбирач
Това са си 4 дена,не е за вярване.Ако може да кажеш къде сте били ориентировачно и на каква стръв сте ловили,на плувка или на дъно с какво сте хранили просто ме интерисува.
Всяка година лятото ходя там защото ми е ГОТИНО,вярно,че не дава както преди 3-4години.Писах за Доспат в "Информация за водоемите"
Тази година,само здраве,ще бъда пак там през лятото,но дали ще съм доволен от риболова ............важно,че няма комин(промишлен),поне на 40км от язовира и съм независим от никой,освен колегите покрай мен.
Всяка година лятото ходя там защото ми е ГОТИНО,вярно,че не дава както преди 3-4години.Писах за Доспат в "Информация за водоемите"
Тази година,само здраве,ще бъда пак там през лятото,но дали ще съм доволен от риболова ............важно,че няма комин(промишлен),поне на 40км от язовира и съм независим от никой,освен колегите покрай мен.