Валат на Доспат

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Re: Валат на Доспат

Мнение от Stefko »

chapara написа:20,21,22 и 23ти до обед две само почуквания на плувка,ужас!!!Всекаква стръв и захранка??????
Малее, това са си цели 4 дена :shock: :roll: Не звучи добре, но щом сте стояли там значи е имало нещо друго, което да ви занимава подобаващо ;) (Говоря в множествено число с надежда, че не си бил сам, а с компания)
Не бери грижа, важното да е било весело и да сте изкарали приятно. Рибите все някога ще дойдат ;)
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Това са си 4 дена,не е за вярване.Ако може да кажеш къде сте били ориентировачно и на каква стръв сте ловили,на плувка или на дъно с какво сте хранили просто ме интерисува.
Всяка година лятото ходя там защото ми е ГОТИНО,вярно,че не дава както преди 3-4години.Писах за Доспат в "Информация за водоемите"
Тази година,само здраве,ще бъда пак там през лятото,но дали ще съм доволен от риболова ............важно,че няма комин(промишлен),поне на 40км от язовира и съм независим от никой,освен колегите покрай мен.
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Истината е,че на Доспат му остана само невероятно красивата природа.Язовира е тотално обезрибен от мрежарите.
Наслука!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”