Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

От последните скобари
-
- фен клуб-скобар
От последните скобари
Здравейте отново
Няма да пиша как съм тръгнал на реката за риба и какво ме е накарало то е ясно,
Вече осъзнавам че съм сериозно болен по тези скобари
Валеше лек сняг и реката изглеждаше така

Днес нямаше и много хора на отсрещния бряг но за сметка от на това от тази не можах да си намеря място
Е много ясно като отидох в 14,00 часа на реката какво място то плувки то фидери станаха модерни нещо
то дънни въдици исках да снимам един с 6 дънарки с акция сигурно 200гр ако не и повече ма като извадих апарата този като се разпище и не исках да се разправяме "Аз съм дошъл от Враца до тука и ще си хвърля колкото си искам въдици не си ти човека който ще ми прави забележки камо ли да снима " и аз го оставих на мира,а беше застанал на супер готино място но с тези пружини и със стиропор но куката незнам какви риби е ловил
Но както и да е няма оправия с тези
Все пак се настаних под едни дървета беше ми малко кофти да хвърлям на едно и също място,и постоянно ми падаше сняг във врата
Забърках около два килограма от натрошени блатове и половин пакет на Промикс този път не съм слагал глина нямах време,и се получи това

ето и позицията ми
Много съм доволен че успях да хвана два хубавци и не се стърпях да позирам с тях
Ето първия

ето и втория

След втория нямах кълване два часа,стоях докато се стъмни и успях да хвана още три,та общо пет

Те толкова за излета от мен днес
Отново се изкефих на тези борбени скобари и се заредих за работа утре с приятни емоций,е като оставим настрана спора с колегата с дънарките
Бъдете здрави и много успешни излети на всички
Няма да пиша как съм тръгнал на реката за риба и какво ме е накарало то е ясно,
Вече осъзнавам че съм сериозно болен по тези скобари
Валеше лек сняг и реката изглеждаше така
Днес нямаше и много хора на отсрещния бряг но за сметка от на това от тази не можах да си намеря място
Е много ясно като отидох в 14,00 часа на реката какво място то плувки то фидери станаха модерни нещо

Но както и да е няма оправия с тези
Все пак се настаних под едни дървета беше ми малко кофти да хвърлям на едно и също място,и постоянно ми падаше сняг във врата
Забърках около два килограма от натрошени блатове и половин пакет на Промикс този път не съм слагал глина нямах време,и се получи това
ето и позицията ми
Много съм доволен че успях да хвана два хубавци и не се стърпях да позирам с тях
Ето първия
ето и втория
След втория нямах кълване два часа,стоях докато се стъмни и успях да хвана още три,та общо пет
Те толкова за излета от мен днес
Отново се изкефих на тези борбени скобари и се заредих за работа утре с приятни емоций,е като оставим настрана спора с колегата с дънарките
Бъдете здрави и много успешни излети на всички
Re: От последните скобари
Немаш срам ей! Секи ден ей така, лекичко, по 5 скобара... 

- jasonsmith
- разбира нещата
хаха. и аз точно това си помислих - отива си Пепи на реката, прави си ги 5 и се прибираkozeboy написа:Немаш срам ей! Секи ден ей така, лекичко, по 5 скобара...

- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тая година ги попиля тия риби

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Това си е направо супер.Колега ти им разказваш играта от всякъде.Поздрави 

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
екстра рибки
Относно колегата с дънарките и факта че дошъл от враца и няма значение колко въдице е наредил... Представям си аз, ако дойда от Бургас трябва 35 пръчки най малко да туря, че Бургас е далече

Относно колегата с дънарките и факта че дошъл от враца и няма значение колко въдице е наредил... Представям си аз, ако дойда от Бургас трябва 35 пръчки най малко да туря, че Бургас е далече

- indalo
- фен клуб-скобар
Немаш спирка, ни срама
Ако знаеш вече как ти завидех.....
Баси, утре отивам свъдица на работа, ма на Панчарево кво да фана. Искам скобариииии......
Отново адмирации.

Отново адмирации.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
veso72 написа:Това си е направо супер.Колега ти им разказваш играта от всякъде.Поздрави

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- ivan.g.andonov
- фен клуб-скобар

-
- разбира нещата
Ами за майстора лошо място няма, и ти го доказа! Евалата! 

Колкото повече толкова повече!