7-ца или 8-ца?
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аxам, а преди неги се подвизаваx с една куча марка прутче , но и от него бяx много доволен Става дума за някакув Формаx , но беше много дбре блансиран бпрута
PS. toq prevod me ubi naprvo

PS. toq prevod me ubi naprvo

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Skorpi
- сериозен играч
Не знам при вас как е ама аз имам следния проблем все по често рибата е на дистанция за 5-6 отколкото за 8-9 Не рядко вземаики 8 сам гледал колеги с 6 да си дърпат гол след гол Моито мнение е че 7ца е по удачен избор като ти трябва по дълъг сарък отиди на щека а 9ка при вятър мама мия....да не говорим за избора на място
и как се замята с това чудо .

и как се замята с това чудо .

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

щека
ако си вземете щека на 11 м. още след първия излет ще ви се стори къса,така мисля аз.
Поздрави на всички!
Поздрави на всички!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
колко пъти тези от вас които имат щеки ловят на 13м на свободен риболов.ако нямате риба не търсете вината в дължината,то е до избор на място,захранка,ритъм на хранене и дохранване.много рядко ловя на 13м,а имам и още едно коляно до 14,5.а колкото до 7-цата,за мен е по-удачна
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....