Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ВНИМАНИЕ за Гърция
-
- фен клуб-скобар
Re: ВНИМАНИЕ за Гърция
Точно така.INCUBUS написа:Такава забрана за риболов може да бъде наложена само от областен управител за съответната област /вече имаше преди известно време такава за Драмска област/.Което не означава,че важи в другите гръцки области.
И въобще не е кочина.
Защо винаги се самообвиняваме.
Преди имаше забрана за Драмска област ,най вече заради Потами.
И сега продължавам да твърдя ,че боклуците по бреговете не бяха от българи -риболовци ,а от българи -лайнари ,които са си хвърляли боклука в Места и оттам се е появил в Потами.
- jorkata76
- научил се да хвърля
Беше въпрос на време да се забрани риболова,човек сам каквото си направи никой друг не може да ти го направи!Както е писал един колега по горе в темата заради единици(българи) ще страдаме всички. 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сакси, стига бе братче. Със затворени очи ли си бил, та не я видя кочината? Осрахме всичко, Ангиста прилича на сметище, подкарахме и Струма....какво ни остава, морето ли е следващото?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Това на'ште колеги- Ганьовци, сами ни го изпросиха!
Освен това съм впечатлен,че по европейските стандарти, костура под 18 см. е маломерен, а в БГ е 12 см. , около който размер е и масовия улов. 18-20 см. го броим за едър:)
Освен това съм впечатлен,че по европейските стандарти, костура под 18 см. е маломерен, а в БГ е 12 см. , около който размер е и масовия улов. 18-20 см. го броим за едър:)
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Прави са Гърците. А сега се поставете на тяхно място - идват некви чужденци и ви осират селския гьол. Търмъчат ви реките и езерата и прибират чували с риба, като че ли са държани гладни в Бухенвалд. Ето потвърждение на старото правило каквото Повикало такова Отговорило.
Писал съм го на друго място,ще го напиша и тук- когато си сменим"чипа"!cvetan_zashev написа:Само да попитам![]()
,кога в България ще има такива мерки.......

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Край Борово (Потами) винаги е пълно с боклуци, които идват от България по реките Места и Доспат. Даже имат специални съоръжения за събирането им. Въпрос: някъде четох, че за Гърция е нужен риболовен билет. Някой инфо?
-
- ще става разбирач
Баш си прав колегааааа. А аз си задавам въпроса КОГА ще ни ХАКНАТ и те на нас винетки, каквито ние им лепим веднага щом минат отсам.lefera1 написа:Прави са Гърците. А сега се поставете на тяхно място - идват некви чужденци и ви осират селския гьол. Търмъчат ви реките и езерата и прибират чували с риба, като че ли са държани гладни в Бухенвалд. Ето потвърждение на старото правило каквото Повикало такова Отговорило.
Може пък това да оправи положението и с риболова - дневна винетка 10 евро, седмична 25-30 евро и само така ще се отсеят мърлячите. Сега какво - решават три мангала със старата кочина да идат на "промишлен риболов" и ей ги вече там. гОУми еФрупейци станааме ногу бърже

Единственото решение е да ни бръкнат в джоба, това е!!! Важи за навсякъде!
Потами е друга тема - там наистина боклука идва от реките.
Стига с това множествено число - българите сме си били такива и онакива,аз лично не ходя с извинение да кендзам по водоемите и си обирам боклуците, всички знаем кой най-често ходи по гръцко - наш "македонски", "сандански" и "благоевградски" сельо, то в тоя регион такава си им е културата.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- borislav58
- сериозен играч
Колеги всички наши язовири и реки са насрани до безбожие
.Сега ще усерем и Гръцко кво ни пречи

Всичко заебавам и за риба заминавам!
topsoft написа:Стига с това множествено число - българите сме си били такива и онакива,аз лично не ходя с извинение да кендзам по водоемите и си обирам боклуците, всички знаем кой най-често ходи по гръцко - наш "македонски", "сандански" и "благоевградски" сельо, то в тоя регион такава си им е културата.
Г-н Гражданин.Защо подозирам че с този си пост доста храна ще отнесеш

- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Вчера бях в Гърция. Първо отидохме на Кавала, но вятърът бързо ни изгони. Имаше още 3-ма рибари на кея, но и те като нас бързо изчезнаха. Нямаше табели или някой да каже, че е забранено или нещо такова. На връщане спряхме на едни канали, където излизаха кефали по 700-900 грама, но никаде нямаше табела, или някой да ни предупреди. Дали е било просто шанс не знам 

Знаех си, че някой веднага ще се припознае, мойте извинения към наранената македонска честtiramisu написа:topsoft написа:Стига с това множествено число - българите сме си били такива и онакива,аз лично не ходя с извинение да кендзам по водоемите и си обирам боклуците, всички знаем кой най-често ходи по гръцко - наш "македонски", "сандански" и "благоевградски" сельо, то в тоя регион такава си им е културата.
Г-н Гражданин.Защо подозирам че с този си пост доста храна ще отнесешВ първата половина от изречението отричаш множественното число , а във втората половина се ловиш за него.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- ще става разбирач
topsoft и аз ти приемам извиненията. Има доста добри хора в тоя прекрасен край на родината, който явно трябва да посещаваш по-често
Ти от къде си между другото ?
да те почнеми по "македонки" както ние си знаем

Последно промяна от s4etovod на Пет Фев 25, 2011 1:27 pm, променено общо 1 път.
Ако смяташ че Плевен е в "македонски-сандански-благоевградски" регион , то това означава че проблема не е само с възпитанието , но и с образованието.Просто ти обърнах внимание че в едно изречение хем не искаш всички да са под един знаменател , хем заклtopsoft написа:Знаех си, че някой веднага ще се припознае, мойте извинения към наранената македонска честtiramisu написа:topsoft написа:Стига с това множествено число - българите сме си били такива и онакива,аз лично не ходя с извинение да кендзам по водоемите и си обирам боклуците, всички знаем кой най-често ходи по гръцко - наш "македонски", "сандански" и "благоевградски" сельо, то в тоя регион такава си им е културата.
Г-н Гражданин.Защо подозирам че с този си пост доста храна ще отнесешВ първата половина от изречението отричаш множественното число , а във втората половина се ловиш за него.
еймяваш това накрая.
Последно промяна от tiramisu на Пет Фев 25, 2011 1:29 pm, променено общо 3 пъти.