ВНИМАНИЕ за Гърция

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Re: ВНИМАНИЕ за Гърция

Мнение от topsoft »

s4etovod написа:topsoft и аз ти приемам извиненията. Има доста добри хора в тоя прекрасен край на родината, който явно трябва да посещаваш по-често :wink:
Явно съм се изказал кофти, имах предвид, че и в БГ и в Гърция идиота си е идиот
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Ако смяташ че Плевен е в "македонски-сандански-благоевградски" регион , то това означава че проблема не е само с възпитанието , но и с образованието.
Гледам, че си в настроение да се заяждаш колега и ако искам да вляза в твоя тон, може да ти отвърна, че ключа не е в "региона", а в сельо?

Както и да е извинявам се още веднъж!
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

Ако смяташ че Плевен е в "македонски-сандански-благоевградски" регион , то това означава че проблема не е само с възпитанието , но и с образованието.[/quote]
На баба ви фърчилото. Аз съм на 24 години и ако ви кажа, че като ида от 50 срещнати човека ако има 2-3 набора мои ще е радост. Това значи ли, че образованието преди 30-40 години е било по-добро от сега??????? само тъпотии.......... Реките и водоемите покрай софия са цъфнали та връзват........... Съобразявайте се какво пишете.....
Аватар
tiramisu
новобранец
новобранец

Мнение от tiramisu »

topsoft написа:
Ако смяташ че Плевен е в "македонски-сандански-благоевградски" регион , то това означава че проблема не е само с възпитанието , но и с образованието.
Гледам, че си в настроение да се заяждаш колега и ако искам да вляза в твоя тон, може да ти отвърна, че ключа не е в "региона", а в сельо?

Както и да е извинявам се още веднъж!
Не съм настроен за каране , но поех подадения тон , след като каза че съм се припознал.Аз
ключа го виждам , но прочети какво си писал по горе и виж дали няма да намериш и ключалката.Иначе също приеми моите извинения.
Аватар
tiramisu
новобранец
новобранец

Мнение от tiramisu »

icho_87 написа:Ако смяташ че Плевен е в "македонски-сандански-благоевградски" регион , то това означава че проблема не е само с възпитанието , но и с образованието.
На баба ви фърчилото. Аз съм на 24 години и ако ви кажа, че като ида от 50 срещнати човека ако има 2-3 набора мои ще е радост. Това значи ли, че образованието преди 30-40 години е било по-добро от сега??????? само тъпотии.......... Реките и водоемите покрай софия са цъфнали та връзват........... Съобразявайте се какво пишете.....[/quote]

Пичага , образованието го изкоментирах по съвсем различен повод :)Айде стига че стана мазало тука.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

topsoft написа:Стига с това множествено число - българите сме си били такива и онакива,аз лично не ходя с извинение да кендзам по водоемите и си обирам боклуците, всички знаем кой най-често ходи по гръцко - наш "македонски", "сандански" и "благоевградски" сельо, то в тоя регион такава си им е културата.
Колега,не знам от къде си и къде кензаш,но знам,че водоеми в Родопите, като Батак,Широка поляна,Голям Беглик и Доспат през лятото се посещават основно от"граждани"на София,Пловдив, Пазарджик и др.градове! А така също знам,че в края на лятото боклуците по въпросните водоеми са като на сметището в Суходол!? Не е проблема в това кой е селянин и кой гражданин,а в.....Изображение ,а за голямо съжаление такива ги има,както на село,така и в града!Така,че квалификацията ти е доста неуместна!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Pylsar написа:
topsoft написа:Стига с това множествено число - българите сме си били такива и онакива,аз лично не ходя с извинение да кендзам по водоемите и си обирам боклуците, всички знаем кой най-често ходи по гръцко - наш "македонски", "сандански" и "благоевградски" сельо, то в тоя регион такава си им е културата.
Колега,не знам от къде си и къде кензаш,но знам,че водоеми в Родопите, като Батак,Широка поляна,Голям Беглик и Доспат през лятото се посещават основно от"граждани"на София,Пловдив, Пазарджик и др.градове! А така също знам,че в края на лятото боклуците по въпросните водоеми са като на сметището в Суходол!? Не е проблема в това кой е селянин и кой гражданин,а в.....Изображение ,а за голямо съжаление такива ги има,както на село,така и в града!Така,че квалификацията ти е доста неуместна!
Така е , признавам
Изображение

Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

AAAAAAAAAAAAAAAAAA :evil: :evil: :evil:

Много неадекватни мнения, защо се карате помежду си като сте българи и живеете в България, вместо да храните гърците пък били и те прави.

Относно забраната, смях голям.
Тя ще спре нас, който плащаме данъци, работим, гледаме деца роднини и т.н.
НИКОГА няма да спре ходещите от покрайнините на границата или ходещите да изкарват пари. НИКОГА и по НИКАКЪВ повод няма да стане.
Проста сметка. В сандански изкупуват сома на 10 лв кг. По Струма на чепарета ловят по 2-3 едри риби над 10-15 кг, често ловят риби по 20-40 кг. Дребното не го броя, но и то се продава. Та печалба от 200-300 лв за 2-3 дни е страшно много за българина и няма какво да го спре да вземе тези пари, нито глоби нито затвор ще го спрат. Като открият тока ще стане още по страшно, защото ще започнат да изкарват още повече пари.

Та така, карайте се по между си колкото искате. Каквито и закони да измислят и глоби и затвори, нашите браконери ще ходят и ще избушват гръцките водоеми. Ние няма да ходим защото не можем да си позволим да не отидем на работа или да ни съдят или да си компрометираме досиетата.

А дали е истина и дали това е чак такъв проблем на гърците не знам. Както не могат да се справят с албанците, така и няма да могат да се справят с нашите браконери :wink:

Айде със здраве да си пишат законите, и да спираме да ходим ние който зареждаме гориво при тях, пазаруваме от магазините им и плащаме по хотели и заведения. Да си издържат барабите и браконерите :evil:
Lax
новобранец
новобранец

Мнение от Lax »

Мда, нашите рибари, гъбари и иманяри от много години си влизат в Гърция пеша и си правят, каквото там ги влече. Много хора (особено от Туховища, Годешево и Жижево) минават границата и влизат в Гърция надолу по течението на река Доспат за риба, след като изловят и най-дребните рибки от вировете в българската част на реката. Контролът там долу е тотална нула - и от наша, и от гръцка страна.
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

tiramisu написа:
icho_87 написа:Ако смяташ че Плевен е в "македонски-сандански-благоевградски" регион , то това означава че проблема не е само с възпитанието , но и с образованието.
На баба ви фърчилото. Аз съм на 24 години и ако ви кажа, че като ида от 50 срещнати човека ако има 2-3 набора мои ще е радост. Това значи ли, че образованието преди 30-40 години е било по-добро от сега??????? само тъпотии.......... Реките и водоемите покрай софия са цъфнали та връзват........... Съобразявайте се какво пишете.....
Пичага , образованието го изкоментирах по съвсем различен повод :)Айде стига че стана мазало тука.[/quote]

Както и да е. Малко се напрегна темата. Ядосах се, щото сигурно няма канал в драмско, на който не съм бил. И да ви кажа вярно е че правим боклук. Вчера намерих една кутийка фанта и опаковка от БГ кроасан до нея.... работата е ясна. Но ако си мислите, че гърците са изрядни....... Сещам се за 2 места покрай "драмския" канал, които са превърнати буквално в сметище! А вчера паркирах на едно пътче, чиято единствена цел е да се стига до реката и да се хвърлят боклуците!!! който не вярва мога да му обясня, че и кординати да му дам ако иска да се убеди сам!!! Особено около малките села си е кочина и ние нямаме нищо общо с това. Факт е обаче, че преди като ходих на Кавала под краката ми пращяха шлюпки от семки и то в радиус 3-4 метра. Срам ме е да застана там, щото като мине някой познайте кой ще гледа на криво.... Късам едно клонче от близкия храст и ги измитам, ама пак ме гледат на криво че късам клони..... с въжето за живарника вадя вода от морето и ги изплисквам вътре... пак аз съм крив.... освен да си взема една метла и кошче и да си ги нося в БГ.... няма оправия. Но това не значи, че като има 2 индивида тип "мърльо" трябва да се вини целия "Перник-Гоце Делчев-Петрич" регион!!!
kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kef4e »

само ще кажа,че каквото си направиш сам,никой не може да ти направи....
аз не сам ходил и се канех да посетя гръцко,ама ще го оставя за след 2,3 години,ако се осъзнаем до тогава де...А ДО ТОГАВА ДА НИ Е ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ :lol:
feederteam
новобранец
новобранец

Мнение от feederteam »

Аз всеки път като отида в Гърция на риба събирам 1 чувал мои боклуци и 2 чужди,и то чужди от рода на Девин,Средец,Чиочипс...Все български боклуци,направо да те хване срам от хората там...Ужасно е но масовото население на страната е доста изпростяло и заради такива хора сега ние ще го отнесем :evil: Но хората са си много прави.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

айде да ви е честито...сега наред е турция да бъде осрана,после сърбия и македония и така полека лека и целия свят - българина друго може и да не може ,ама на този занаят е цар :evil: :oops: абсолютно подкрепям гърците - напълно са си прави хората и няма кво да им се сърдите и да говорите,че те нямало да ни спрът и ще ги превземем и ала бала -като ти треснат 2000 евро и ще ти омекнат краката... не им пукало от глоби и закони ...големите баровци вече...жалко ,че и тук не е така.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

ivalpetkov написа:айде да ви е честито...сега наред е турция да бъде осрана,после сърбия и македония и така полека лека и целия свят - българина друго може и да не може ,ама на този занаят е цар :evil: :oops: абсолютно подкрепям гърците - напълно са си прави хората и няма кво да им се сърдите и да говорите,че те нямало да ни спрът и ще ги превземем и ала бала -като ти треснат 2000 евро и ще ти омекнат краката... не им пукало от глоби и закони ...големите баровци вече...жалко ,че и тук не е така.

Колега и 5000 евро да е глобата пак няма да ги спрат, не искате да го разберете и това е.
По горе един колега написа, че си ходят от селата хора и си браконерстват яко. какво ще им вземат? гащите ли? пишат им акт или там каквото е и ги пускат, после пак после пак, после малко във зандана и така.
Относно автоматичното плюене по българите. Да цапаме, да щъкаме навсякъде без да се съобразяваме. НО това, че гърците са мизерници по селата е повече от очевидно. По селски пътища и нивите им се вижда какви ли не боклуци.

Гърция не е Европа !!! (както и България де :lol: )
feederteam
новобранец
новобранец

Мнение от feederteam »

Колега проипусна да кажеш Сърбия :D А за Турция вече няма шанс да оцелеят :D Доста българи се отвориха да ловят там на морето,дава много риба ама те и от там ще ни резнат за риболов. :mrgreen:

А бе супер сме вървим надлоу и пак надолу ама в момента вървим доста бързо доста надолу
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”