Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Съобщения
ТЕНИСКИ "НА РИБА"СПРЕТЕ БРАКОНИЕРИТЕ
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- vIdRaTa
- разбира нещата

- Обратна връзка:
ТЕНИСКИ "НА РИБА"СПРЕТЕ БРАКОНИЕРИТЕ
Ето каква идея ми изникна докато четях една тема на колегата IVAK
Дайте да се организираме и да направим тениски с логото на сайта naRIBA.com,
но и с надпис: "Спрете Бракониерите"
1.Тази (ако може така да с нарече)кампания се предполага , че може активизира някои хора да си вършат работата поне малко по-добре
2. Ще помогне на нас потребителите на сайта naRIBA.com да бъдем по-задружни в изпълнението на тази толкова обсъждана ,но не изпълнена до момента задачка -"Как да се справим с тези гадове бракониерите"
3.Ще направи сайта naRIBA.com
още по-популярен с това ,че се бори до някъква степен с "бракониерската дейност" в BG
4.Колегите от форума ще може да се познаваме по-гьоловете и да си помагаме с каквото можем ,когато се наложи
Ще помоля админа да маркира тази тема като ВАЖНА.
А всички колеги да дават мнения,предложения и т.н.
Много ще се радвам ако мисията бъде изпълнена
Не забравяйте да гласувате в анкетата
Дайте да се организираме и да направим тениски с логото на сайта naRIBA.com,
но и с надпис: "Спрете Бракониерите"
1.Тази (ако може така да с нарече)кампания се предполага , че може активизира някои хора да си вършат работата поне малко по-добре
2. Ще помогне на нас потребителите на сайта naRIBA.com да бъдем по-задружни в изпълнението на тази толкова обсъждана ,но не изпълнена до момента задачка -"Как да се справим с тези гадове бракониерите"
3.Ще направи сайта naRIBA.com
още по-популярен с това ,че се бори до някъква степен с "бракониерската дейност" в BG
4.Колегите от форума ще може да се познаваме по-гьоловете и да си помагаме с каквото можем ,когато се наложи
Ще помоля админа да маркира тази тема като ВАЖНА.
А всички колеги да дават мнения,предложения и т.н.
Много ще се радвам ако мисията бъде изпълнена
Не забравяйте да гласувате в анкетата
Последно промяна от vIdRaTa на Пон Май 07, 2007 9:05 am, променено общо 1 път.
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- dimitar_
- сериозен играч

Аз съм "за", по тая тема сме писали , но може да подходим по - сериозно , пък и срещатата на яз. Жребчево си мисля ,че е удобен момент . Ако се съберем доста хора може там на место да се обсъди , а защо не и до тогава да са готови , и там да се раздадат на всички участници . Разбира се всеки ще си плати тениската , а какво да представлява , има достатъчно свежи мозъци във форума за да я направят както трябва . Мисля че Ivak беше писал за цвета на тениските да не са бели , а да са в някакъв цвят , тип "маскировъчен". Аз също съм на това мнение , но ще съм съгласен с мнението на болшинството , каквото решите...
- drayman
- научил се да хвърля

Ще е добре ако се измисли някакъв вариант да се поръчват онлайн.Сигурен съм, че тук има доста кадърни хора и ще намерят начин.Не знам дали ще стане, но може да пробваме в сайтовете където се поръчват тениски с щампи и от там директно да ги поръчваме.
Последно промяна от drayman на Съб Май 05, 2007 6:15 pm, променено общо 1 път.
- vIdRaTa
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Колегата omerta предложи в темата на Ивака (каза че може да направи една мостра ,а после на който му харесва да си поръча по куриер или нещо....),аз лично ще му пиша едно ЛСdrayman написа:Ще е добре ако се измисли някакъв варянт да се поръчват онлайн.Сигурен съм, че тук има доста кадърни хора и ще намерят начин.Не знам дали ще стане, но може да пробваме в сайтовете където се поръчват тениски с щампи и от там директно да ги поръчваме.
--- Конфуций---
--- Конфуций---
-
kostur4eto
- вече хвърля и на тежко

/www.teniski.be Има и други подобни сайтове,но според мен най добре ще бъде ,да уточним цвят,щампа и още каквото трябва там,а също и фирмата от която ще се поръчват . После нека всеки сам си поръча който размер иска.Иначе става много сложно-събиране на пари,раздаване някъде дето не всеки може да отиде и т.н.
- vIdRaTa
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Нали и аз това казвам за логото задължително трябва да го имаdrayman написа:В този сайт може да се слагат и снимки на тениските, може към тенсиката да добавим логото на сайта с рибата.Гледам,че и шапки има може и модел за шапка да си намправим.
А за шапките е добра идея,но нека първо направим тениските ,а после може и шапки да направим
Дайте едно по едно ,че от такова нахвърлъне на идеи пак нищо няма да се получи
Нека караме целенасочено с тази идея за тениски с ЛОГО НА САЙТА naRIBA.com и рибата също
ОК
--- Конфуций---
--- Конфуций---