Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
тези дни се задържа доста студено и се надявам през събота и неделя да има добри резолтати и на коневец че там доста беше замряла работата
... и к`ва е хавата на Коневец ?M54 написа:тези дни се задържа доста студено и се надявам през събота и неделя да има добри резолтати и на коневец че там доста беше замряла работата

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре дошъл във форума, колега!toliooo1 написа: i 4ulo li se e ne6to za konevec da li e tragnala pak ili e qlov ribolova. Posledniqt pat be mn zle rabotata dano studa da q e posabral pak.Ako nqkoi znae ne6to da pi6e 4e da znam imali smisal dali da bi pat do tam vaub6te.
Добре е да знаеш, че едно от най-важните правила тук е да се пише на кирилица; спазването му означава и уважение към останалите тук, затова е добре да се спазва

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За съжаление нямам прясно инфо от Коневец, преди няколко дни имаше пост на колега, който е ловил на Завой, но за Коневец нямам лично мнение (за съжаление риболова напоследък става мираж за мен
)

Колеги риба има играе ама е много трудна иска много фин тъкъм и захранка
И даже това не е голяма гаранция за успех последно в понеделник 4 риби за цял ден но пък бяха хубави
тези дни пак мисля да ходя и ако има успех ще пиша
наслука
И даже това не е голяма гаранция за успех последно в понеделник 4 риби за цял ден но пък бяха хубави
тези дни пак мисля да ходя и ако има успех ще пиша

наслука
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Виж една страница назад в текущата тема (стр.31), там отдолу е поста на колегата, който е прекарал няколко часа на реката до Завойtoliooo1 написа:На Завой какво е направил колегата?

Здравейте,във вторник 22.02. с един приятел посетихме Поповска река на самото устие.Рибата играе като луда,но за жалост не иска да се храни.За около четирите часа през, които бяхме там имах само една риба.Опитах всякаква стръв:пинки,бял,торен та дори и вардевас.Пробвахме и на Тунджа,но положението бе същото.След толкова упорстване решихме да проверим какво е положението на Коневец,но без резолтат.
за утре сме се наточили да я дарпаме с колеги ама като гледам времето маи ще се размине риболова, дават го мн лошо време
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
Който не разбира на Коневец се спира
, Пичове , там едно време беше хубаво ама вече маде ! Там ходя само на спининг , тогава излизат много прилични рибоци , че да не кажа и даже трофейни ! Тъй че в тоя студ файда няма да мръзна там
, в края на март почва борбата
с големите кефаляци !

Туй риболова не е за мен 

- каридата
- учете се от него
А д е и аз се надъхвам в къщи за тях ама де да видим.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

Надъхвам се и пръскам кинти за нови играчкикаридата написа:А д е и аз се надъхвам в къщи за тях ама де да видим.

Иначе си е кеф тъй да вземеш някой нов воблер дето не си имал до сега

Туй риболова не е за мен 

- каридата
- учете се от него
Доста станаха да ти кажа и тъй като миналата година правехме много воблери за тунджа а то о т тая голяма вода почти не уцелихме на време но то си стой.Е имам някоя друга риба миналата година но не беше като по миналата,надявам се тази да е добра защото реката е невероятна.Ако живеех наблизо сигурно щях да съм доста често по блеговете и но кво да с е прави.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

ТО аз 2009 предимно бях много доволен , миналата година не съм ходил
жената се премести в друг град
и никво време за риби , събота и неделя семейно зает , надявам се тази година да е по - така !

Туй риболова не е за мен 

Между другото аз често ходя до Бургас , ти от там ли си купуваш балсата , щото тук в Ямбол няма от къде ?каридата написа:Доста станаха да ти кажа и тъй като миналата година правехме много воблери за тунджа а то о т тая голяма вода почти не уцелихме на време но то си стой.Е имам някоя друга риба миналата година но не беше като по миналата,надявам се тази да е добра защото реката е невероятна.Ако живеех наблизо сигурно щях да съм доста често по блеговете и но кво да с е прави.
Туй риболова не е за мен 

дмес на Коневец мн гадно време, и риба фащат само майсторите ний другите само по 1/2 риби

СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ