Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Шаран на леко!
Модератор: sapuna
- cenk
- новобранец
- Обратна връзка:
Шаран на леко!
Здравейте. Нов съм във форума, така че ако греша някаде ме поправете.
Утре съм на излет за шаран в малък водоем на леко. Препоръчаъте ми захранка и стръв, тъй като предния излет събрах дребната риба с купешка сладка царевица за салати и хляб с червен пипер, ванилия и т.н.
Благодаря предварително.
Поздрави

Утре съм на излет за шаран в малък водоем на леко. Препоръчаъте ми захранка и стръв, тъй като предния излет събрах дребната риба с купешка сладка царевица за салати и хляб с червен пипер, ванилия и т.н.
Благодаря предварително.
Поздрави

-
- научил се да хвърля
Здравей колега незнам дали ще мога да ти помогна защото съм слаб Риболовец, но аз използвам тази комбинация.1кг Hi Pro Carp http://www.vandeneyndebaits.com/groundb ... carp.shtml
+1кг галета+царевица/сладка консерва /или бели или торни червей/зависи на какво основно ще ловиш. Дано да съм ти бил полезен
+1кг галета+царевица/сладка консерва /или бели или торни червей/зависи на какво основно ще ловиш. Дано да съм ти бил полезен
- ceno cenov
- разбира нещата
- cenk
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря ви.
Каква сладка, консерва за салати или специализирана за риболов? Нямам добри впечатления от втората, освен че е по-едра.ceno cenov написа:Колегата е прав, но аз ти бих препоръчал да ползваш само сладка царевица както за захранка така и за стръв, ако има добро количество шаран във водоема ще излезе (може би):)
-
- новобранец
-
- научил се да хвърля
Колега би ли споделил къде се намираBadgo(АнгелИванов) написа:момчета онзи ден бях на едно водоемче
ползвахме сладка царевица от консерва(такава за пица) + такава специализирана за улов и захранка ФИЛ СТАР Универсал за ШАРАН
имаше горе долу добър улов шаранчета от порядъка по 500-1600гр.
тази седмица мисля да отида пак и ще си взема фото апарата
-
- новобранец