Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

СОНАР
Модератори: emo vasilev, Кърцата
-
- новобранец
СОНАР
Здравейте, колеги
Искам да ви попитам една информацич-искам да си купя СОНАР и съм се спряла на марка "Гармин" модел FF 300C , какво ще кажете за модела, какви са ви впечатленията има ли някои които го е ползвал ?
Моля, посаветвайте ме !
Предварително, благодаря!
Искам да ви попитам една информацич-искам да си купя СОНАР и съм се спряла на марка "Гармин" модел FF 300C , какво ще кажете за модела, какви са ви впечатленията има ли някои които го е ползвал ?
Моля, посаветвайте ме !
Предварително, благодаря!
Re: СОНАР
имам такъв,преди работих с 140-ката,няма същественна разлика,зависи за какво смяташ да го използваш.плюсовете му са че има скоростомер(ако си закупиш подходящата сонда),по добра резолюция ако го караш на zoom 2X 4X за клъонк..,менюто на български,цветния екран.
същата работа ще ти върши 90,120,140.даже вече ми липсва големия екран на 140
това е, нека по-знаещите да кажат
успех и много риба през новия сезон на всички колеги

същата работа ще ти върши 90,120,140.даже вече ми липсва големия екран на 140
това е, нека по-знаещите да кажат

успех и много риба през новия сезон на всички колеги

-
- научил се да хвърля
Re: СОНАР
Съвета ми е да не се "вталяваш" много,много:mrgreen:
Ползвам гармин 140,за нуждите ми върши чудесна работа и съм постигал завидни резултати благодарение на него(в река).Бих го сменил само за 3D сонар,но мисля че и да мога да си го позволя някой ден(дай боже всекиму
)тръпката от риболова няма да е същата .Честно да ти кажа,какъвто и да вземеш без вграден GPS все тая...
По-важното е да знаеш как да работиш правилно със сонара и да разбираш какво ти показва!

Ползвам гармин 140,за нуждите ми върши чудесна работа и съм постигал завидни резултати благодарение на него(в река).Бих го сменил само за 3D сонар,но мисля че и да мога да си го позволя някой ден(дай боже всекиму

По-важното е да знаеш как да работиш правилно със сонара и да разбираш какво ти показва!