Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Какво става с рибата на Панчарево?
Модератор: bobopeli
Какво става с рибата на Панчарево?
Kolegi minalata i po minalata godina po tva vreme smazvahme ukleq taq godina ni6to po cqla bulgariq tragna samo na pan4a ne znaete li ne6to za pan4arevo
kade e taq riba neznam
minalata nedelq posvetih denq na riba obikolih cqloto ezero no riba nikade na gumajinicata ima6e okolo 40 4oveka koito tarseha ukleq no ni6to kolko zahranka se ixhvarli i v kraina smetka NI6TO ako nqkoi e hodil skoro da mi pi6e blagodarq vi predvaritelno
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
pan4a
kato e presahnal za6to dargat 6luza na ezeroto otvoren do kraq naistina ezeroto e prazno no za6to go dargat otvoren a i ne e tva problema za da ne kalve predi6ni godini e bilo i po prazno no pak e davala ribata moje bi neiska za6toto ot qzovir iskar izpuskat studena voda i zatova ne dava neznam
- dzigy
- научил се да хвърля
Re: Какво става с рибата на Панчарево?
На Панчарево отдавна вече няма риба. Откакто съществува онзи частен развъдник рибата изчезна. защо ли?
- dzigy
- научил се да хвърля
Re: kade e taq riba neznam
трябва да се затопли времето за да излезне рибата. някъде след 15 април ще има що годе някоя рибка. но човек трябва да се въоръжи с търпение, ракийка и някоя цигарка.
dano da si prav
dano da si prav kolega 4e ve4e i e vremeto na taq riba riba v pan4arevo nqma zaradi mrejite a i ima kolegi minalata godina na plaja se love6e karakuda i malki 6aran4eta i kolegite gi pribirat za kakvo sa im neka porasnat da ima trapka ako taka prodaljava nqma da ima riba trea da se zasilqt proverkite minalata godina same proverili samo 2 pati a sam hodil na qzovir iskar 10 puti edin pat na Pqsa4nic na pan4arevo kadeto me proveriha 2 pati Nasluka vi pojelavam kolegi