ТЕНИСКИ "НА РИБА"СПРЕТЕ БРАКОНИЕРИТЕ

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор

ЗА ИЛИ ПРОТИВ КАМПАНИЯТА

АЗ СЪМ ЗА И ЩЕ УЧАСТВАМ
116
91%
ПРОТИВ ТАКВИЗ РАБОТИ СЪМ
2
2%
В МОМЕНТА НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТ
9
7%

Общо гласове: 127

Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

ribarq написа:и накрая като се замисля не е важно ника отпред на тениската а логото или натписа от зад , най добре ще е да има лого или натпис от зад(или от пред) отколкото да има и ник отпред помислете малко :idea: то като се види че има логото смятам че колегите ще се познаят кой кой е , по снимките и приказките във форума :idea: пък и по етино ще пасне :idea: а защо и ника да не се впише в картинката но с по малки букви пак от задния край :!: долу в дясно под логото .... има и нещо друго не знам фирма която ще се наема да прави всеки път различни модели на щампи на логото и ценита да са приемливи за средно статистическия Българин (относно финансите) ....така че ще е по добре логото да е едно за всички ...така ще е и по чесно :!: Като гледам потребителите на сайта до този час са "Имаме 6654 регистрирани потребители"

предлагам да направя 1-2 тениски с някое от логотата ( па може и с лого наложено от фиксера) само от задния край на тениската(гърба)
и при одобрение от потребителите и (или) СОБСЪВЕНИКА--да се направят 200-300 бр тениски готови да има наличност който си порача на другия ден да е при него ! !!!!! не знам дали идеята ми е добра но ми е по вазможностите ! сигурно се питате каква ли ще е цената ............... най минималната ! тцтцттццтцтцтцт дали водката не дойде повече тая вечер незнам но ще чакам отзиви :) :wink: :!: :idea:
И аз мисля ,че ника отпред е преувеличено,защото това ще оскъпи повече изработката на тениските ако трябва да се правят различни щампи за всеки един потребител :roll: Пък нали и замисъла е такъв тениските да са еднакви ,с еднакво лого надпис и т.н. За да си личи ,че всички сме заедно с една цел(няма да обяснявам с каква вие си знаете :lol: ),защото ако се получи така ,че всеки да поръча по свой "вкус" някък се губи смисъла :roll:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

и аз съм за идеятя

готина е но

черна фанелка за лятото малко кофти ми се види зорлем да се пържим

зелена ми се чини по-арна да е пък и с околна среда ще се сливаме по лесно

на мен номер три най ми ареса
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Идеята наистина е прекрасна, особено изречението "да спрем бракониерите' най-много ми хареса. Надявам се фиксера и той да се включи скоро и дори според мен ще е още по удачно да се сложи и такъв надпис в логото на самия сайт :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

ето и вариант със тъмно зелена тениска и слого само отзат
не се вижда добре но щампата като се направи на тениската ще изглежда изчистено размера на щампата е 20х16 см мисля че е достатъчен размера ?Изображение

мисля още един вариант ма ми трябва малко матерял и време ! ще го пусна като го направя :!:
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Аз също съм за!И тази тениска дето е направил ribqrq ме кефи супер много ;)!
То риба има ама водата е повече.
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

Айде и аз да се включа, като човек от бранша:oops:
Най-евтино и добре би било:
-български тениски - зелени
- отпечатване - сито или флок фолио (само един цвят - бял)
Те тва имам предвид.
Изображение
Изображение

Изработката не е проблем където и да е :idea:
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

На мен ми харесва много зелената тениска с ника отпред.Когато поръчвате поръчайте и за мен една и ми кажете само от къде да дойда да платя и да си я взема
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

Качих нови мостри в друг цвят.Давайте препоръки как да ги по добрим :)
Аватар
ioska70
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ioska70 »

:D :D Тази идея на мен най ми допада изчистено и ясно petro_op
риболовец

Местожителство: sofia
Галерия: 36 снимки
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 12:50 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Айде и аз да се включа, като човек от бранша:oops:
Най-евтино и добре би било:
-български тениски - зелени
- отпечатване - сито или флок фолио (само един цвят - бял)
Те тва имам предвид.

Изработката не е проблем където и да е
10Т. :smt023
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

petro_op много ми е интересно .... тоест опитай се да сложиш оригиналното лого "нариба" с оригиналните му цветове. А "да спрем бракоиниерите" да е в бяло за да се откроява. Не мисля че логото на сайта трябва да бъде променяно.
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

Local написа:petro_op много ми е интересно .... тоест опитай се да сложиш оригиналното лого "нариба" с оригиналните му цветове. А "да спрем бракоиниерите" да е в бяло за да се откроява. Не мисля че логото на сайта трябва да бъде променяно.
Имаш предвид да е бяла рибка с черен контур. Не е проблем аз така го опростих главно от идеята да не оскъпяваме излишно тениската. Иначе ние не сменяме графично нищо, такива фатки са позволени в някой случаи, като този.
Ама в крайна смета както решим, всичко може и както казват в сърбия "само гащи през глава не може" :)
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Така... по принцип на мен най-правилно ми се струва логото да е : "Да спрем бракониерите!" , защото по този начин изказано се разбира че много хора се обединяват под една кауза и ще направят всичко възможно да я изпълнят. А ако напишем : " Спрете бракониерите" излиза че възлагаме тази задача на някой друг и според мен малко отиваме в страни от тематиката .

Най-много от всички предложения ми хареса това на Petro_op

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1

Според мен така е най-правилно : слогана на акцията да е отзад на фланелката в бяло и става най-видим. А логото на сайта , а бе ей това горе в ляво , което е :wink:

Мисля си дали колегата Petro_op дали няма да може да каже ориентировъчна цена? :roll:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

от известно време следя с интерес темата и мога да кажа,че вие,хора нещо откачихте :lol: :lol: с тия тениски...то сьщото,като с "не сте сами",ама още по безнадеждно :lol: :lol: самото лого "спрете бракониерите" е глупаво и се отнася за ТРЕТИ лица :idea: демек отговорността по спирането се изисква от некой си....не се знае КОЙ!!!
няма ли да е по удачно например "АЗ СПИРАМ бракониерите" и то не само на надпис? :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

5кила написа:от известно време следя с интерес темата и мога да кажа,че вие,хора нещо откачихте :lol: :lol: с тия тениски...то сьщото,като с "не сте сами",ама още по безнадеждно :lol: :lol: самото лого "спрете бракониерите" е глупаво и се отнася за ТРЕТИ лица :idea: демек отговорността по спирането се изисква от некой си....не се знае КОЙ!!!
няма ли да е по удачно например "АЗ СПИРАМ бракониерите" и то не само на надпис? :wink:
5Кила , прочети внимателно аз какво съм написал! :wink:

И според мен 5кила тази идея трябва да се изпипа!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Local написа:5Кила , прочети внимателно аз какво съм написал! :wink:

И според мен 5кила тази идея трябва да се изпипа!
бе.четох аз ВНИМАТЕЛНО....нали знеш.че сьм все контра?и без да сьм нещо ми мижавее тая работа-ФЛАНЕЛКИ....баати майтапа :lol: :lol: преде КОЙ ще послужат?КОЙ ще ги види?що ми стана инатересно... :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”