Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

DAIWA или SHIMANO
Модератор: sapuna
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: DAIWA или SHIMANO
Венелин Радушев написа:Пази боже, новоизлюпен спинингист + "сомаджия" да ти обясни за мачовите макари.....![]()
Шиманото което е на снимката е 100% японско,и няма нищо общо с ширпотребата в момента на пазара.Това е макара с уникален предавателен механизъм,а за аванса-коментара просто е излишен.Ако можеш да си намериш нова не му мисли.
- калин кацаров
- сериозен играч
колега аз нова му предлагам
има ли желаещи
може и тази ,с уникален предавателен механизъм,а за аванса-коментара просто е излишен, както каза колегата

има ли желаещи
може и тази ,с уникален предавателен механизъм,а за аванса-коментара просто е излишен, както каза колегата

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
A така небрежно помежду другото една ценичка на лични ако може,1000 е тази нали? с двете метални шпули.калин кацаров написа:колега аз нова му предлагам![]()
има ли желаещи
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Като страничен наблюдател относно мачовият риболов ми е направила впечатление следната евулюционна градация - човек си пазарува в тоя ред :
- Вива или Шекспирче .
- Ексейдж .
- Супер или Страдик .
- TDR или TDX .
След закупуване на някой от последните два модела и на база вече направената съпоставка с прежните разбира , че не е имало нужда да минава през целият стадий ама хората са казали че опит се купува и тъй
- Вива или Шекспирче .
- Ексейдж .
- Супер или Страдик .
- TDR или TDX .
След закупуване на някой от последните два модела и на база вече направената съпоставка с прежните разбира , че не е имало нужда да минава през целият стадий ама хората са казали че опит се купува и тъй

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
Сър,ако позволите,има и друга неградация в мачовите макари,вярно и на добро ниво служещи вече няколко години :"Фишинг Ферари";"Тика Спинфокус"; "Браунинг Бляк меджик ";"Джаксън" ,никаква необходимост за мачовия риболов от "Ексейдж" ;"Страдик";ТДР;ТДХ и т.н.Градацията е по-скоро резултат от подражание и снобария,не от реална необходимост /лично мнение и не ми разправяйте за "лисицата и киселото грозде",щото не съм точно в онзи филм
/.точно по темата-нито Дайва,нито Шимано,може и нормално друго. 

Това беше добро колега,това беше добро.INCUBUS написа:Сър,ако позволите,има и друга неградация в мачовите макари,вярно и на добро ниво служещи вече няколко години :"Фишинг Ферари";"Тика Спинфокус"; "Браунинг Бляк меджик ";"Джаксън" ,никаква необходимост за мачовия риболов от "Ексейдж" ;"Страдик";ТДР;ТДХ и т.н.Градацията е по-скоро резултат от подражание и снобария,не от реална необходимост /лично мнение и не ми разправяйте за "лисицата и киселото грозде",щото не съм точно в онзи филм/.точно по темата-нито Дайва,нито Шимано,може и нормално друго.

- mitiogt
- ще става разбирач
Все едно да си избирам между мерцедес ml и бмв х6 , аз ще си избера мл-а , но много други ще си изберат х6 , аз ще казвам, че мойта е по-хубава , а др ще казват обратното , щом и двете се купуват и се ползват значи има защо и всеки си решава защо , МОЛЯ ВИ - не заформяйте поредния спор , защоти тия дни ми писна да чета теми, в които само се спори
пс: Яжте , пийте , едете си жените и си гледайте здравето !!!!

пс: Яжте , пийте , едете си жените и си гледайте здравето !!!!

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Гуе го па тояINCUBUS написа:Сър,ако позволите...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Няма място за снобария и мода при избора на макара за мачов риболов, ако наистина е такъв.
Със сигурност ако практикуваше този вид риболов повече и иначе, щеше да мислиш различно.
Със сигурност ако практикуваше този вид риболов повече и иначе, щеше да мислиш различно.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Казах ли аз казах лииииииГеорги Кръстев написа:С тази тема се полага началото на поредния спор.........
)

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
pi4ove izkaraite nqkoq makara za prodan
- калин кацаров
- сериозен играч
xaero написа:pi4ove izkaraite nqkoq makara za prodan
ехее ми кажи каква ти трябва и нямаш грижи
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Факт...никаква необходимост за мачовия риболов от "Ексейдж" ;"Страдик";ТДР;ТДХ

http://www.vbox7.com/play:dce2d675
-
- научил се да хвърля

Десетки други макари ще се връткат по този начин, това съвсем не означава че са достатъчно добри. Не искам да изказвам мнение за марката... Страдам от бредубеждение.
Поздрави!