р. Дунав при с. Ветрен, Силистренско

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

р. Дунав при с. Ветрен, Силистренско

Мнение от Златев »

Привет!
По 3-ти март ще съм с приятели в село Ветрен, Силистренско, и съответно ще се опитам да се възползвам от близостта до р. Дунав.
Никога не съм ловил на тази река.
Смятам да заложа на спининг.
Ако може да ме насочите към тип примамки. Аз самия смятам да заложа на силиконки, едри и дребни, клатушки до 8гр, може и нещо по-тежко, както и по-тежки въртележки от типа на Aglia Long и да облавям придънния пласт.
А ако някой може да ме ориентира и към по конкретни подстъпи край реката, ще бъде наистина чудесно!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: р. Дунав при с. Ветрен, Силистренско

Мнение от David Kamenov »

Колега има си тема за Дунав тарси в тарсачката преди да пуснеш нова тема каквато и да е била тема.
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Колега Каменов,
Благодаря за съвета!
Чел съм темите за Дунав, знам какви риби има, горе-долу на какви примамки ги търсят. Но нито знам в този сезон какво да очаквам, нито как да подходя, та затова и питам. Предполагам за това ми и отговаряш. Макар и малко прибързано и неточно по мое мнение. :oops:
Има двама колеги модератори, които ако преценят ще преместят/заключат/изтрият тази тема-въпрос. :)
Поздрави! :)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

По-добре прескочи до Попина и търси помпенна станция. По Ветрен не става много за спининг. И наблегни на по-тежки примамки.
Успех!
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

здравей ,колега, не съм голям привържаник на Дунав ,но ходя от време на време и имам известни наблюдения за този сезон ,така че не искам да те отчайвам ,но не възлагай големи надежди особено за спининга :wink: а и все ми се струва макар, че не съм го виждал от месец ,че е доста пълноводен ,но има колеги ,които имат по-пресни наблюдения нека те да се изкажат :)
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Златев написа:................
Има двама колеги модератори, които ако преценят ще преместят/заключат/изтрият тази тема-въпрос. :)
Поздрави! :)
:smt023 Правилен отговор
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”