На лафче за подводния риболов

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Да постнем някоя снимка

Мнение от gmurkacha »

Миро на Gamo Hunter си пише 22 калибър и началната му скорост е като на флоберка.Цената беше около 600 лева.На 80 метра патките падат като капачки на стрелбище.
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

Жоре, имам хатсан 1250/4.5. направо ужасна. е не е като флоберка, но е естра. 200лв от вносителя.

http://www.pushka.eu/product/Въздушна-п ... -4.5-черен
http://arms-bg.com/vmchk/въздушни-пушки ... unter.html
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
safridcho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от safridcho »

Имам въздушна пушка norinco B2-4 5.5мм. Китайска е, но има здрава пружина удобен мерник и беше на приемлива цена 60 лв. Отделно си бях купил съчми GAMO ( и аз не знам за какво ми бяха). Та наблюденията ми са такива, че акоя пазиш и китайската пушка става за нещо щом без проблем сваля сойка от 20 метра. Попринцип стрелям само на мишени, но ако видя косер или пъдпадък не му мисля много много :wink:
Сори ако съм оспамил темата !!!
Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

На косарите какво им ядете не разбирам?
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Е как какво, те са като скаридите, важно е купон да става :D
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

За косарите не знам, но пъдпъдъци задушени в масло, малее........... :smt106 :smt106 :smt106 :drinkers:
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gunman »

spear написа:На косарите какво им ядете не разбирам?
:lol: :lol: :lol:

Бе то като погледнеш ... между пътпъдък и скворец (това дето му викате "косар") много-много разлика няма. Ако става въпрос за ядене, то и юрдечката не е кой знае какво с нейното лилаво жилаво месо, ама...
Аз пък винаги съм се чудел що толкова хвалено мезе са павурите (паури, пагури или... кой както им казва) :?
На кой какво то му харесва.
Даже съм се чудил на хората. Ядат бройлерско щото било диетично. Бе знаете ли какви боклуци и гранули яде един смотан бройлер, че за 40 дни успяват да го направят от яйце на 2 кила и нещо "нето" добитък.
Ако ме питате мен, най-чисто месо имат коня, магарето, телето и ярето защото за разлика от прасето или пилето, тия животни никога, ама никога не посягат да ядат от изпражненията си.
Сори за спама :(
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Ако трябва да се избира между бройлер(от магазина, не домашен) и косар и аз бих избрал косара щото тези бройлери са пълна химия, но попитах защото са прекалено малки. А пъдпъдък и т.н.. дивеч си е деликатес.
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Накрая Румци ще ни нашамари дето спамим, ама и аз да се включа сред хулиганите. :D
Юли, косара и той си е дивеч и отккровенно казано и аз не намирам кой знае каква разлика между вкуса на пъдпъдъка и него, а и по размер са почти еднакви.
Е, някой изтънчен гастроном може и да ме линчува за това ми мнение ама...
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

сори за спама ,ама по отвратително нещо не бях гледал :smt102 що за идиот трябва да си ,за да клечиш зад някаква преграда и да стреляш по нищо неподозиращо животно не разбирам ,това не е лов ,а убийство все си мислех ,че интересното в лова е да се изправиш очи в очи със звяра и тогава да стреляш.....такова нещо съм виждал да се прави от група бизнесмени ,които по спомен бяха ликвидирали около 20 прасета ,сърни и елени камарата от труповете беше висока колкото Г-клас ,като за да привлекат животинките бяха изсипали ремърке с царевица ....по долно нещо не бях виждал ,истинска касапница :axe: :axe:
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Re: На лафче за подводния риболов

Мнение от rumci »

Бая нещо се натрупа за гумата, но нали е зима, все пак реших да преместя последните мнения в: На лафче за ...... Поне офтопика да е само в тази тема :roll:
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: На лафче за подводния риболо

Мнение от gunman »

Еееее, пак се рзминахме леко. Само с подръпване на ушите :oops: :wink:
Ние, че сме калпазани, такива сме си. Затова според мен е редно да благодарим на шефа и да му честитим Баба Марта.
Честито, Румци!
czd написа: що за идиот трябва да си ,за да клечиш зад някаква преграда и да стреляш по нищо неподозиращо животно не разбирам ....
Абсолютно прав си, колега! Все едно да поканиш някой на вечеря в ресторант и когато му сервираш основното ястие, да го гръмнеш с подходящия за целта калибър.
czd написа:ама по отвратително нещо не бях гледал ... за да привлекат животинките бяха изсипали ремърке с царевица ....по-долно нещо не бях виждал ,истинска касапница
Къде...къде по-хуманно щеше да е, ако в храната на хайванчето бяха забили няколко кукички, завързани с разни тънки сиджимки и след като налапа куката, да вземем да го теглим към нас, с подходящата за целта сопа и макара.(Иначе казано, нещо като въдичарски прът)
Това че рибите нямат мускули по лицето, с които да изразяват гримаса на болка, както и способността да издават някакви звуци с уста, не ги прави по-малко живи организми от прасетата или от нас самите.
czd написа:е интересното в лова е да се изправиш очи в очи със звяра и тогава да стреляш.....
Ами честно да ти кажа, аз съм избрал (за себе си) точно тоя начин. Гмуркам се на няколко метра под водната повърхност, изчаквам колкото мога и ако дойде "звяра" го поглеждам в очите и го прострелвам.Но не мисли, че това е много лесно де.... :wink:

И без лоши чувства.

Дръжте се момчета. Не остана.Времето се стопля вече... :D
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Честита Баба Марта момци! :D Още малко студ и този месец ще почне затоплянето! Дано да не излъжат с прогнозните 20 градуса! Не остана! А да видим кой ще гръмне първата по-голяма риба! :wink:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
Valyo68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Valyo68 »

От твоите уста в божите уши, както се казва колега Диканаров. :D :drinkers:
Дано, дано! Честита Баба Марта на всички, на равни с пълни кукани! :D
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК И БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”