Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Да постнем някоя снимка
Миро на Gamo Hunter си пише 22 калибър и началната му скорост е като на флоберка.Цената беше около 600 лева.На 80 метра патките падат като капачки на стрелбище.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Жоре, имам хатсан 1250/4.5. направо ужасна. е не е като флоберка, но е естра. 200лв от вносителя.
http://www.pushka.eu/product/Въздушна-п ... -4.5-черен
http://arms-bg.com/vmchk/въздушни-пушки ... unter.html
http://www.pushka.eu/product/Въздушна-п ... -4.5-черен
http://arms-bg.com/vmchk/въздушни-пушки ... unter.html
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
-
- научил се да хвърля
Имам въздушна пушка norinco B2-4 5.5мм. Китайска е, но има здрава пружина удобен мерник и беше на приемлива цена 60 лв. Отделно си бях купил съчми GAMO ( и аз не знам за какво ми бяха). Та наблюденията ми са такива, че акоя пазиш и китайската пушка става за нещо щом без проблем сваля сойка от 20 метра. Попринцип стрелям само на мишени, но ако видя косер или пъдпадък не му мисля много много
Сори ако съм оспамил темата !!!

Сори ако съм оспамил темата !!!
Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
На косарите какво им ядете не разбирам?
- Jack Daniels
- разбира нещата
Е как какво, те са като скаридите, важно е купон да става 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За косарите не знам, но пъдпъдъци задушени в масло, малее...........

spear написа:На косарите какво им ядете не разбирам?

Бе то като погледнеш ... между пътпъдък и скворец (това дето му викате "косар") много-много разлика няма. Ако става въпрос за ядене, то и юрдечката не е кой знае какво с нейното лилаво жилаво месо, ама...
Аз пък винаги съм се чудел що толкова хвалено мезе са павурите (паури, пагури или... кой както им казва)

На кой какво то му харесва.
Даже съм се чудил на хората. Ядат бройлерско щото било диетично. Бе знаете ли какви боклуци и гранули яде един смотан бройлер, че за 40 дни успяват да го направят от яйце на 2 кила и нещо "нето" добитък.
Ако ме питате мен, най-чисто месо имат коня, магарето, телето и ярето защото за разлика от прасето или пилето, тия животни никога, ама никога не посягат да ядат от изпражненията си.
Сори за спама

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Ако трябва да се избира между бройлер(от магазина, не домашен) и косар и аз бих избрал косара щото тези бройлери са пълна химия, но попитах защото са прекалено малки. А пъдпъдък и т.н.. дивеч си е деликатес.
Накрая Румци ще ни нашамари дето спамим, ама и аз да се включа сред хулиганите.
Юли, косара и той си е дивеч и отккровенно казано и аз не намирам кой знае каква разлика между вкуса на пъдпъдъка и него, а и по размер са почти еднакви.
Е, някой изтънчен гастроном може и да ме линчува за това ми мнение ама...

Юли, косара и той си е дивеч и отккровенно казано и аз не намирам кой знае каква разлика между вкуса на пъдпъдъка и него, а и по размер са почти еднакви.
Е, някой изтънчен гастроном може и да ме линчува за това ми мнение ама...
Никоя риба не е по - важна от живота !
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
сори за спама ,ама по отвратително нещо не бях гледал

Re: На лафче за подводния риболов
Бая нещо се натрупа за гумата, но нали е зима, все пак реших да преместя последните мнения в: На лафче за ...... Поне офтопика да е само в тази тема 

Re: На лафче за подводния риболо
Еееее, пак се рзминахме леко. Само с подръпване на ушите
Ние, че сме калпазани, такива сме си. Затова според мен е редно да благодарим на шефа и да му честитим Баба Марта.
Честито, Румци!
Това че рибите нямат мускули по лицето, с които да изразяват гримаса на болка, както и способността да издават някакви звуци с уста, не ги прави по-малко живи организми от прасетата или от нас самите.
И без лоши чувства.
Дръжте се момчета. Не остана.Времето се стопля вече...

Ние, че сме калпазани, такива сме си. Затова според мен е редно да благодарим на шефа и да му честитим Баба Марта.
Честито, Румци!
Абсолютно прав си, колега! Все едно да поканиш някой на вечеря в ресторант и когато му сервираш основното ястие, да го гръмнеш с подходящия за целта калибър.czd написа: що за идиот трябва да си ,за да клечиш зад някаква преграда и да стреляш по нищо неподозиращо животно не разбирам ....
Къде...къде по-хуманно щеше да е, ако в храната на хайванчето бяха забили няколко кукички, завързани с разни тънки сиджимки и след като налапа куката, да вземем да го теглим към нас, с подходящата за целта сопа и макара.(Иначе казано, нещо като въдичарски прът)czd написа:ама по отвратително нещо не бях гледал ... за да привлекат животинките бяха изсипали ремърке с царевица ....по-долно нещо не бях виждал ,истинска касапница
Това че рибите нямат мускули по лицето, с които да изразяват гримаса на болка, както и способността да издават някакви звуци с уста, не ги прави по-малко живи организми от прасетата или от нас самите.
Ами честно да ти кажа, аз съм избрал (за себе си) точно тоя начин. Гмуркам се на няколко метра под водната повърхност, изчаквам колкото мога и ако дойде "звяра" го поглеждам в очите и го прострелвам.Но не мисли, че това е много лесно де....czd написа:е интересното в лова е да се изправиш очи в очи със звяра и тогава да стреляш.....

И без лоши чувства.
Дръжте се момчета. Не остана.Времето се стопля вече...

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Честита Баба Марта момци!
Още малко студ и този месец ще почне затоплянето! Дано да не излъжат с прогнозните 20 градуса! Не остана! А да видим кой ще гръмне първата по-голяма риба! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
От твоите уста в божите уши, както се казва колега Диканаров.
Дано, дано! Честита Баба Марта на всички, на равни с пълни кукани!

Дано, дано! Честита Баба Марта на всички, на равни с пълни кукани!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК И БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.