Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
-
- сериозен играч
Re: Воблери
Ти ме разби бе човек
преди три дена имаше само 3
.
Поздравления много са ненормални като гледам колко добре са боидисани и ако ловят толкова цена няма да имат.

Поздравления много са ненормални като гледам колко добре са боидисани и ако ловят толкова цена няма да имат.

- каридата
- учете се от него
Много са добри,тука има пръст Пачо. 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

-
- сериозен играч
- каридата
- учете се от него
Знам знам,Ходих на частни уроци при него.

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Според мен е добре, но не съм ги пробвал... само един воблер съм топил 10-тина пъти. Предполагам Каридата може по-добре да каже до колко е устойчив този лак.
мойте ги топнах в яхтен , но и тоя ми изглежда много добре
и за това попитах
и за това попитах
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Raven написа:Нямам възможност да пробвам в моента и се чудя дали тази лопатка ще дойде прекалено дълга за този вид захващане на воблера? Как мислите?
![]()
Като отидеш на тестове си вземи едни клещи с теб. Първото нещо,което може да промениш,ако не си доволен от играта е,да изкривиш носовата халка надолу. Пробвай да я доближиш колкото се може повече до лопатката. Ако пак не си доволен,може да пробваш с намаляване дължината на лопатката. Ето ти го преправен:

Поздрави и да споделиш резултата.
No Kill

C&R

C&R
Последните осем воблера.

Смятам,да не правя повече докато не хвана нещо.Дано по скоро да се стопли времето.
Смятам,да не правя повече докато не хвана нещо.Дано по скоро да се стопли времето.
-
- сериозен играч
Много са добри. Гаранция ще имаш успех на тях. Преди да ги напръскаш с боя в какво ги топиш?

Не ги топя в нищо.Пръскам направо върхо ПВЦ-то.
-
- фен клуб-скобар
Отлични са браво 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

След вчерашните проби на воблерите се оказа, че някои от опасенията ми се потвърдиха... но първо хубавото.

Оказа се, че това воблерче плува отлично. Всъщност то е първата ми завършена разработка, цветово е добро, малко недодялано, но съм убеден, че ще хване нещо.
Жълто-черния воблер, за който питах няколко мнения по-нагоре в темата също се оказа, че плува прилично, но лопатката му се нуждае от известно скъсяване.
Освен това последния воблер, който направих се оказа доста сполучлив. В момента го оцветявам и нямам снимка, но по нататък ще кача.
В общи линии вече придобих представа, каква трябва да е лопатката. От първия тип, къса и под голям ъгъл, като на жълто червения, когато водещата халка е на воблера. По-дълга, когато водещата халка е на нивото на лопатката. Съответно там мисля, че ъгъла може да варира значително, да кажем до 45 градуса, без това да повреди играта. Комбинацията от дълга лопатка и водеша халка на воблера обаче започва да прецаква нещата. Ако и лопатката е крушовидна, както на долните воблери ситуацията става плачевна. При малко по-бързо водене се килват на една страна и плуват странично.
И тук приемам предложения, как да оправя дефекта. Да правя нови лопатки? Да скъсявам тези и да ги огъвам надолу? Ключодържатели не ми се правят
Все трябва да има, какво да се направи...

Оказа се, че това воблерче плува отлично. Всъщност то е първата ми завършена разработка, цветово е добро, малко недодялано, но съм убеден, че ще хване нещо.

Жълто-черния воблер, за който питах няколко мнения по-нагоре в темата също се оказа, че плува прилично, но лопатката му се нуждае от известно скъсяване.
Освен това последния воблер, който направих се оказа доста сполучлив. В момента го оцветявам и нямам снимка, но по нататък ще кача.

В общи линии вече придобих представа, каква трябва да е лопатката. От първия тип, къса и под голям ъгъл, като на жълто червения, когато водещата халка е на воблера. По-дълга, когато водещата халка е на нивото на лопатката. Съответно там мисля, че ъгъла може да варира значително, да кажем до 45 градуса, без това да повреди играта. Комбинацията от дълга лопатка и водеша халка на воблера обаче започва да прецаква нещата. Ако и лопатката е крушовидна, както на долните воблери ситуацията става плачевна. При малко по-бързо водене се килват на една страна и плуват странично.
И тук приемам предложения, как да оправя дефекта. Да правя нови лопатки? Да скъсявам тези и да ги огъвам надолу? Ключодържатели не ми се правят