Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Национален празник или срам
Модератор: dantho.mihov
Re: Национален празник или срам
Национален празник,Ден във който всеки БЪЛГАРИН трябва да се гордее че е такъв.Наследнок на едни велики Българи
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
....................
Последно промяна от krasi81 на Пет Мар 04, 2011 12:25 am, променено общо 4 пъти.
- koda33
- разбира нещата
Айде да поспорим тогва ако искаш , ама да не спамим тука в темата , не смятам че се излагам , може да се срещнем някой ден и да си премерим.... познанията по история и да изпием някоя друга бираkrasi81 написа:Колега много добре знам какво е подписано на тази дата.А ти знаеш ли какво е подписано на 6 септември явно не аз щети кажа.Тогава е съединението на Княжесво България с Източна Румелия.И дате питам ако небеше свободно Княжеството България с кой щеше да се съедини Източна Румелия.Така че неми говори коя дата е е събирателна защото ако не беше подписан Сан Стефанския мирен договор незнам какво щеше да се събира.Като не сте наясно с историята поне не се излагаитеkoda33 написа:krasi81 Колега това е дата на подписването на Сан Стефанския мирен договор между Русия и Високата порта , какво събирателно има в тази дата , 6 ти септември е събирателната дата на нашата , българската история

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
..........
Последно промяна от krasi81 на Пет Мар 04, 2011 12:29 am, променено общо 1 път.
- koda33
- разбира нещата
Ще ходя на море на Царево юни месец , дай тел на ЛС
Георги Стефанов
- ivalpetkov
- разбира нещата
Чакайте сега малко момчета...никой не ги е забравил героите.Айде стига вече излъгации...големи патриоти станаха някои.Както всеки може да избира група т.е..има ли смисъл ..т.е репутации-знаете добре за какво говоря-визирам началото на тази тема-така е поставен въпроса от Краси, така и всеки може да чете темите за казана с ракия или за героите от Батак.Айде стига сте преекспонирали работите.Предостатъчно някои колеги се изложиха вече..А,че героизма на българския народ е безспорен това е факт.От много патриотизъм почнахме накрая и с бира да се черпим..не го разбираите като заяждане , а като описание на цялата родна картинка. 
Няма смисъл да ми скачате пак 1000 човека - мнението си е мое и не касае пряко никого нито пък противоречи на правилата на форума...
С уважение:Поразяващата уста

Няма смисъл да ми скачате пак 1000 човека - мнението си е мое и не касае пряко никого нито пък противоречи на правилата на форума...
С уважение:Поразяващата уста
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
krasi81 написа:...заслужава ме ли съможертвата на тези велики хора описани от Вазов,Захари Стоянов и много други гениални писатели възпяти с песни и стихотворанията на Ботев.Всеки път когато чуя химна очите ми се изпълват с сълзи обземат ме патриотични чувства гордея се че съм българин обичам държавата в която съм роден.Защо не уважаваме денят в който българия отново се ражда и се появява на картата на Европа?
....
Много патос, много нещо!
Явно саможертвата им е била напразна....първо - един ред нямаш правилно написан на български език.
Второ, днес предпочетох да се махна от снежната и непочистена България - член на ЕС

Трето - Ботев си е бил пиянде, писал е няк'ви рими в кръчмата, когато му е идвала алкохолната муза....., а днес, толкова време след него, няк'ви литературни критици се мъчат да ни обясняват к'во аджеба искал да каже литературния герой.....муахахаха

К'во да му уважавам на тоя ден, в който БГ се ражда на картата?!

Днес на ски пистата веднага се позна, че има българи - викове, просташко държане, фасове и боклуци около тях..., а бракята срби ги гледат като извънземни.....е, честно да ви кажа, направо си ме беше срам, че съм българин!

Та за к'во викате да се кефя на таз' земя на бай Ганьовци?!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Колега незнам дали има патос или не но аз се гордея че съм Българин пък ти там в Влашко не са знае какъв си така че нете опреквам ако искаш се наречи Сърбин.Пък незнам дали имам един ред написан правилно на Български но като гледам ти много правилно пишеш това на Румънско -Влашки ли еGODzillata написа:krasi81 написа:...заслужава ме ли съможертвата на тези велики хора описани от Вазов,Захари Стоянов и много други гениални писатели възпяти с песни и стихотворанията на Ботев.Всеки път когато чуя химна очите ми се изпълват с сълзи обземат ме патриотични чувства гордея се че съм българин обичам държавата в която съм роден.Защо не уважаваме денят в който българия отново се ражда и се появява на картата на Европа?
....
Много патос, много нещо!
Явно саможертвата им е била напразна....първо - един ред нямаш правилно написан на български език.
Второ, днес предпочетох да се махна от снежната и непочистена България - член на ЕС, за да ида в Сърбия, където улиците им са чисти, нищо, че не са в ЕС!
Трето - Ботев си е бил пиянде, писал е няк'ви рими в кръчмата, когато му е идвала алкохолната муза....., а днес, толкова време след него, няк'ви литературни критици се мъчат да ни обясняват к'во аджеба искал да каже литературния герой.....муахахаха.....откъде, бре, джанъм, знаИш ти, к'во е искал да каже, а?!
Че после а'ре и матура....за Ботев, Вазов и сие....айде, стига бе!
К'во да му уважавам на тоя ден, в който БГ се ражда на картата?!Мога само да псувам хан Аспарух, че не е забил меча си оттатък Мисисипи и да е казал, че там ще бъде България!
Днес на ски пистата веднага се позна, че има българи - викове, просташко държане, фасове и боклуци около тях..., а бракята срби ги гледат като извънземни.....е, честно да ви кажа, направо си ме беше срам, че съм българин!![]()
Та за к'во викате да се кефя на таз' земя на бай Ганьовци?!![]()

-
- кандидат преподавател
Никакъв патриотизъм не ми остана-от официални чествания и дандании ми се изтърка окончателно.Във връзка с датата 3-ти март тази година ценя само четирите почивни дни,които управляващите решиха да дадат на управляваните за замазване на положението,което най-общо мога да определя като невъзвратимо плъзгане по наклонената плоскост към ужасяващия недоимък.До никакви лозунги не ми е -историята си е история,определените за велики лица-българи от нея нека да са велики,но днес реалностите са други и тяхното величие по никой начин не може да направи нашия живот по-добър.Не си струва да се караме и заяждаме на такива теми-за добро или за зло,всички пишещи в този форум сме българи /личи си по всичко написано /.Нека всеки българин да празнува и се възторгва от тези дни,за които си е решил,че са истинските национални празници,но да спрат тези тъпни от сорта на : "Който не е с нас,е против нас" и "Който не вика "ура",не е българин".А на колегата orion 30 ще му кажа : "Пич,има много положителни неща в България - има "Васерман" положителни;има "ХИВ"-положителни;"ТБЦ"-положителни и всякакви други псулютно положителни"
.Има и места с минимално количество мангали с качествени изменения-работят,търсят работа,спазват реда повече от българите и крадат по-малко от българите.Ела на екскурзия в Смолян,че да видиш и друга България - пак има дупки,безработица,некадърни местни политици и пр.,ама има и много хубави неща,че да ме накарат 21 години да не драпам към столицата или даже към Пловдив,ами да си живея с кеф,ако и да не съм изпълнен с ентусиазъм точно на 3-ти март
Докато пишех горното,пак се изляха обиди и обвинения в национално предателство -недейте така,бе хора,кви европейци сте,де..а,щом още обиждате на "сърбин","влах","мангал"и пр.?Това е азиатски манталитет 

Виждайки накъде отива темата наистина ме е срам. 

-
- кандидат преподавател
Много патос викаш ....Кире немога братко колкото и да ми се иска да премълчаGODzillata написа: Много патос, много нещо!
Второ, днес предпочетох да се махна от снежната и непочистена България - член на ЕС, за да ида в Сърбия, където улиците им са чисти, нищо, че не са в ЕС!
Трето - Ботев си е бил пиянде, писал е няк'ви рими в кръчмата, когато му е идвала алкохолната муза....., а днес, толкова време след него, няк'ви литературни критици се мъчат да ни обясняват к'во аджеба искал да каже литературния герой.....муахахаха.....откъде, бре, джанъм, знаИш ти, к'во е искал да каже, а?!
Че после а'ре и матура....за Ботев, Вазов и сие....айде, стига бе!
К'во да му уважавам на тоя ден, в който БГ се ражда на картата?!Мога само да псувам хан Аспарух, че не е забил меча си оттатък Мисисипи и да е казал, че там ще бъде България!
Днес на ски пистата веднага се позна, че има българи - викове, просташко държане, фасове и боклуци около тях..., а бракята срби ги гледат като извънземни.....е, честно да ви кажа, направо си ме беше срам, че съм българин!![]()
Та за к'во викате да се кефя на таз' земя на бай Ганьовци?!![]()

Ето ти още малко патос :
Баташкото клане

А тея пияни ли са или да ти обеснявам кво аджеба са правили и за какво са умрели

Дали е псувал този че не се е родил отатък Мисисипи

Как да отречем историята си ,геройте,пияни- заляни те са загинали за тази държава,а можеше да забегнат у Сърбия примерно.Кире ако се отречем от тях то по добре да хващаме пътя и.... оттатък Амазонка!
Последно промяна от slivnalia на Чет Мар 03, 2011 11:06 pm, променено общо 2 пъти.

-
- разбира нещата
Подкрепям GODzillata и днеска бях за риба и форума е за риба,и ко плюеш и плачеш като ощипана булка,кой писал,кой не,наш ли колко има дето викат браво, иха и опа преди да са скочили и ми пишат да чета повече и по малко да пиша,ами ако стане така ,ко ша читети ТИ и тези като теб ,дато не дават да се изкаже СОБСТВЕННО МНЕНИЕ.krasi81 написа:Скъпи колеги нещото което ме провокира да пусна тази тема е имено Националния празник на България 3-ти март.И конкретно поздравителната тема пусната от Тянката едва 26 човека от 50 000 форум намериха сили да поздравят съотечествениците си срам ли ние от това че сме българи и от нашата родиназаслужава ме ли съможертвата на тези велики хора описани от Вазов,Захари Стоянов и много други гениални писатели възпяти с песни и стихотворанията на Ботев.Всеки път когато чуя химна очите ми се изпълват с сълзи обземат ме патриотични чувства гордея се че съм българин обичам държавата в която съм роден.Защо не уважаваме денят в който българия отново се ражда и се появява на картата на Европа?
Защо не уважава ме нашата история исписана с кръвта на хиляди достойни люде и земята побеляла от техните кости забравихме ли за боевете при Шипка,Априлкото въстание.Амеканците с тяхната смешна 300 годишна история се гордеят и пъчат и на 4 юли цял свят разбира че имат празник а ние 1300 годишна славна история ханове,царе и славни воеводи и революционери ни е срам да се наречем че сме Българи и да се поздравим с най големия празник.За това българия умира защото няма българи само рая....
Хиляда безмислени теми за репутации,имали смисъл икакво ли още се радваха на небивал интерес и за чесове вдигаха по 10 страници а за истинските и стойносните неща се осмелиха да пишат малцина.Адски много съм огорчен и разтроен .Да живее България и още веднъж поздравявам всички който се чувстват Българи

И тва че съм честитил празника ,не където требе според теб те кара да те е срам от мен

На къса плувка,в репея...
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Типично по български пак Усрахме Националния празник !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- ще става разбирач
Това е така, защото не уважаваме мнението на другия и се почва....d_bozhkov написа:Типично по български пак Усрахме Националния празник !