Национален празник или срам

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Re: Национален празник или срам

Мнение от mimi750830 »

dundurma написа:
d_bozhkov написа:Типично по български пак Усрахме Националния празник !
:oops:
Това е така, защото не уважаваме мнението на другия и се почва.... :roll:
:prayer: :prayer: :prayer:

Това е цялата истина,типично по Български.
На къса плувка,в репея...
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Честит празник и от мен, на всички БЪЛГАРИ и нека не забравяме хората дали живота си за нашата свобода !!
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

Историята е категорична с доказаната безспорна истина, че основания за презрение и унизително отношение към нашия народ - няма. Паисий създава своята " историйца", за да пробуди в българите най-святата добродетел-родолюбието, и осъди безпощадно отцеругателството и родоотстъпничеството. Сега положението ни е наистина тежко , затова се нуждаем от историята си повече от всякога, не я отричайте, а черпете сили от нея !
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Според мен народ който не уважава празниците и традициите си,не почита светците си,не пази обичаите си е обречен на гибел.Аз се гордея с нашата история,но ме е срам от настоящето и страх от бъдещето.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Дали за 3 март, дали да поздравим някой рожденик или човек който му се е родило детенце, активността в темите е една и съща.Няма уважение, много хора не уважават себе с камо ли другите.В "умните" теми като: "Пикаете ли в мивката" там активността е голяма.Само като направим съпоставка между двете теми и ще разберем що за стока сме.Относно 3 март, посетете панорамата в Плевен, посетете Батак, Шипка и музеите из България, тогава ще разберете, защо трябва да уважаваме загиналите за свободата на България.А това, че България не е наред, това се дължи на същите предатели като тези които са предавали нашите пра-деди на турските управници.Навремето са се предавали за една жълтица а сега за книжна парица :wink:
п,п.Само да добавя, обичайте човека до теб, уважавайте околните, повече вяра, труд и оптимизъм, и е възможно да се оправим. Аз се старая, дали се получава е друг въпрос :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
chema154
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chema154 »

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО поклон пред паметта на загиналите за нашето освобождение :smt066
заимало са е едно немане
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

bat`venci написа:...Аз се гордея с нашата история,но ме е срам от настоящето и страх от бъдещето.
@100-яне, по-добра епитафия на темата, не би могло да има! :smt023
Точно това имах и аз предвид.
И Ицето е прав, имаме си природни красоти...ама чакай Ице да полазят Родопите, както стана с Черноморието....има разлика от Слънчев бряг преди 20 години и сега. ;)

@krasi81, dude, ти си поредният пример, заради който ме е яд, че живея в тази държава...
Вече заемаш почетно място в ignore листата ми! :twisted:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:
bat`venci написа:...Аз се гордея с нашата история,но ме е срам от настоящето и страх от бъдещето.
@100-яне, по-добра епитафия на темата, не би могло да има! :smt023
Точно това имах и аз предвид.
И Ицето е прав, имаме си природни красоти...ама чакай Ице да полазят Родопите, както стана с Черноморието....има разлика от Слънчев бряг преди 20 години и сега....
Те Родопите също са заприличали на бетонната грандомания,каквато е по морето!Отделно са "полазени" от строежа на джамии и емисари,които промиват мозъците на живеещите в този район българо-мохамедани !
Но тука въпросът е друг-какво е общото между миналото и настоящето? Нима тези,които са загинали за нашата свобода,са виновни,че в момента държавата ни е жалко подобие на нация ! Срамът от настоящето и страхът от бъдещето изцяло зависят от нас!Ние си избираме управниците,ние се съгласяваме да ни манипулират,лъжат,крадат и на наш гръб да трупат богатствата си !Явно ще трябва да минат още много поколения,догато се отърсим от робското си мислене и от "рая" да станем народ !!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Тая тема е за КЛЮЧ от самото й създаване!!!
Някои хора в стремежа си да са различни и "оригинални", пак си стовариха л*******а на грешното място!
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Vlado_852 написа:Тая тема е за КЛЮЧ от самото й създаване!!!
Някои хора в стремежа си да са различни и "оригинални", пак си стовариха л*******а на грешното място!
Абсолютно съм съгласен :!:
Мънцата

Мнение от Мънцата »

:shock: И това доживях, за горния си пост да ми намалят репутацията :lol: :lol: :lol: krasi81, отиди и се прегледай пич, сериозно :!:

п.п. За разлика от теб, аз си стоя зад думите и няма да си трия постовете :wink: Приемам ръкавицата :wink:
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Мънцата написа::shock: И това доживях, за горния си пост да ми намалят репутацията :lol: :lol: :lol: krasi81, отиди и се прегледай пич, сериозно :!:

п.п. За разлика от теб, аз си стоя зад думите и няма да си трия постовете :wink: Приемам ръкавицата :wink:

Мънцони и аз го отнесох, ама нищо... :lol:
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Vlado_852 написа:Тая тема е за КЛЮЧ от самото й създаване!!!
Айде и аз да се наредя за един минус. Подкрепям колегата в казаното. Всички се сещат за 3-и Март само на датата. На 3-и "иху", но на 2-и и 4-и тиху. Вчера три пъти почвах да пиша и три пъти спирах, че не ми се избива на лични нападки. Нищо, че на Вас това не ви пречи. Не е нужно да сме еднакви.
Приемете просто, че тези, които не са писали в темата, не е задължително да са национални предатели или каквито там си и ги наредите. Нямате право да квалифицирате хората само заради липса на участие в една тема.
И не е нужно да се караме и обиждаме точно на празника(ма си е българско де). ;)
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Pylsar написа: Но тука въпросът е друг-какво е общото между миналото и настоящето?
И аз отнесох минус една точка :lol: , ама поне вече не виждам к'во пише оня младеж. :mrgreen:

Та по темата - ако Левски, Ботев и т.н. само знаеха к'во я чака България след време, сигурно или щяха да рипнат на Радецки и да се спрат чак там, откъдето извира Дунава, или сами щяха да си ритнат столчето.
Сега сигурно се обръщат в гробовете си като гледат за к'во иде реч - гледаме яко турски сериали, ходим на море в Турция, бяхме управлявани с мандат на турци, има турци в БГ парламента, ядем баклава и рахат локум :mrgreen: , използваме турцизми в езика си, пишем неграмотно на езика си, ала въпреки всичко се бием в гърдите и рецитираме "Аз съм българче"....докога ли....? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Те разтоварват, аз ще ви товаря. Баланс трябва да има винаги. 8)
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Заключено

Обратно към “Разни”