Мнение за спининг пръчка и макара

Модератори: Павел Иванов, sestrata

NAPALM
новобранец
новобранец

Re: Мнение за спининг пръчка и макара

Мнение от NAPALM »

Добър ден,
мнението има за цел да изрази прогреса по темата а по-точно, че съм се спрял на вариант след преглед на дадените от колегите мнения. За пръчката от всичко прочетено във форума по темата спининг предполагам, че е една от най-добрите. От прочетеното съм останал с мнението, че става за средни и големи риби. Ако не е така моля да ме насочите към такава пръчка.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Имах предвид мнението на другият колега :wink: Иначе за цената на Спийд мастера и по-специално за рибите къде си упоменал има много по-читави геги . Ако се хвърляш на сомски риболов друга бира макар че лично аз и там не бих обърнал особенно внимание на Спийда .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
NAPALM
новобранец
новобранец

Мнение от NAPALM »

Г-н Иванов,
ще може ли тогава да споделите имената на по-читавите геги за тези видове риба, които съм написъл. :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Павел Иванов
NAPALM
новобранец
новобранец

Мнение от NAPALM »

Благодаря. :)
Аватар
radost_in7
новобранец
новобранец

Мнение от radost_in7 »

shack написа:За рибите, за които си писал, че ще ловиш ми се вижда малко твърда, мисля че тази пръчка е повече за по-едрите хищници - щука, сом, бяла риба, според мен се ориентирай в пръчка с по-малка акция. Наслука :drinkers:
извинявай колега..тук не мога да се съглася с теб-за сом и щука трябва си с мин 40-60 акция-но това е мое мнение разбира се
Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

A не може ли да е нещо от сорта на 10-30, но реална? И аз пореден път да напомня на болшинството писали в темата, че бъркат понятията "акция" и "тест".
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Чи съм тъп и пълен новобранец в спининга,то е ясно,ма и аз смятам,че тест 10-30 г си е баш за бяли риби и щуки,пък и от сом няма да се откажа-и без това не вярвам,че ще залъжа сомчо с моите железа,тенекета и гуми и подло стърчащи остри куки по тех :lol:Като гледам старостта на темата,най-вероятно колегата-автор отдавна се е "боботнал"с некакви устройства,ма не пише,та да се похвали.
Аватар
siso75
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от siso75 »

yogt
новобранец
новобранец

Мнение от yogt »

здравейте,имам и аз нужда от някои савет относно макари и пръчки.Доста прочетох тези дни и доста в обърках. Та нека започнем на какво съм се спрял макарите са 3 и точно за това ми трябвате:
Mitchell Avoced II Gоld: Abu Garcia Stealth:
Shimano Catana FB NEW
от тези коя :roll: :rolleyes:
а за прът Salmo DIAMOND DROP SHOT SPIN 157gr. 2.70m 1.40m 2 10-30gr. или
старото оръжие :roll:
Berkley Cherrywood 2 144gr 2.70m 1.42m 2 9-28gr

говорим за Дунавски риболов по-едра риба гоня /ако някой има други предложения добре дошли :wink: мерси
сега навлизам в тези води и :D :rolleyes:
Най-добрата снимка на трофей е на жива риба, така че не убивайте разрешените бройки, намалете убитите бройки.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Зимаш си "старото оръжие" , на него му турваш това макаре в размер 4000 - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2089 и си свиркаш :wink:

Павел Иванов
yogt
новобранец
новобранец

Мнение от yogt »

мерсй за бързия отговор за маркарата изглежда добре да се нядявам ,че е надежна :)
Най-добрата снимка на трофей е на жива риба, така че не убивайте разрешените бройки, намалете убитите бройки.
yogt
новобранец
новобранец

Мнение от yogt »

може ли да ми кажете нещо за тази ръчка TEAM CORMORAN X-POWER SPIN 2.70 210 5-40 138 2 10
Аватар
radost_in7
новобранец
новобранец

Мнение от radost_in7 »

Мунчо написа:A не може ли да е нещо от сорта на 10-30, но реална? И аз пореден път да напомня на болшинството писали в темата, че бъркат понятията "акция" и "тест".
може колега ...лошо няма-на мен мисълта ми беше друга-предната пръчка ми беше 10-30--която я бях взел за уж по големи рибки-като я хвърля против течението с воблер над 7-8гр без риба я сгъва на китайско Ж-а да не говорим да удари някое щукле 2-3 кг мога да се здрависам с предния водач-но всичко е въпрос на избор къде какво и как ловиш-няма универс пръчка-точно на теб мисля че е смешно и несириозно да го казвам-бях се насочил към един модел на шимано-но точно този тестови диапазон и дължина го нямаше 2 70.20-50 и това беше доброто-иначе сигурно да я бях взел- и аз съм благодарен на Павката че ме насочи към друга-и съм много доволен от нея -дръжката и е от ева ...за мен това е перфикто-аз имам няква непоносимост към корка :) -май се отдалечих от темата
Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата

Обратно към “Спинингов риболов”