Въпрос за Турнир за улов на шаран????????

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Въпрос за Турнир за улов на шаран????????

Мнение от Husmen1983 »

Колеги как може да се участва в такива турнури за риболов на шаран?Как може да си направиш отбор?колко човека мах може да има в един отбор?благодаря за информацията предварително.
за сега нямам такъв.
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

Припкай към : http://www.carpbg.com/home.htm там ще ти разяснят всичко!
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

колега

Мнение от Husmen1983 »

мисля Че в този саит има прекалено много админи на саита които са информирани доста.няма нуйда да ходя по други саитове за да взимам инфо относно това.все някои от админите ще даде пулен отговор на това което питам.но все пак благодаря.
за сега нямам такъв.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ами относно правенето на отбор :
- набираш поне пет / шест души сериозни състезатели къде немат нищо напротив да поемат всичко на свои разноски ( демек ако си ненамерите спонсор секи кръг пътувате със собствен транспорт , купувате си стръв захранки и пр. , за оборудването си се знае и тъй :wink: ) и да присъстват на всичките кръгове от календара а не - Абе днеска ми е застанал некак требва и мислим тоя кръг да го пропусна !
- регистрираш в съда дружество с нестопанска цел в случая клуб по риболов на шаран или каквот ти доде на ума ( тука също си има известни разходи :wink: )
- плащаш си таксата на Ловно Рибарският и отдогодина впериод :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Гледал съм филми със състезания по улов на шаран и доколкото разбрах отборите са от по 2 състезатели.Самото състезание е с продължителност 48ч.и за всеки отбор има отделен съдия,който измерва улова и следи за нарушения(след измерването рибата се пуска във водоема и е възможно да уловиш същата по време на състезанието,като отново се тегли и сеприбавя към резултата).Не съм чувал да се провеждат състезания от такъв ФОРМАТ(както е модно да се казва)в BG,а би било много интересно!Мисля,че и аз бих участвал,въпреки,че имам какво да уча още много(ама ей така за тръпката). :lol:
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

колега

Мнение от Husmen1983 »

Ами относно правенето на отбор :
- набираш поне пет / шест души сериозни състезатели къде немат нищо напротив да поемат всичко на свои разноски ( демек ако си ненамерите спонсор секи кръг пътувате със собствен транспорт , купувате си стръв захранки и пр. , за оборудването си се знае и тъй ) и да присъстват на всичките кръгове от календара а не - Абе днеска ми е застанал некак требва и мислим тоя кръг да го пропусна !
- регистрираш в съда дружество с нестопанска цел в случая клуб по риболов на шаран или каквот ти доде на ума ( тука също си има известни разходи )
- плащаш си таксата на Ловно Рибарският и отдогодина впериод

за 1 време ние ще сме си спонсори,и без това като отивам на всеки излет аз си купувам захранка и всичко.за патуването няма проблем имаме коли така че всичко е ок.но ако трябва да прая фирми и тем подобни неща вече там става сложно.имали от къде да се види кога ще се организирва нещо колко пари на отбор и тем подобни неща?
за сега нямам такъв.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: колега

Мнение от rikosheth »

Husmen1983 написа: ...имали от къде да се види кога ще се организирва нещо колко пари на отбор и тем подобни неща?
Aми има, по горе veso ти е написал и къде можеш да получиш подробна информация :!:
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

там няма нищо

Мнение от Husmen1983 »

http://www.carpbg.com/home.htm.това главната страница.има статии и тем подобни неща.няма ли в този саит някои които да има такава информация?
за сега нямам такъв.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Остави главната страница, влез във форума и питай...по лесно е вместо да чакаш тук някой да ти напише всичко за турнир по риболов на шаран.
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

извинявам се на HUSMEN 1983 :oops:

найстина калпав линк съм ти :? дал ама в бързината стават такива грешки сори! :cry:

ето го верния http://www.carpbg.com/forum/index.php поразрови се из него и всичко ще ти се изясни :idea:

а между другото точно такива състезания за каквито говориш се провеждат и във България и са голямо преживяване за шаранската гилдия даже са много подробно и добре отразяват в горе показания форум ( не искам да звучи като реклама )

Подкрепям интереса ти към подобни състезания
Пожелавам ти да станеш Републикански а за що не и Европейски(миналата година България за пръв път участвства на европейско първенство по улов на шаран ) шампион по улов на тази борбена риба
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

хай

Мнение от Бат Стан »

1. Значи регистрираш си клуб по спортен риболов, или ако имаш регистрирана фирма й променяш предмета на дейност, като вписваш "участие в състезания по риболов" и такива неща.
2. Подаваш документи за член на БФРС и заплащаш членски внос от 300 лева. Оттук нататък добиваш право да играеш.
3. Ако имаш познати, които имат риболовен клуб и не участват в шампионата по риболов на шаран, може да участваш от тяхно име, за да изчбегжнеш плащането на такси и другите разправии.
4. Сформираш отбор. Намираш още един такъв като теб, шаранджия.
Регламентът: състезанието е с продължителност 72 часа. Отборът е от двама души, имате право на две или три въдици, не помня вече точно как беше. Храните с лопатите и евентуално улавяте нещо.
Тва за шаранджийските състезания. Влез в карпбг.ком, там са истинските шаранджии.
snegk

Мнение от snegk »

Влез в карпбг.ком, там са истинските шаранджии.
А ние тук в този форум сме ментаците шаранджии :!:
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

snegk написа:Влез в карпбг.ком, там са истинските шаранджии.
А ние тук в този форум сме ментаците шаранджии :!:

:smt018 не е така не съм съгласен с теб
там са снобари пък и те тука от година две се научиха ....... ама сега стой та гледай стойки и чалъми и драги слушатели !!!

аз лично тая година още не съм им влизал във форума и тука си прекарвам добре !!!
snegk

Мнение от snegk »

Веско аз написах само това: А ние тук в този форум сме ментаците шаранджии :!: А др.бат Стан
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

snegk написа:Веско аз написах само това: А ние тук в този форум сме ментаците шаранджии :!: А др.бат Стан
:lol: Snegk всеки може да види и прочете кой е шаранджия, сомадджия и тн! те всекидневно фактите говорят :lol: Кво те боли .......менте шаранджия всяка седмица за риба или професионалист 3-ти в годината и друг да ти определя правилата........КОЙ Е ИСТИНСКИЯ :smt017...... :smt047 :smt047 :smt047 :smt047 :smt047 :smt047
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”