Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Ясно разбрах колега!Е аз там предното лято ходих два пъти,ама и двата пъти дървената порта беше затворена и айде на Мергела,а там има риба,ама дава само на едно място-в дъното до трастиката,там където има едно като навесNikiStoianov написа:Не. За този който е най-близо до магистралата. Квадратен басейн, влиза се през голяма дървена порта.todor_197 написа: За кой гьол говориш,че има закачки толега-за този който е най към трастиково ли(най левия)?
Обясни по подробно ако обичаш,къде е това точно?Kodjito75 написа:девня при геро 15 лв.такса има шаран,амур,таранки
Сега активна ли е рибата там?
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Това е под гарата колега,точно преди моста(преди Т-образното кръстовище) в ляво.Това е гьола за които колегата NikiStoianov казва,че имало много закачкиRAAZIEL написа:Обясни по подробно ако обичаш,къде е това точно?Kodjito75 написа:девня при геро 15 лв.такса има шаран,амур,таранки
Сега активна ли е рибата там?
Разбрах.Благодаря ти 

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Някой знае ли как ще е на Николаевка тази година? Ще го пускат ли , цена на билета?
-
- новобранец
здр колеги някой имали някаква информация за Левски,до колкото знам май доста риба са изкарали тази зима от там с мрежи.Миналата година доста риба имаше,но тази година май няма да има много смисъл да се ходи там.Последно ходих там 15 11 2010 пак взехме някой друг шаран даже и тогава зарибяваха,с малки шарани и амури.Докато порасне поне малко рибата,даже били го направили 20 лв за 24 часа което е добре.
-
- новобранец
Здравейте колеги.Аз съм от Девня и миналата година ходих редовно на първото язовирче което е на снимката(на Бъдьо).Той е най-чист няма никакви закачки.Другите са ужас.Има хубави шарани(2-3кг).Лошото е че има и раци (не малко).Но монтаж с повдигане върши много хубава работа.За 6-7 излета имам 6 извадени шарана най-малкия 1,800кг, най-големия 2,400кг. Има и много малки шаранчета по 200-300гр. стига да не са ги изяли кормораните.На дървеното мостче един колега изтърва шаран над 3кг не улучи кепа
.Има и добри таранки 400-600гр.За другите 2 водоема знам че има по-големи риби но просто невиждам как ще се извадят има много закачки.Това е от мен като инфо. 

Ама условията на този водоем май не са от най изгодните колега-нали?streetboll написа:Здравейте колеги.Аз съм от Девня и миналата година ходих редовно на първото язовирче което е на снимката(на Бъдьо).Той е най-чист няма никакви закачки.Другите са ужас.Има хубави шарани(2-3кг).Лошото е че има и раци (не малко).Но монтаж с повдигане върши много хубава работа.За 6-7 излета имам 6 извадени шарана най-малкия 1,800кг, най-големия 2,400кг. Има и много малки шаранчета по 200-300гр. стига да не са ги изяли кормораните.На дървеното мостче един колега изтърва шаран над 3кг не улучи кепа.Има и добри таранки 400-600гр.За другите 2 водоема знам че има по-големи риби но просто невиждам как ще се извадят има много закачки.Това е от мен като инфо.
Петнадесет лева,три килограма риба вземаш.Поне така беше миналото лято.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Става въпрос за големия?
Така беше колега,ама към края на септември един колега ходи там и каза,че има нов регламент-15 лева за три пръчки и рибата се плаща по 5 лева за килограм.Аз нямам нишо против това-и без това риба не вземам,ама поне да имаше големи риби,а то 1,5-2 килограма.с моите пръчки 3,25 либри излизат като парцал-без да използвам аванс.Няма удоволствие в ловенето на такива рибииванко написа:Петнадесет лева,три килограма риба вземаш.Поне така беше миналото лято.
-
- новобранец
Миналата година беше 15лв но за допълнително плащане на рибата не съм чувал а и не са ми искали.До колкото чувам тази година ще е 10лв.
Става въпрос за оня със стрелката.Миналото лято имаше драки и тръстики във водата,имаше доста риби.Минах есента и не видях нито тръстики,нито драки.Това ме навежда на мисълта,че е имало мрежосване.Дано не е така.
-
- ще става разбирач
Миналата седмица ходихме с един авер до Пода язовира работи не беше замръзнал но и рибата не беше се размърдала още ,от там до Венелин шефчето каза че ще отварят веднага щом се размразят язовирите а през Май щели да пускат и другия където държали майките но там таксата щяла да бъде друга и каквото хванеш снимка и обратно в язовира.Това е от мен за сега поздрави на всички не остана много скоро ще я мятаме.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега ще дадеш ли малко подробности за Пода ( цена на входа и рибата ) че не съм ходил от две три години ... и в събота смятам да го посетяico000_ написа:Миналата седмица ходихме с един авер до Пода язовира работи не беше замръзнал но и рибата не беше се размърдала още ,от там до Венелин шефчето каза че ще отварят веднага щом се размразят язовирите а през Май щели да пускат и другия където държали майките но там таксата щяла да бъде друга и каквото хванеш снимка и обратно в язовира.Това е от мен за сега поздрави на всички не остана много скоро ще я мятаме.