Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Капо на Огняново
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Капо на Огняново
Здравейте колеги,
от доста време следя прогнозата за времето и чакам с нетърпение малко по слънчеви дни.
Днес решехме с брат ми

да посетим язовир Огняново.Почивните дни бяхме на гости при родителите ни,а пък водоема е доста близо.Времето от сутринта беше доста тихо и топло в сравнение с миналите дни.Та събрахме багажчето
натоварихме го

И с голям мерак поехме пътя към избраната дестинация

Там обаче ни посрещна доста лед и много корморани.

Избрахме едно местенце от по слънчевата страна на язовира и решихме там да се разположим.Забъркахме малко манджа ( въпреки че доста се колебах дали изобщо да бъркам ),

стрелнахме няколко прашки бял и шарен и разпънахме тоягите
Ловяхме
с по едно болонезе 6 метра на дистанция от брега около 20 метра.

След почти всички познати ни методи да завъртим риба около нас и под такъма,резултата беше 100 % капо
.
Нямахме дори индикация че има живот в този водоем.
Иначе пък се порадвахме на първите пролетни лъчи на бате Райко и дори се прибрахме с първия слънчев загар за тази година.
Знам че и е рано още на рибката ама мераците са по големи.
Пожелавам на всички тази година страхотни емоции с любимото хоби
от доста време следя прогнозата за времето и чакам с нетърпение малко по слънчеви дни.
Днес решехме с брат ми
да посетим язовир Огняново.Почивните дни бяхме на гости при родителите ни,а пък водоема е доста близо.Времето от сутринта беше доста тихо и топло в сравнение с миналите дни.Та събрахме багажчето
натоварихме го

стрелнахме няколко прашки бял и шарен и разпънахме тоягите

Ловяхме

След почти всички познати ни методи да завъртим риба около нас и под такъма,резултата беше 100 % капо

Иначе пък се порадвахме на първите пролетни лъчи на бате Райко и дори се прибрахме с първия слънчев загар за тази година.
Знам че и е рано още на рибката ама мераците са по големи.

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Re: Капо на Огняново
Бате,важното че сте били на гьола.И сте си направили добър релакс.А рибите няма къде да Ви избягат. 

Трябваше да си тръгнете с нас - на Чепинци поне патките бяха само две. Важното е обаче, че с теб сме равни като резултат - ти имаше две почуквания допреди да си тръгнем, аз имах пак толкова на Чепинци.cvetan_zashev написа:Здравейте колеги,
Днес решехме с брат ми
![]()
натоварихме го
Избрахме едно местенце от по слънчевата страна на язовира и решихме там да се разположим.Забъркахме малко манджа ( въпреки че доста се колебах дали изобщо да бъркам ),
стрелнахме няколко прашки бял и шарен и разпънахме тоягите![]()
Ловяхме![]()
![]()
с по едно болонезе 6 метра на дистанция от брега около 20 метра.
След почти всички познати ни методи да завъртим риба около нас и под такъма,резултата беше 100 % капо![]()
![]()
.
Знам че и е рано още на рибката ама мераците са по големи.![]()
![]()
![]()
Беше ми на акъла да питам да ли сте от форума, ама нейсе ... Миналата година два пъти си говорим с колеги от форумите и после при коментара на темите се усещаме ... като и да е, казват с годините човек помъдрявал ...

- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Трябваше да си тръгнете с нас - на Чепинци поне патките бяха само две. Важното е обаче, че с теб сме равни като резултат - ти имаше две почуквания допреди да си тръгнем, аз имах пак толкова на Чепинци.
Беше ми на акъла да питам да ли сте от форума, ама нейсе ... Миналата година два пъти си говорим с колеги от форумите и после при коментара на темите се усещаме ... като и да е, казват с годините човек помъдрявал ...
[/quote]
Много се радвам колега че и тук се засичаме,времето беше прекрасно и се надявам и вие с колегта да сте си починали добре,
До скоро виждане

До скоро виждане

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Хубава разходчица.Следващият път да я наскубите яко 

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Важното е, че сте били на риба. Другият път ще хванете. 

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Цветане,
На Огняново през март сме ходили на устието към Г.Раковица, но ако няма лед.
Иначе си е доста рано. До кулата, където си бил не съм и чул да се лови по това време. Когато съм ловил от леда, рибата е била доста по навътре.
Но ..., това е само моя опит, може други колеги да са били по-успешни.
Остава още малко и ще се изпролети
!
Иначе си е доста рано. До кулата, където си бил не съм и чул да се лови по това време. Когато съм ловил от леда, рибата е била доста по навътре.
Остава още малко и ще се изпролети

Последните 2 години все по това време - снего- и ледо-топене горе-долу на същото място - кленчета 15-20 см. и чат-пат костурета и баби. Едната година поне имам и тема, май в другия форум. Вчера пробвах същите варианти, но не би ...G.Petkov написа:Цветане,
Остава още малко и ще се изпролети!
Другия път повече, може би даже мно-о-о-ого повече!!!

-
- фен клуб-скобар
е те тази снимка ме кефи

как си подредил джаджите само направо кеф
Много добър излет липсват само снимките но нищо другия път ще ги размажеш
как си подредил джаджите само направо кеф
Много добър излет липсват само снимките но нищо другия път ще ги размажеш