Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Колеги търся правилното решение, МОЛЯ помогнете!
Модератор: Paublo_Eskobar
- g00
- вече хвърля и на тежко
Колеги търся правилното решение, МОЛЯ помогнете!
Правя анкета в която искам да ви попитам въпрос който с колегата Бисо не можахме да решиме. Искам да попитам вас всички които четете темите написани от нас как е по добре..?
Това е разговор между мен и колегата Бисо.
Отговор А). Колегата Бисо.
По принцип има некъв резон в това което казваш,НО... винаги има едно НО....
Информацията,която поднасяш е многа полезна / дори и аз я изчитам /,но като е разпръсната в десетки теми,губи силата си.Когато колега,интересуващ се от тоя начин на риболов,потърси инфо , и отвори една пълна Тема,такава каквато ТИ можеш да направиш,ще му е много по-лесно,а и ще ТИ е много благодарен за труда,който си положил,за да я направиш,пълна и ясна и би я оценил подобаващо.Освен това би могъл да се получи некъв коментар,работи ли това или не.Така разпръснати ,в твоите теми ще виждаш предимно..."браво"..."супер си" и др. от сорта..
Така...
Отговор Б). Това е моят отговор.
Съгласен съм с Теб, но сега аз да изкажа мнението си. Пускам темата за възела Паломар например, и след него следват 5 6 коментара, после пускам 3 4 теми пак с 5 6 коментара Влиза Васко от Д вход да ми разгледа писането и стига до темата с възела, и казва "брачет тоз възел не става" ама неговия коментар излиза чак в края на темата ама то не е само Васко тука сме стотици?! знаеш ли каква мешеница се получава?!
Това е разговор между мен и колегата Бисо.
Отговор А). Колегата Бисо.
По принцип има некъв резон в това което казваш,НО... винаги има едно НО....
Информацията,която поднасяш е многа полезна / дори и аз я изчитам /,но като е разпръсната в десетки теми,губи силата си.Когато колега,интересуващ се от тоя начин на риболов,потърси инфо , и отвори една пълна Тема,такава каквато ТИ можеш да направиш,ще му е много по-лесно,а и ще ТИ е много благодарен за труда,който си положил,за да я направиш,пълна и ясна и би я оценил подобаващо.Освен това би могъл да се получи некъв коментар,работи ли това или не.Така разпръснати ,в твоите теми ще виждаш предимно..."браво"..."супер си" и др. от сорта..
Така...
Отговор Б). Това е моят отговор.
Съгласен съм с Теб, но сега аз да изкажа мнението си. Пускам темата за възела Паломар например, и след него следват 5 6 коментара, после пускам 3 4 теми пак с 5 6 коментара Влиза Васко от Д вход да ми разгледа писането и стига до темата с възела, и казва "брачет тоз възел не става" ама неговия коментар излиза чак в края на темата ама то не е само Васко тука сме стотици?! знаеш ли каква мешеница се получава?!
Последно промяна от g00 на Нед Мар 06, 2011 7:36 pm, променено общо 1 път.
Не е важно да си рибар, важно е да имаш мерак.
- g00
- вече хвърля и на тежко
Re: Колеги търся правилното решение, МОЛЯ помогнете!
До приключване на анкетата преустановявам пускането на теми с информация за риболова с Фидер.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
и според мен ще е по удобно да е разделено всичко..пишеш във търсачката еди кой си възел и ти излиза само това което търсиш,,лесно и удобно..подкрепям те колега

- ivanovbd67
- фен клуб-скобар
На мен с разделите ми е по-лесно и прегледно. 

...и аз да се изкажа неподготвен
- g00
- вече хвърля и на тежко
Всеки да гласува както приеме за добре! След изтичане на АНКЕТАТА ще реша какво да правя.
Ако на повечето хора им харесва да е в една тема така ще бъде, ако ли искат да е в отделни теми пак съм на среща.
Ако на повечето хора им харесва да е в една тема така ще бъде, ако ли искат да е в отделни теми пак съм на среща.

- Бисо
- сериозен играч
Би било добре...както прокоментирахме всичко това,да прокоментираме и пускането на подобна анкета,в името на добрия тон...да речем.
Ако почнем да пускаме нова тема за всяка чуденка ,свързана с плувката,то тоя Форум ще трабва да се казва....
"На Риба....с плувка,точка ком"......
Риболова на плувка,във всичките му варианти е много по-обширен от риболова на фидер.Бисо написа:g00 написа:Колега пускам всички теми в фидер форума. Ако има друго място за това кажи? Мисля си че там е мястото.![]()
Да така е,в ПОДфорума за фидер риболов си ги пускаш,където им е мястото.НО...
Проблема е /доколкото има такъв /,че всеки път пускаш нова тема,която излиза на Челната стараница на Форума,и когато я отвори всеки от нас вижда 7-8 теми за фидер.......и точно това е .....досадно![]()
Вече си направил ТВОЯ тема в подфорум "Риболов на фидер",когато искаш да добавиш нещо там,влезни в нея и използвай бутона "добави мнение",а не "нова тема".Така като добавиш нещо в темата,ще го виждат всички,които ги интересува фидера,но няма да излиза на Челната страница и всичко ще е наред.
А има друг Форум,който е САМО за фидер манияци.Искрено се надявам да си ме разбрал правилно.
Ако почнем да пускаме нова тема за всяка чуденка ,свързана с плувката,то тоя Форум ще трабва да се казва....
"На Риба....с плувка,точка ком"......
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- g00
- вече хвърля и на тежко
Нека вижда Бисо, нали за това сте модератори и там админи и още нещо.. ми ако в подфорума пускам отговори в които пиша как трябва да си смениш гумата на колата а те нямат нищо общо с фидер риболова?! А тебе това не те интересува общо взето?! Ама аз нека си пиша - важното е на теб да не ти се набива в очите. Ти ги четеш щото ги виждаш! 

- Бисо
- сериозен играч
Казах,каквото имам да казвам.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- g00
- вече хвърля и на тежко
Благодаря Ти, а сега нека потребителите като мен и теб решат какво да стане.
Демокрация бате..
Демокрация бате..

- MITKO70
- кандидат преподавател
Е ,това е истината ,важно е да си на среща ,както и много други тукg00 написа:Всеки да гласува както приеме за добре! След изтичане на АНКЕТАТА ще реша какво да правя.

Всичко може,но не всеки го можe.

- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега "g00", от дългогодишния ми опит с "модериране" и "администриране" на форуми, ще ти кажа че си на прав път.
Твоето предложение е в пъти по-удобно отколкото предложението на колегата Бисо.
Не е важно колко теми има в един форум... вече има достатъчно място по всички сървъри, важното е когато потърсиш нещо да не четеш 100 безполезни спам поста, за да откриеш което ти трябва!
Гласувах за твоето предложение.
П.П. интересни неща пускаш...давай, чакам продължение на твоите интересни теми!
РЕСПЕКТ!
Твоето предложение е в пъти по-удобно отколкото предложението на колегата Бисо.
Не е важно колко теми има в един форум... вече има достатъчно място по всички сървъри, важното е когато потърсиш нещо да не четеш 100 безполезни спам поста, за да откриеш което ти трябва!
Гласувах за твоето предложение.
П.П. интересни неща пускаш...давай, чакам продължение на твоите интересни теми!
РЕСПЕКТ!
- g00
- вече хвърля и на тежко
Респект и на ВАС, които уважавате часовете МИ седейки в офиса пред компютъра мъчейки се да науча нещо повече за този вид риболов. А относно темите МИ живот и здраве ще се трупат.
Не гласувам, щото не мога да преценя кое е по-удобно!
Като цяло ми се струва, че е по-удобно да са по-малко темите и там да е систематизирано максимално инфо, отколкото да има отделни теми за всяка (и най-малка!) подробност от даден начин на риболов, не че и така подредени темите не вършат работа де...,обаче пък чак за някакъв възел да има отделна тема не го разбирам, предвид че възела си е доста универсален и с приложение за всякакви монтажи....примерно, ако темата е "Удачни възли за монтаж при риболов на фидер" по ми звучи, ама да се нищи един вид възел само, не...
п.п. от тази година съм горд притежател на едно фидерче, и като абцелютно начинаещ мога само да адмирирам колегите които си дават зор да пишат за тая неясна за мен и нова наука!
Като цяло ми се струва, че е по-удобно да са по-малко темите и там да е систематизирано максимално инфо, отколкото да има отделни теми за всяка (и най-малка!) подробност от даден начин на риболов, не че и така подредени темите не вършат работа де...,обаче пък чак за някакъв възел да има отделна тема не го разбирам, предвид че възела си е доста универсален и с приложение за всякакви монтажи....примерно, ако темата е "Удачни възли за монтаж при риболов на фидер" по ми звучи, ама да се нищи един вид възел само, не...

п.п. от тази година съм горд притежател на едно фидерче, и като абцелютно начинаещ мога само да адмирирам колегите които си дават зор да пишат за тая неясна за мен и нова наука!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега Jechev, занам че никак не е лесно да се " модерира" форум, а още по- трудно е да се "администрира"... като си "мод" трябава да полагаш неимоверни усилия да запазиш форума чист,.. ако си пък админ, да го подредиш по най- добрия и правилен начин за Мр. Гугъл.
Абе никак не е лесно да си водещ на събрание в България... какво ли е на Ц. Цачева, а,...там па за какво става на въпрос
?
Майтап колеги...ама ангажимента си е доста сериозен!
На слука и респект!
Още веднъж ще кажа...g00, на прав път си!
Абе никак не е лесно да си водещ на събрание в България... какво ли е на Ц. Цачева, а,...там па за какво става на въпрос

Майтап колеги...ама ангажимента си е доста сериозен!
На слука и респект!
Още веднъж ще кажа...g00, на прав път си!
Последно промяна от exm на Нед Мар 06, 2011 9:54 pm, променено общо 1 път.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно това имах в предвид и аз,както казва и Веско/Жечев/,да се съберат 2-3 теми в една ,не за един възел тема.Няма как да се разводни темата след това ,всичко е свързано с фидер риболов.
Иначе колегата е на верния път като теми,полезни са. 

Всичко може,но не всеки го можe.