Колеги търся правилното решение, МОЛЯ помогнете!

Модератор: Paublo_Eskobar

Да пишем всичко в една ТЕМА или не?!

Анкетата свършва на Сря Мар 09, 2011 6:51 pm

А) Всичко да е в една тема, ама нищо че е бъркоч!
7
13%
Б) За всяко ново нещо да се пуска нова тема, В съответния под-форум.
46
87%

Общо гласове: 53

Аватар
g00
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Колеги търся правилното решение, МОЛЯ помогнете!

Мнение от g00 »

Правя анкета в която искам да ви попитам въпрос който с колегата Бисо не можахме да решиме. Искам да попитам вас всички които четете темите написани от нас как е по добре..?

Това е разговор между мен и колегата Бисо.

Отговор А). Колегата Бисо.

По принцип има некъв резон в това което казваш,НО... винаги има едно НО....
Информацията,която поднасяш е многа полезна / дори и аз я изчитам /,но като е разпръсната в десетки теми,губи силата си.Когато колега,интересуващ се от тоя начин на риболов,потърси инфо , и отвори една пълна Тема,такава каквато ТИ можеш да направиш,ще му е много по-лесно,а и ще ТИ е много благодарен за труда,който си положил,за да я направиш,пълна и ясна и би я оценил подобаващо.Освен това би могъл да се получи некъв коментар,работи ли това или не.Така разпръснати ,в твоите теми ще виждаш предимно..."браво"..."супер си" и др. от сорта..
Така...

Отговор Б). Това е моят отговор.
Съгласен съм с Теб, но сега аз да изкажа мнението си. Пускам темата за възела Паломар например, и след него следват 5 6 коментара, после пускам 3 4 теми пак с 5 6 коментара Влиза Васко от Д вход да ми разгледа писането и стига до темата с възела, и казва "брачет тоз възел не става" ама неговия коментар излиза чак в края на темата ама то не е само Васко тука сме стотици?! знаеш ли каква мешеница се получава?!
Последно промяна от g00 на Нед Мар 06, 2011 7:36 pm, променено общо 1 път.
Не е важно да си рибар, важно е да имаш мерак.
Аватар
g00
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Колеги търся правилното решение, МОЛЯ помогнете!

Мнение от g00 »

До приключване на анкетата преустановявам пускането на теми с информация за риболова с Фидер.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

и според мен ще е по удобно да е разделено всичко..пишеш във търсачката еди кой си възел и ти излиза само това което търсиш,,лесно и удобно..подкрепям те колега
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
ivanovbd67
фен клуб-скобар

Мнение от ivanovbd67 »

На мен с разделите ми е по-лесно и прегледно. :rolleyes:
...и аз да се изкажа неподготвен
Аватар
g00
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от g00 »

Всеки да гласува както приеме за добре! След изтичане на АНКЕТАТА ще реша какво да правя.
Ако на повечето хора им харесва да е в една тема така ще бъде, ако ли искат да е в отделни теми пак съм на среща. :D
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Би било добре...както прокоментирахме всичко това,да прокоментираме и пускането на подобна анкета,в името на добрия тон...да речем.
Бисо написа:
g00 написа:Колега пускам всички теми в фидер форума. Ако има друго място за това кажи? Мисля си че там е мястото.
:D
Да така е,в ПОДфорума за фидер риболов си ги пускаш,където им е мястото.НО...
Проблема е /доколкото има такъв /,че всеки път пускаш нова тема,която излиза на Челната стараница на Форума,и когато я отвори всеки от нас вижда 7-8 теми за фидер.......и точно това е .....досадно :?
Вече си направил ТВОЯ тема в подфорум "Риболов на фидер",когато искаш да добавиш нещо там,влезни в нея и използвай бутона "добави мнение",а не "нова тема".Така като добавиш нещо в темата,ще го виждат всички,които ги интересува фидера,но няма да излиза на Челната страница и всичко ще е наред.
А има друг Форум,който е САМО за фидер манияци.Искрено се надявам да си ме разбрал правилно.
Риболова на плувка,във всичките му варианти е много по-обширен от риболова на фидер.
Ако почнем да пускаме нова тема за всяка чуденка ,свързана с плувката,то тоя Форум ще трабва да се казва....

"На Риба....с плувка,точка ком"......
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
g00
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от g00 »

Нека вижда Бисо, нали за това сте модератори и там админи и още нещо.. ми ако в подфорума пускам отговори в които пиша как трябва да си смениш гумата на колата а те нямат нищо общо с фидер риболова?! А тебе това не те интересува общо взето?! Ама аз нека си пиша - важното е на теб да не ти се набива в очите. Ти ги четеш щото ги виждаш! :D
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Казах,каквото имам да казвам.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
g00
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от g00 »

Благодаря Ти, а сега нека потребителите като мен и теб решат какво да стане.
Демокрация бате.. :lol:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

g00 написа:Всеки да гласува както приеме за добре! След изтичане на АНКЕТАТА ще реша какво да правя.
Ако на повечето хора им харесва да е в една тема така ще бъде, ако ли искат да е в отделни теми пак съм на среща. :D
Е ,това е истината ,важно е да си на среща ,както и много други тук :wink: .Какво имах в предвид като ,като писах за обща тема.Не да се размива ,да се пишат спамове и т.н.,просто да се систематизира.Този форум е претърпял няколко почиствания от админ,модератори ,заради големия обем информация която се натрупва ,дублира и т.н.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
exm
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от exm »

Колега "g00", от дългогодишния ми опит с "модериране" и "администриране" на форуми, ще ти кажа че си на прав път.
Твоето предложение е в пъти по-удобно отколкото предложението на колегата Бисо.
Не е важно колко теми има в един форум... вече има достатъчно място по всички сървъри, важното е когато потърсиш нещо да не четеш 100 безполезни спам поста, за да откриеш което ти трябва!
Гласувах за твоето предложение.

П.П. интересни неща пускаш...давай, чакам продължение на твоите интересни теми!

РЕСПЕКТ!
Аватар
g00
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от g00 »

Респект и на ВАС, които уважавате часовете МИ седейки в офиса пред компютъра мъчейки се да науча нещо повече за този вид риболов. А относно темите МИ живот и здраве ще се трупат.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Не гласувам, щото не мога да преценя кое е по-удобно!
Като цяло ми се струва, че е по-удобно да са по-малко темите и там да е систематизирано максимално инфо, отколкото да има отделни теми за всяка (и най-малка!) подробност от даден начин на риболов, не че и така подредени темите не вършат работа де...,обаче пък чак за някакъв възел да има отделна тема не го разбирам, предвид че възела си е доста универсален и с приложение за всякакви монтажи....примерно, ако темата е "Удачни възли за монтаж при риболов на фидер" по ми звучи, ама да се нищи един вид възел само, не... :roll:
п.п. от тази година съм горд притежател на едно фидерче, и като абцелютно начинаещ мога само да адмирирам колегите които си дават зор да пишат за тая неясна за мен и нова наука! 8)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
exm
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от exm »

Колега Jechev, занам че никак не е лесно да се " модерира" форум, а още по- трудно е да се "администрира"... като си "мод" трябава да полагаш неимоверни усилия да запазиш форума чист,.. ако си пък админ, да го подредиш по най- добрия и правилен начин за Мр. Гугъл.
Абе никак не е лесно да си водещ на събрание в България... какво ли е на Ц. Цачева, а,...там па за какво става на въпрос :butthead: ?
Майтап колеги...ама ангажимента си е доста сериозен!
На слука и респект!
Още веднъж ще кажа...g00, на прав път си!
Последно промяна от exm на Нед Мар 06, 2011 9:54 pm, променено общо 1 път.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Точно това имах в предвид и аз,както казва и Веско/Жечев/,да се съберат 2-3 теми в една ,не за един възел тема.Няма как да се разводни темата след това ,всичко е свързано с фидер риболов. :wink: Иначе колегата е на верния път като теми,полезни са. :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”