Нови Хан

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

pantofi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Нови Хан

Мнение от pantofi »

Здравейте колеги
Някой чувал ли е язовир/платен/ в или около Нови Хан и ако ли да какво се лови там ? Или се бъркам
Благодаря
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Като излизаш от Нови хан,посока Вакарел,преди бензиностанцията, покрай къщите има път ,който те води към язовира.Миналата година ,някой беше споменал ,че хващал шаран.Пет лв на пръчка ,рибата не се заплаща.
kostur4eto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kostur4eto »

Аз работя в Нови Хан и от време на време отскачам до гьола.Нямам време да ловя и общо-взето гледам.Последният път имаше едно момче"каза, че е от Слатина и баща му има къща там",което наистина хващаше ШАРАНЧЕТА на плувка и на дъно,но се обръщаха и доста по-големи екземпляри-според мен-бял амур или може бе шаран :oops: .Та тогава видях как в малкото езеро пуснаха и доста пъстърва,която обаче се плаща-7лв.Знам,че ще има колеги,които ще питат дали не съм аз собственика на гьола"чул ги господ :D ",но пък ако чете и собственика се надявам да се отсрами някак си за рекламата"карам бял fiat doblo.Ако не,желая успех на колегите и дано и неплатените да се зарибяват както платените.
Dobrev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dobrev »

Колко са големи шаранчетата?
Fishing Forever
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”