Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Дъска за протеинови топчета.
Модератор: sapuna
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Дъска за протеинови топчета.
Здравейте,колеги.Някой може ли да ми препоръча магазин в Пловдив и околността,в който да се продава дъска за протеинови топчета,а също така и някаква ориентировъчна цена?Проблема е,че не съм ползвал до сега и не съм на ясно дали и те имат няколко различни ценови категорий или държат горе-долу сходни цени.Естествено сигурно и марката има значение.
Също така,ако някой има тзкава за продаване втора ръка на разумна цена,моля да пише.
ПП:Пуснах темата в "риболовни такъми" и чак след това видях,че е излязла в "изкуствени примамки".
Моля за извинение и ако има начин да бъде преместена в правилната категория!!!

ПП:Пуснах темата в "риболовни такъми" и чак след това видях,че е излязла в "изкуствени примамки".

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Дъска за протеинови топчета.
И аз съм навит за дъска за протеинови топчета но за магазин в Плевен ходила съм само в 2 магазина и не съм се интересувал нека колегите от Плевен да кажат къде мога да си намеря !
Риболова е хоби.Наслука 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Колеги,толкова ли са трудни за намиране тези дъски,че никой не може да даде някакъв съвет? 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Еееее баси.За малко самият аз да забравя,че съм пуснал тема с такъв въпрос.
Сериозно - никой ли не може да даде инфо по въпроса?Или пък някой да има излишна дъска,която не му трябва? 

Колега разровисе малко в форумите и ще намериш.Аз си закупих от тук и съм мнг.доволен чисто нова я взех за 18лв. 

m-kar.mobile.bg