Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам за костур и червеноперка!
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
Отивам за костур и червеноперка!
Във Неделя(13.03) мисля да отида за костур и червеноперка на близко езеро.В него има каракуда,щука,костур,червеноперка,бабушка,рядко-шаран и както във почти всички водоеми-слънчак.
Ще ловя на плувка със бял червей.Захранката за перката май няма да има.Единствено се притеснявам за времето.
Дано не вали,че иначе
!Какво мислите вие???

Ще ловя на плувка със бял червей.Захранката за перката май няма да има.Единствено се притеснявам за времето.

Дано не вали,че иначе

- Как мина риболова?
- Чудесно. Хванах ей такава платика, четири килограма, а може и пет да беше.
- И какво направи? Осоли ли я за зимата?
- Не, пуснах я в реката. Тъй или иначе никой няма да ми повярва...
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Отивам за костур и червеноперка!
Да беше казал за кой град става дума 

Ти пък ... Ми казал е човека - "... на близко езеро" !alcora написа:Да беше казал за кой град става дума

-
- новобранец
Става въпрос от Перник до езерото на Мърчаево!!!
- Как мина риболова?
-
- ще става разбирач
След срядата го дават да се оправя времето.За УЙкенда се очакват над 10 градуса.Дано до10-ина дена почне по-сериозния риболов.
-
- кандидат преподавател
ribolov_rulezz аз лично немога да разбера въпросът ти ,какви отговори очакваш ,и защо в раздела Отивам на излет
Темата ти е абсолютно безмислена и си е за коша,ама де да знам викам първо да попитам

Темата ти е абсолютно безмислена и си е за коша,ама де да знам викам първо да попитам

стига с тия раздели и простотии.Човека пита и който иска да му отговори.Вземи си захранка според мен.
Някой има ли що годе прясна информация за Мърчаево, навремето като деца го посещавахме често, но не съм ходил от 15 години сигурно вече а беше приятно водоемче

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- кандидат преподавател
Виж какво има си раздели и правила ,и ако за теб тези неща са простотии .....и все пак правилата се спазват ,не съм обидил или засегнал никого.Питам съвсем културно...и отговор от теб не чакамeliboi написа:стига с тия раздели и простотии.Човека пита и който иска да му отговори.Вземи си захранка според мен.

- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Имам чувството ,че с тези питанки е малко момченце .За какви захранки говорим .Много трудни съвети/ .

господин hristoogi извинявам се за невежеството си и се прекланям пред вашето риболовно майсторство но ако може кажете на мен невежият, непълнолетен риболовен ахмак как да си хвана червеноперки през зимата без захранка.Ще ви бъда много благодарен.
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Извинявай колега но нещо не мога да те разбера .Със бял червей ,хем за костур а и червеноперка( а и без захранка ) а и какво да кажем за времето .Ами дано на13 ти да е слънчево и топло и да хванеш много перки . На слука / 

-
- разбира нещата
Колега най напред>Добре дошъл във форума.Моето мнение е да не нападаме момчето защото
не знае как да си повдигне въпроса ,но никой не се е родил научен.Нека да му простим защото съм убеден ,че занапред и той ще учи новите колеги.Нека неговото желание за успешен излет се сбъдне.Наслука младеж.
не знае как да си повдигне въпроса ,но никой не се е родил научен.Нека да му простим защото съм убеден ,че занапред и той ще учи новите колеги.Нека неговото желание за успешен излет се сбъдне.Наслука младеж.

купи малко стартерна смеска за малки прасета и царевично брашно, след като я свариш на качамак на водоема и сложи кълцан торен червей и цял бял и я използвай за захранка при риболов на червеноперка и каракуда.И най-важното не слушай такива леваци като тези които изказаха мненмие във форума .Тези хора си нямат хал хабер от риболов но стриктно спазват безмислени правила и принципи.
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Eliboi ,смеската дали за малки или големи прасета си е пак смеска.Щом ще я купува подобре някоя па дори и по евтина захранка .Извинявам се ,мое мнение. Правилата (което на теб ти убягва ) са за да се спазват,подчерта ти го модератора а принципите или ги имаш или не .