Купих си китайка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
kluna_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Купих си китайка

Мнение от kluna_ »

купих си китайка - 3м. за 6лв. точно но НЕУСПЕШНО копие на "Шекспир" - alpha telerod. Какво ще кажете вие??? Ползвам я да бия жабите когато ме дразнят по брега и крякат, а от време на време и за някоя таранка. Ама за 6лв. кво друго може да се купи такъм си е все пак (и то по добре от дървен колец)!!!
Аватар
AHTuXPuCT
новобранец
новобранец

Мнение от AHTuXPuCT »

колега макар и менте тя пак ште ти върши някаква работа за по дребна риба.и аз имам едно менте на Шимано ама за сега съм си доволен от него ползвам го на леко и шарани по 2-3 кг не са ми били проблем макар че му се разлепиьа 1-2 водача :D
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

AHTuXPuCT написа:макар че му се разлепиьа 1-2 водача :D
Честита китайка !
Преди експлоатация задължително капваш по една капка каноконлит на водачите , иначе пръчките са мноооого яки , освен за "бой на жаби" стават и за ловене на едра риба /виж ми галерията/.
Цените на едро са 3 лева /до 2м./ и 4 лева /над 2 м./ , вносителите са ми приятели .
Купил съм си и резервна пръчка "за всеки случай" , но до ден днешен си стои в калъфа неизползвана.
На платено не одим !
Аватар
kluna_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kluna_ »

Мерси за отговорите !!! Това за жабите е майтап:) и аз наистина мисля, че въпреки всичко не са чак толкова лоши ЗА ПАРИТЕ си. Какво почеве може да се иска. Стават!
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

а от каде си купи тия неуспешни копия да ги пробвам и аз?
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”