Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Баластиерите до Ст.Загора
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Баластиерите до Ст.Загора
Колеги има ли някой прясно инфо за дадените места? Предварително БЛАГОДАРЯ.
-
- научил се да хвърля
Re: Баластиерите до Ст.Загора
егаси никаде ли нестава?pismana написа:всичко е покрито със лед
пресявната зад арсенал-малки червеноперки.последно в неделя почти беше разтопен леда.стръв бял и пинки.захранка по-съвсем малко,топчета колкото орех.на гърба на пресявната по тунджа видях,че са извадили кефали само на сладка царевеца,няма бройки но са солидни.
-
- научил се да хвърля
таман се върнах от там.на "Ягода" уклейчета по десетина санта а на Шаново "горчивки" по3-4 см.
Здравейте, аз също много се интересувам от това мяст. Не сам хващал кой знае какво там, но за излет си струва и с нетарпение чакам времето да стане подходящо за риболов там.
Не съм сигурен дали тук е мястото да попитам, но все пак ще го направя
Работата е там, че съм още на 16 и единстжения начин да стигне с компанията до място за риболов е с автобусче до с.Ягода на въпросните баластиери и искам да попитам дали има други също лесно достъпни места за що годе приличен риболов около Стара Загора до кадето може да се стигне относително лесно ?
тъй като не че се оплаквам от с.Ягода но риболова там понякога си е валат 
Не съм сигурен дали тук е мястото да попитам, но все пак ще го направя

Работата е там, че съм още на 16 и единстжения начин да стигне с компанията до място за риболов е с автобусче до с.Ягода на въпросните баластиери и искам да попитам дали има други също лесно достъпни места за що годе приличен риболов около Стара Загора до кадето може да се стигне относително лесно ?

Колеги ,гледам ,че събота времето ще е хубаво и ше оскочем до Шаново или Ягода .Някои ако е ходил да каже какво е положението.