Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Внимание!
Въпроси свързани с морския риболов.
naRiba.com

Форум

Какво кълве в морето ?
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Какво кълве в морето ?
прочетох за "Илия Бояджиев"
бях ходил на дупките за шаранчета и след това така и така бях там реших да намина ...
описаното във форума отговаря до голяма степен на видяното - много хора а никой не хваща
ще следя тогава форума за информация кога да пробвам иначе тази събота или неделя ако е топло ще попитам Мандрата кво прави
бях ходил на дупките за шаранчета и след това така и така бях там реших да намина ...
описаното във форума отговаря до голяма степен на видяното - много хора а никой не хваща

ще следя тогава форума за информация кога да пробвам иначе тази събота или неделя ако е топло ще попитам Мандрата кво прави

Подписссс
Ще взема да задам един тъп въпрос
За да ловиш на морето трябва ли рибарски билет 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Конкретно НЕ,ама само на морето и на платен водоем.pif4o77 написа:Ще взема да задам един тъп въпросЗа да ловиш на морето трябва ли рибарски билет
Аз там съм пораснал...
-
- учете се от него
Не си прав на 100%
На морето не ти трябва, но на платен, арендован водоем, ако додат от ИАРА спокойно ще те одрусат ако нямаш билет

На морето не ти трябва, но на платен, арендован водоем, ако додат от ИАРА спокойно ще те одрусат ако нямаш билет

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Е значи ще помъкна и въдицата с мене пък ще видим 

колеги здравейте
не следя форума от много време насам и не съм в час с риболова тази година - да съм ходил 2 пъти от началото на годината
тази седмица искам да ида някъде - жената иска да я водя на плаж та мисля да отидем на крайморие (там си ходим на плаж по принцип)
мисля да взема една пръчка с мен и да ида на камъните в края (там където вадят миди и рапани)
някой хваща ли нещо там , на какво се хвърля
не следя форума от много време насам и не съм в час с риболова тази година - да съм ходил 2 пъти от началото на годината

тази седмица искам да ида някъде - жената иска да я водя на плаж та мисля да отидем на крайморие (там си ходим на плаж по принцип)
мисля да взема една пръчка с мен и да ида на камъните в края (там където вадят миди и рапани)

Подписссс
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Искай малко миди,от тези дето вадят или си извади покрай камъните и на дъно.parno написа:колеги здравейте
не следя форума от много време насам и не съм в час с риболова тази година - да съм ходил 2 пъти от началото на годината![]()
Става и ако си намериш от някъде скариди,слага се само опашката и пак на дъно за попчета.Внимателно че и дракони може да има.
И с монтажа с тапичките,ама ти требе черав(морски или блатен),с по голямо олово.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=161&t=51343
Или на бомбарда.
Аз там съм пораснал...
ами за попчета си мислех с олово и скарида измежду камъните да търся - това с късата пръчка
иначе чепарета , сафрид там такива работи ? или да не се надявам много много
иначе чепарета , сафрид там такива работи ? или да не се надявам много много

Подписссс
- bobo_33333
- кандидат преподавател
С проба му е майката и с питане,че гледаш къде се струпват ората и тама ,одиш,гльодаш,питаш 

Аз там съм пораснал...