Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Какво става с рибарника в село Писанец ? Последния път като ходих беше изпуснат.Това беше средата на септември.
-
- научил се да хвърля
здравеите колеги някои ходил ли е тези дни за риба по лубимата река ,и ако е ходил може ли да сподели резолтатите ,интересужам се защото в неделя мисля да направя един риболов и се нуждая от малко инфо
Аз се разходих из кея предната неделя, ама няма нищо интересно.ribolovecaruse написа:здравеите колеги някои ходил ли е тези дни за риба по лубимата река ,и ако е ходил може ли да сподели резолтатите ,интересужам се защото в неделя мисля да направя един риболов и се нуждая от малко инфо

в събота и аз бях към западната промишлена зона обаче на спининг и нямах и бутване
още е тегава работата по Дунава
още е тегава работата по Дунава
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Дано скоро, някой се похвали с улов, че вече започвам да се отчайвам от Дунав 

-
- научил се да хвърля
е колега защо да се отчаиваш още е малко рано за излети с добри постижения,но водата взе да се затопля и скоро ще тръгне риболова по дунава,ако времето е добро във неделя ще ги пробвам рибките ,трябва да излезе някои друга
-
- сериозен играч
Деска на буната срещу корабната,имаше само трима колеги,въпреки студът и силният вятър единият колега извади няколко малки платички.
Иначе нивото е много добро буната е започнала да се открива,само да се позатопли малко.

Иначе нивото е много добро буната е започнала да се открива,само да се позатопли малко.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Който ходи хваща. Риби има, и то доста, по всички лимани и най много на Ряхово. Излизат щуки на тапа и на туистер. Повечето са около 400 - 600 гр. но излизат и по килограм както и една 2 кг. На плувка излизат доста бабушки след захранване, а уклея е гол след гол.
За съжаление този уикенд имаше около 30 души, и щуката не беше особенно активна . Почти всички риби са с хайвер и са готови за хвърлянето му, заради което предполагам последните излети бяха по слаби.
Ето и малко снимки

По дребните щуки пуснахме след фотото.
За съжаление този уикенд имаше около 30 души, и щуката не беше особенно активна . Почти всички риби са с хайвер и са готови за хвърлянето му, заради което предполагам последните излети бяха по слаби.
Ето и малко снимки

По дребните щуки пуснахме след фотото.
-
- вече хвърля и на тежко
Аз мисля да пробвам скобара дали е активен събота или неделя по дунава с обилна захранка.
-
- научил се да хвърля
колега миро мачтийм пробвал ли си на фидер излиза ли нещо някои морунаж,че мисля да направя в неделя един риболов и се чудя къде да отида,главно на фидер да ловя
Здравейте колеги !
В събота на корабната на фидер за 3 часа - 6-7 рибки , но сравнително
дребни . Смятам ,че условията се подобряват ( нивото пада а темп. качва )
и скоро ще започнат по-добрите излети .
Миро мачтийм що не се обаждаш бе човек ? Другия път няма да те вземам (майтап )
Поздрави на всички !
В събота на корабната на фидер за 3 часа - 6-7 рибки , но сравнително
дребни . Смятам ,че условията се подобряват ( нивото пада а темп. качва )
и скоро ще започнат по-добрите излети .
Миро мачтийм що не се обаждаш бе човек ? Другия път няма да те вземам (майтап )
Поздрави на всички !
Браво за щуките, а това, че са пълни с хайвер е нормално понеже те го хвърлят по-рано при температура на водата от 4-6 градуса.

-
- научил се да хвърля
вчера за четири часа от 10 до 14 часа с два фидера ,обилно захранка и за стръв мартеничка един маломерен морунаж и нищо друго,това е от мен като инфо колеги,наслука на всички
-
- сериозен играч
Колега,къде си ловял?ribolovecaruse написа:вчера за четири часа от 10 до 14 часа с два фидера ,обилно захранка и за стръв мартеничка един маломерен морунаж и нищо друго,това е от мен като инфо колеги,наслука на всички
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- научил се да хвърля
колега ходих да се разходя до безмитна зона и там лових.нивото на дунава сега е перфектно само дето маи е още раничко за качествени и добри излети,това е от мен колега