3 в 1 неочаквано добра комбинация с чупене на каръка

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

3 в 1 неочаквано добра комбинация с чупене на каръка

Мнение от K.KOLEV79 »

Какато ви бях писал колеги ,че ще ходя по Дунава от 3 до 6 марта нещата получиха неочакван обрат ,доста колеги ми се обадиха с покани за съвместен риболов но не и на Дунава ,получих покана за търново покана за копринка покана за овчарица ,за което благодаря на колегите от сърце,след дълго обмисляне нищо не реших какво да правя държах си на тезата за Дунава и така 2.03.2010 деня изтече прибрах се в къщи и мислех какво да правя,докато мислях дойде време за вечеря ,навечерях се гледах някакъв филм и съм заспал ,сабуждам се аз към 1.00 часа с мисълта за излет ,сърце немирно не трае.
-Жена ставай
Тя
-Какво става що да ставам
-Ставай дигай децата гласи багажа и тръгваме
Тя
-Какаво ти става откачи пак нещо ,не си пил :?: какво ти има,каде ще варвим
-Аз отивам да зареждам докато се върна да сте готови с дрехи за 2-3 дни незнам каде ще ходим но тръгваме.
Итака тръгваме незнам обаче на каде

Изображение Изображение това е кръговото на Бяла още не съм решил каде да ходим но си карам като свободен елемент :D Изображение Изображение Изображение малко заспала физиономия но какво да се прави все пак е вече 2 часа през ноща а на задната седалка всико тихо и спокойно :lol: Изображение Изображение но спиране няма карам си аз и това еИзображение.
Не след дълго решвам че вече е 3 март освобождаването на България и се насочвам към шипка Изображение в началото на прохода беше но после стана малко снежно с добри пейзажи ,та се чудех как ще посрешнат гостите в този сняг на връх шипка ,но се оказа че проблема е само от Габровската страна от към Казънлък беше супер пътя Изображение Изображение Изображение.След като се качих на върха при -15 градуса реших да си направим по една снимка и да потеглим незнам на каде но ,рано рано господата от полицията бяха завардили бариерите и не ни пуснаха за поедна снимка ,благослових ги на ум и тръгнах :axe: :axe: ,в главата ми се въртеше да отида до някой манастир не бях ходил от даван просто исках да си запалим по една свещ семейството,и каде каде на Бачковския манастир ,хващам колежката гармин нуви 350 с меден глас Анелия :lol: :lol: :lol: и крайна точка манастира
Изображение Изображение Изображение ,малка разходка и Пловдив Изображение Изображение това много ме изкефи .След повдив влизам с Асеновград и се сещам за крепоста Асенова ееееййййййй хайде да видим всички в един глас Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение а за ей тия жълъи кабинки шапка им свалям на много малко места може да се види това :prayer: ,след което поех по пътя който криволичи от крепоста на горе през балкана ,изках да се нагледам на зимен пейзаж на сняг и вековни дървета Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение.С лед което се върнах обратно на пътя за манастира и поехме към него.Цел да не ви отехчавам с дългата тема ще ви обясня на две на три и сповече снимков материял до същесвения риболов.Посетихме манастира ,после Чепеларе бяхме 2 дни в един хотел ходиме на ски на Пампорово ,поне научих малката да кара ски ,на тръгване минахме през чудните мостове и от там на Жребчево.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Това трябва да е за летен мохабет Изображение
И така тръгваме за Жребеца щото вече не издържам да хвърля ена въдица
Изображение Изображение Изображение малко лед като за последно.
Изображение И ето го Жребеца Изображение Разгъвам бързо цирка и се почва едно чакане Изображение Изображение Изображение До като се стъмни нищо няма никакви признаци за риба в този водоем,на сутринта отново хвърлям и батко се появи едно малко костурче но за чупене на каръка ставаИзображение Изображение Изображение Изображение Изображение от голямото щастие му направих фото сесия.И до обяд това е нищо повече излезе един студен вятър не се търпеше ,не се търпи щото няма риба :D .Тръгнах си разучерован от там и нещеш ли минах покраи така прословутия римски мост и реших да пробам и ето го резултата Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение.За час и половина десетина рибета но вятъра се усили много и стана неистов студ и си тръгнах доволен от римския мост ,голяма обиколка на направих но не съжелявам много преживявания много емоций а и децата много неща видяха.Дано да не съм ви отехчил :D :D
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
vitotan
новобранец
новобранец

Re: 3 в 1 неочаквано добра комбинация с чупене на каръка

Мнение от vitotan »

Колега,яко ме кефиш давай все така и да пишеш като тръгне риболова по дунав :drinkers:
И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

Поздрави за обиколката на тези красиви места и за завършващия риболов.
Изображение
kirchy
новобранец
новобранец

Мнение от kirchy »

Добър излет колега ;]
Аватар
kokho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kokho »

Красота,чудесна разходка и рибки има,какво му трябва на човек. :D
Аватар
ivan.g.andonov
фен клуб-скобар

Мнение от ivan.g.andonov »

:prayer: :prayer: :prayer: :supz: колега не само ти завидях но да ти кажа почнах и да мечтая и аз да пътувам така.браво на теб и твоето семейство което те поткрепя и в предишните ти митарства .повече късмет и богат улов в бъдеще :drinkers: :drinkers:
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

Като те гледам как си се бил засилил нищо чудно и до морето да беше отишъл :lol: :lol: обиколката е страхотна браво :drinkers:
Аватар
malkapluvka
фен клуб-скобар

Мнение от malkapluvka »

Не е важен риболова, важното е, че сте си прекарали чудесно сред красотите на България.
Благодаря за репортажа ти. :rolleyes:
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Аватар
FishMaster
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FishMaster »

Това е приключение. Браво на колегата и семейството му за ентусиазма въпреки времето.
риболова е нещо уникално, за жалост много хора не са го разбрали!!!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Колега,ти направо ме смая!От където и да го погледнеш е чудесно и нестандартно преживяване. Абе,знаех,че рибарите са"луди"глави,ама чак толкова...!? :D
Поздравления за увлекателния репортаж ! Изображение
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Екстра разходка , па даже и риба си хванал ! Браво ! :wink:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Малиии човек браво браво ,не ми казвай само че колата ти не е на газ... при тия цени на течните горива...
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Колев, шапка ти свалям, брат! Да знаеш, че твоите деца за тия няколко дни, все едно са изкарали университет по българщина :!:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

IVKOPIVKO написа:Малиии човек браво браво ,не ми казвай само че колата ти не е на газ... при тия цени на течните горива...
Колега на нафта съм за съжеление но какво да правя ,както съм писал по горе сърце немирно не трае!!!
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s4etovod »

Велик Българин си, прекрасен баща, луда глава и сърцат рибар!!!

Прекрасно си оползотворил празничните дни.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”