Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

За Финтовете на риболова
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
За Финтовете на риболова
Днес получих дългоочакваната книга на нашия колега Николай Светлев по известен сред нас като ДОЦЕНТА .Браво ДОЦЕНТЕ невероятна е не сам я прочел още цялата но прехвърлих тва онова и колеги требе да ви кажа че има неща които са доста полезни много се кефя на такива къдърни хора направена е по европески му има от всичко по много даже и кулинарни предложения което много ме учуди и зарадва просто не очаквах да видя и рецепти и обевателно ще пробвам някоя определено си заслужава 6 лева и Доценте при първото рандеву на което имам вазможност да доида и се засечем имаш бутилка Ямболска гроздова от мене препоръчвам я на всички а за по начинаештите дори е задължителна ако изкат да понаучат това онова Айде БАте Ники чакаме следващата и успех

Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: За Финтовете на риболова
Браво бе колега!Дай сега,още не проходили и на алкохол да ги учим!Gan4eff написа:....... и Доценте при първото рандеву на което имам вазможност да доида и се засечем имаш бутилка Ямболска гроздова от мене препоръчвам я на всички а за по начинаештите дори е задължителна
П.П.Успех Доценте!
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
sapuna1971 написа:Браво бе колега!Дай сега,още не проходили и на алкохол да ги учим!Gan4eff написа:....... и Доценте при първото рандеву на което имам вазможност да доида и се засечем имаш бутилка Ямболска гроздова от мене препоръчвам я на всички а за по начинаештите дори е задължителна
...

Мдааа...

Благодаря Доценте!!!
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ето как -> http://forum.nariba.com/viewtopic7594.htmlteleskopa написа:как да я получа и аз кажете хора МОЛЯ

-
- сериозен играч
Благодаря на всички за добрите думи, но аз ще си остана Доцент до гроб, защото така са ме кръстили другарите ми по въдицаveso написа:напълно подкрепям мнението на колегата nick71
книжката е пного полезно четиво а и стилът на който е написана
определено ми допада,поздравление за Доцента и аз си мисля че вече е време да си смени ника на Професор!

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- ceno cenov
- разбира нещата
Ейй, Цене, ти пък и лектор ли стана вечеceno cenov написа:Още не пиша трудове ,но които има желание мога да му изнеса лекции на тема особености на БГ риболова

Айде остави тая работа на знаещите, и по-добре стягай нещата за 25-ти, че освен себе си ще ти водя и още един ученик

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!