Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо от Пазарджик и региона
Модератор: sapuna
Re: Инфо от Пазарджик и региона
Здравейте ,колеги !
Я кажете моля къде мога да поскитам тези дни . По празниците ще съм в Пазарджик и се чудех къде може да се разходя и да хвана нещо
?
Я кажете моля къде мога да поскитам тези дни . По празниците ще съм в Пазарджик и се чудех къде може да се разходя и да хвана нещо

Днес на Лозен 13 до 18 часа много добра активност на перки и мухари. Риболова беше на директна 7-ца, като интересното беше ,че мухарите взимаха наравно с перките директно от дъното. Крайният резултате е около 2 кг. дребни рибки. с превез на бабушките.
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
цитирам думите на един колега искам да попитам дали е вярно
пресахнала е р.Елидерката от Синия /лозенския/вир нагоре.Вчера ходих и останах като грамнат.Как може такава безодоговорност.Моля колегите ако знаят кам кого и коя институция да се обарнем за да спрем това съсипничество на реката
пресахнала е р.Елидерката от Синия /лозенския/вир нагоре.Вчера ходих и останах като грамнат.Как може такава безодоговорност.Моля колегите ако знаят кам кого и коя институция да се обарнем за да спрем това съсипничество на реката
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги някои има ли инфо от водоема на село Званичево че мисля да отскоча в събота до там

- kodek
- ще става разбирач
Няма да пускам тема, защото е известен -Водоема!
За Пазарджик и региона, днес след обяд ходих до "кривата вада",място-бившата помпена станция -сега е само бетонна площадка.Много б`ратчеди, - намерих си място, метнах на торен... и червеноперка, после уклей?, каракудка, и...една добра МРЯНА.и това беше, че стана ракиено време.Б`ратчедите останаха.Но от тях разбрах, че от ИАРА са минавали на проверка -БРАВО!Затова си намерих и място.ТИЯ дето ми направиха място бяха с билети.(Роми).?Не направих снимки- за да не изпъквам , като на Коч -мъдите.сред (колегите).р.
Който колега желае, да се убеди сам!(но утре го дават да вали).може да няма Р.
За Пазарджик и региона, днес след обяд ходих до "кривата вада",място-бившата помпена станция -сега е само бетонна площадка.Много б`ратчеди, - намерих си място, метнах на торен... и червеноперка, после уклей?, каракудка, и...една добра МРЯНА.и това беше, че стана ракиено време.Б`ратчедите останаха.Но от тях разбрах, че от ИАРА са минавали на проверка -БРАВО!Затова си намерих и място.ТИЯ дето ми направиха място бяха с билети.(Роми).?Не направих снимки- за да не изпъквам , като на Коч -мъдите.сред (колегите).р.
Който колега желае, да се убеди сам!(но утре го дават да вали).може да няма Р.
-
- научил се да хвърля
Колеги тая тема се забрави никои не пише.Кажете кои къде ходи.Искам да питам ако някои влиза дали има инфо за някои рибарник около Пазарджик че ми се лови малко хубава риба а не само дребосъци.
За любителите на мухара,на лозен се лови много добре.
Току ще се прибирам от там и мога да кажа,че направихме страхотен риболов.
Успех на всички които ще го посетят. 

-
- новобранец
и аз бях там ама голем панаир и много емоции си направихме с групата а за уклеиките нема да ги броим

-
- новобранец
здр. Колеги от Пз абе некво инфо да дадете молим за Мокрище .Да оточним като излизаш от Пз след разклона за селото минаваме 1 та морга 2 та и веднага в дясно и по черния път та там
на платеното.

Здрасти колега.Значи това е на брьмбара рибарника,незнам дали е пуснат още но утре ще попитам и ще ти кажа.Синьт му ми е приятел.Знам за какво става на вьпрост но за 100 процента сигурност пак ще попитам и ще ти кажа как стоят нещата. 

-
- новобранец

-
- новобранец
абе ПЗ некаде за каракуда да дадете интифа че ние ходим по бошуля из канала ама се по обра па и месните я спукват от тормоз със секви самоделки па и водата си отбили за по лесно.

Здравейте ,колеги
!
Да кажете нещо за Карабунар ? Сега разбрах ,че е платен, а едно време имаше големи каракуди и шарани , сега как е ? Какви са условията ?
Благодаря

Да кажете нещо за Карабунар ? Сега разбрах ,че е платен, а едно време имаше големи каракуди и шарани , сега как е ? Какви са условията ?
Благодаря
преди 2 седмици ни изгониха от Карабунар били го зарибили ама кога ша го пускат не се знае
Ех...все се надявах ,че ще е разрешено да се лови след като си платиш ,но уви....
Благодаря ти за бързия отговор !
Благодаря ти за бързия отговор !