за макрите НЕ Daiwa и Shimano !

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: за макрите НЕ Daiwa и Shimano !

Мнение от Павел Иванов »

Мънцата написа:...мислех си, че е по-добре да имам 2-3 качествени макари, отколкото 20 не толкова качествени...
... макар да си мисля, че вече знам отговора за себе си :wink:
Споделям по първият въпрос с двете ръце и трите крака :D По вторият съм 98% сигурен какъв ще е отговора :D

tct , Pflueger medalist от доста време си е доста по-зле от обикновен Шекспир . В момента единствено Президента предлагат нещо що годе ама и там не баш китайците къде го правят а ПуреФишинг де го продават ... Относно прикритието то това си е резон , не само японците си поръчват техните макари при Дайва и след малко къстъм бърникания продават макара от двеста долара за осемстотин такива ами и приверно Ст. Кроа го правят същото но с доста по-непретенциозната Дайва Кеприкорн . Относно Спрото то със сигура Риоби не са ги прилапали но пък за сметка на това Спро поръчва на Риоби изработката на топ макарите си .

ivalpetkov , тези от линка са сто процентово произведени в Китай с изключение на единят модел . ПЕНН отдавна не е американска марка ако и да си е най-тачената все още в Америката като "своя си" :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

.......и все пак,гусин Иванов,още чакам вашето мнение,или на някой горд притежател на макарка Ван Стаал,става ли аджеба за спининг/тролинг на сериозни риби,да кажем на сом примерно най-малкия модел/без бигел/,щото вашето мнение е меродавно при моето невежество/пък и парите и са прилични/,.......още повече,че е достатъчно грозновата на вид,ама какво да се прай,съдба-да си падам по грозни жени и макари.........все пак, те най-дълго/от опит/,ще си останат само мои. :D ........,пък и марката нали няма нищо общо с Шимано/Дайва истерията.....и те така,чакам.
валатът не най-лошото нещо на света
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Павел Иванов написа:По вторият съм 98% сигурен какъв ще е отговора :D
Направи ги 99% :wink: Вчера заприходих Daiwa Certate 4000 /чакам я де/ :D Сега дилемата е с коя от другите да се разделя, за да не стават пак 18бр ... :lol:
Аватар
margi
новобранец
новобранец

Мнение от margi »

Айде стига с тия Дайви и Шимано,те макарите ви станаха повече от рибата която ловите :lol: То не стига дето Продава стана Ка........в и Cн.......a e-bay онлайн,нашарете целия форум с тия две марки. :D
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

тооо в Продава забелязвам нещо интересно -чудя се как едни и същи хора продават дайви и шимана такъми чисто нови за хиляди левове и след 2 дни други пак и пак и пак...пак от тез хора.Ама не че изкам нещо лошо да кажа...не ,в никакъв случай, но ми е странно .Имам чувството ,че става нещо ама може би не съм прав.Не може един и същ човек да има за продаване 30 макари чисто нови Дайви и Шимано и 26 щеки и други.А иначе по темата -аз на марки не робувам...просто някои са по добре изработени от други от едни и същи заводи.По добрата изработка и по качествените материали предполагат и към по-скъпо продаване.Но има и по евтини и хубави,качествени модели.Няма нищо вечно. :drinkers:
Аватар
margi
новобранец
новобранец

Мнение от margi »

То е ясно на всички,ама ги толерират.И колегата с многото макари,най много спами в продажбите,а представям си ако го настъпиш как ще се ожалва.За някой явно правилата не важът.Виж сега щом прочете какво ще настане.То ще са високопарни исказвания,то оплаквания. :D
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Тоо и заглавието на таз тема е за макарите или за марките-не е много ясно от правописни грешки...Ако е за другите макари ,честно да ви кажа бях писал за евтини и други марки с линкове,НО бях изтрит и вече не пиша .Явно се е възприело като реклама.Други хора дават линкове и пишат , но не ги трият.Както и да е -виждам много неща но нищо не зависи от мен.И без друго съм добродушен и весел човек,но тук някои хора ме мразят доста и само това чакат.Ааа ,че за другите макари говорехме де - има има.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

margi написа:То е ясно на всички,ама ги толерират.И колегата с многото макари,най много спами в продажбите,а представям си ако го настъпиш как ще се ожалва.За някой явно правилата не важът.Виж сега щом прочете какво ще настане.То ще са високопарни исказвания,то оплаквания. :D
Няма да се оплаквам колега, споко :wink: Имам само една молба към теб - би ли посочил конкретно някоя оспамена от мен тема в продажбите ...ако е възможно ... и ако ти е удобно :D Щото говориш за сестра ми, пък аз нямам ... :wink: Сори за спама :wink:
Последно промяна от Мънцата на Сря Мар 09, 2011 9:17 pm, променено общо 1 път.
Аватар
margi
новобранец
новобранец

Мнение от margi »

Колега,задълбаваме излишно,но ще Ви посоча примеро в Продава забележката с "точките продават ли се" Мисля че е работа на Модератор да е коректив, а не наша.Или както писа наскоро един колега който също оспамихте - Като си нов трябва да ти е гадно.Хайде малко уважение към другите. :D
Мънцата

Мнение от Мънцата »

margi написа:Колега,задълбаваме излишно,но ще Ви посоча примеро в Продава забележката с "точките продават ли се" Мисля че е работа на Модератор да е коректив, а не наша.Или както писа наскоро един колега който също оспамихте - Като си нов трябва да ти е гадно.Хайде малко уважение към другите. :D
Колега, наистина е излишно, но случая с точките е за грубо неспазване на правилата, за разлика от Вашата забележка за "гумуна", както и повечето Ви "постове" :wink: Не си мислете, че се заяждам с Вас, просто преди да критикувате някой, погледните първо себе си :wink: Далеч съм от мисълта да бъда някакъв коректив, но си мисля, че в магазина повече помагам, за разлика от Вас ... :wink:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Мънца,моите уважения :!: "Сертатето",ма не гуляму кат твойто,ам размер 1500,полвин ден го въртях,подхвърлях,тръсках,мирисах,чоплих,разглеждах детайлно без очила от различни ъгли,тествах на "сухо"и непрекъснато се опитвах да му усетя "ДАЙВАНСКАТА"магия...Не и не.Пък се водя задгробно същество със свръхестествени способности!Ама древното ми прогнило самосъзнание непрекъснато врещеше : "Кат твойте "Риоби"е - "Заубер";"Зестер";"Ексия",то...с нищо не е по-добро."Не твърдя,че субективните ми усещания са най-правилните -затуй,че изчакам твоите изпитания ,надявам се,да са зверски,т.е.в реална бойна обстановка и нищо чудно,и аз,по някое време ,да почна да заприходявам и "Дайви" -никога не се впъвам в дадени позиции само заради спора и противостоянието,пък парици за "Дайви"има как да заделя :)
Аватар
margi
новобранец
новобранец

Мнение от margi »

Разбрах въпроса,благодаря за него,моля следващият въпрос. :D Л.Пенев"Гумуна" не беше мое творение,друг го беше написал ама здраве да е :DИ за грубото неспазване на правилата има кой да прави забележки,освен ако не са Ви дали тази функция. :wink:А може би се вживявате в ролята на Модератор,но това си е Ваш психологически проблем и в този случай не мога да помогна с нищо.И хайде стига по тази тема ,защото нямам време за излишни и ненужни спорове.Лека нощ. :D
Мънцата

Мнение от Мънцата »

INCUBUS написа:Мънца,моите уважения :!: "Сертатето",ма не гуляму кат твойто,ам размер 1500,полвин ден го въртях,подхвърлях,тръсках,мирисах,чоплих,разглеждах детайлно без очила от различни ъгли,тествах на "сухо"и непрекъснато се опитвах да му усетя "ДАЙВАНСКАТА"магия...Не и не.Пък се водя задгробно същество със свръхестествени способности!Ама древното ми прогнило самосъзнание непрекъснато врещеше : "Кат твойте "Риоби"е - "Заубер";"Зестер";"Ексия",то...с нищо не е по-добро."Не твърдя,че субективните ми усещания са най-правилните -затуй,че изчакам твоите изпитания ,надявам се,да са зверски,т.е.в реална бойна обстановка и нищо чудно,и аз,по някое време ,да почна да заприходявам и "Дайви" -никога не се впъвам в дадени позиции само заради спора и противостоянието,пък парици за "Дайви"има как да заделя :)
Брат, Сертейта не съм го виждал още на живо, нито съм го въртял :D Но Сол-а .... наистина не съм въртял нещо подобно досега :!: Сертейта нали уж бил "върха на сладоледа", ама знам ли :roll: И за да не бъда разбран неправилно от някои колеги - не съм от "маниаците" на тема Дайва/Шимано. Както казах и по-рано - от Рьобито и Микадото съм възхитен :!: Не мога да коментирам много други марки, защото не съм ползвал чак толкова, но със сигурност има страшно много марки и модели, които не отстъпват толкова много на Д/Ш :wink: За цените пък да не говорим :D
Мънцата

Мнение от Мънцата »

margi написа:Разбрах въпроса,благодаря за него,моля следващият въпрос. :D
Преди да го задам правя уточнение - няма нужда да ми отговаряте, ако много държите, може да минем на ЛС :wink: Въпроса ми е следния - тъй като всичките Ви "постове" са в "магазина" /изключвам тези в настоящата тема, защото това си е чист спам - не видях да кажете нещо по темата/, бихте ли споделили, имате ли поне една покупка или продажба там :!: Благодаря Ви за вниманието, лека нощ :D Наистина приключвам беседата с Вас :wink: Моля колегите и модовете за извинение :oops:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

аксел , Ван Щайл наистина е марка макара баш по темата - не Дайва и Шимано :lol: Имал съм честа да бърникна една две от тях и лично на мен не ми допаднаха изобщо . Друг е варианта че това вече са наистина вечни макари и си струват паретата отсекъде за това за което питаш а кво си се оскръндзавил за един бигел :roll: Ван Щайл продават бигелите си сал за неквите 100$ бройката а ти ще се мъчиш във варианта без такъв и на ръка ще качваш влакното на ролката :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”