Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

за макрите НЕ Daiwa и Shimano !
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: за макрите НЕ Daiwa и Shimano !
Споделям по първият въпрос с двете ръце и трите кракаМънцата написа:...мислех си, че е по-добре да имам 2-3 качествени макари, отколкото 20 не толкова качествени...
... макар да си мисля, че вече знам отговора за себе си

tct , Pflueger medalist от доста време си е доста по-зле от обикновен Шекспир . В момента единствено Президента предлагат нещо що годе ама и там не баш китайците къде го правят а ПуреФишинг де го продават ... Относно прикритието то това си е резон , не само японците си поръчват техните макари при Дайва и след малко къстъм бърникания продават макара от двеста долара за осемстотин такива ами и приверно Ст. Кроа го правят същото но с доста по-непретенциозната Дайва Кеприкорн . Относно Спрото то със сигура Риоби не са ги прилапали но пък за сметка на това Спро поръчва на Риоби изработката на топ макарите си .
ivalpetkov , тези от линка са сто процентово произведени в Китай с изключение на единят модел . ПЕНН отдавна не е американска марка ако и да си е най-тачената все още в Америката като "своя си"

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
.......и все пак,гусин Иванов,още чакам вашето мнение,или на някой горд притежател на макарка Ван Стаал,става ли аджеба за спининг/тролинг на сериозни риби,да кажем на сом примерно най-малкия модел/без бигел/,щото вашето мнение е меродавно при моето невежество/пък и парите и са прилични/,.......още повече,че е достатъчно грозновата на вид,ама какво да се прай,съдба-да си падам по грозни жени и макари.........все пак, те най-дълго/от опит/,ще си останат само мои.
........,пък и марката нали няма нищо общо с Шимано/Дайва истерията.....и те така,чакам.

валатът не най-лошото нещо на света
Направи ги 99%Павел Иванов написа:По вторият съм 98% сигурен какъв ще е отговора![]()

Айде стига с тия Дайви и Шимано,те макарите ви станаха повече от рибата която ловите
То не стига дето Продава стана Ка........в и Cн.......a e-bay онлайн,нашарете целия форум с тия две марки. 

- ivalpetkov
- разбира нещата
тооо в Продава забелязвам нещо интересно -чудя се как едни и същи хора продават дайви и шимана такъми чисто нови за хиляди левове и след 2 дни други пак и пак и пак...пак от тез хора.Ама не че изкам нещо лошо да кажа...не ,в никакъв случай, но ми е странно .Имам чувството ,че става нещо ама може би не съм прав.Не може един и същ човек да има за продаване 30 макари чисто нови Дайви и Шимано и 26 щеки и други.А иначе по темата -аз на марки не робувам...просто някои са по добре изработени от други от едни и същи заводи.По добрата изработка и по качествените материали предполагат и към по-скъпо продаване.Но има и по евтини и хубави,качествени модели.Няма нищо вечно. 

То е ясно на всички,ама ги толерират.И колегата с многото макари,най много спами в продажбите,а представям си ако го настъпиш как ще се ожалва.За някой явно правилата не важът.Виж сега щом прочете какво ще настане.То ще са високопарни исказвания,то оплаквания. 

- ivalpetkov
- разбира нещата
Тоо и заглавието на таз тема е за макарите или за марките-не е много ясно от правописни грешки...Ако е за другите макари ,честно да ви кажа бях писал за евтини и други марки с линкове,НО бях изтрит и вече не пиша .Явно се е възприело като реклама.Други хора дават линкове и пишат , но не ги трият.Както и да е -виждам много неща но нищо не зависи от мен.И без друго съм добродушен и весел човек,но тук някои хора ме мразят доста и само това чакат.Ааа ,че за другите макари говорехме де - има има.
Няма да се оплаквам колега, спокоmargi написа:То е ясно на всички,ама ги толерират.И колегата с многото макари,най много спами в продажбите,а представям си ако го настъпиш как ще се ожалва.За някой явно правилата не важът.Виж сега щом прочете какво ще настане.То ще са високопарни исказвания,то оплаквания.

Последно промяна от Мънцата на Сря Мар 09, 2011 9:17 pm, променено общо 1 път.
Колега,задълбаваме излишно,но ще Ви посоча примеро в Продава забележката с "точките продават ли се" Мисля че е работа на Модератор да е коректив, а не наша.Или както писа наскоро един колега който също оспамихте - Като си нов трябва да ти е гадно.Хайде малко уважение към другите. 

Колега, наистина е излишно, но случая с точките е за грубо неспазване на правилата, за разлика от Вашата забележка за "гумуна", както и повечето Ви "постове"margi написа:Колега,задълбаваме излишно,но ще Ви посоча примеро в Продава забележката с "точките продават ли се" Мисля че е работа на Модератор да е коректив, а не наша.Или както писа наскоро един колега който също оспамихте - Като си нов трябва да ти е гадно.Хайде малко уважение към другите.

-
- кандидат преподавател
Мънца,моите уважения
"Сертатето",ма не гуляму кат твойто,ам размер 1500,полвин ден го въртях,подхвърлях,тръсках,мирисах,чоплих,разглеждах детайлно без очила от различни ъгли,тествах на "сухо"и непрекъснато се опитвах да му усетя "ДАЙВАНСКАТА"магия...Не и не.Пък се водя задгробно същество със свръхестествени способности!Ама древното ми прогнило самосъзнание непрекъснато врещеше : "Кат твойте "Риоби"е - "Заубер";"Зестер";"Ексия",то...с нищо не е по-добро."Не твърдя,че субективните ми усещания са най-правилните -затуй,че изчакам твоите изпитания ,надявам се,да са зверски,т.е.в реална бойна обстановка и нищо чудно,и аз,по някое време ,да почна да заприходявам и "Дайви" -никога не се впъвам в дадени позиции само заради спора и противостоянието,пък парици за "Дайви"има как да заделя 

Разбрах въпроса,благодаря за него,моля следващият въпрос.
Л.Пенев"Гумуна" не беше мое творение,друг го беше написал ама здраве да е
И за грубото неспазване на правилата има кой да прави забележки,освен ако не са Ви дали тази функция.
А може би се вживявате в ролята на Модератор,но това си е Ваш психологически проблем и в този случай не мога да помогна с нищо.И хайде стига по тази тема ,защото нямам време за излишни и ненужни спорове.Лека нощ. 

Брат, Сертейта не съм го виждал още на живо, нито съм го въртялINCUBUS написа:Мънца,моите уважения"Сертатето",ма не гуляму кат твойто,ам размер 1500,полвин ден го въртях,подхвърлях,тръсках,мирисах,чоплих,разглеждах детайлно без очила от различни ъгли,тествах на "сухо"и непрекъснато се опитвах да му усетя "ДАЙВАНСКАТА"магия...Не и не.Пък се водя задгробно същество със свръхестествени способности!Ама древното ми прогнило самосъзнание непрекъснато врещеше : "Кат твойте "Риоби"е - "Заубер";"Зестер";"Ексия",то...с нищо не е по-добро."Не твърдя,че субективните ми усещания са най-правилните -затуй,че изчакам твоите изпитания ,надявам се,да са зверски,т.е.в реална бойна обстановка и нищо чудно,и аз,по някое време ,да почна да заприходявам и "Дайви" -никога не се впъвам в дадени позиции само заради спора и противостоянието,пък парици за "Дайви"има как да заделя

Преди да го задам правя уточнение - няма нужда да ми отговаряте, ако много държите, може да минем на ЛСmargi написа:Разбрах въпроса,благодаря за него,моля следващият въпрос.![]()

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
аксел , Ван Щайл наистина е марка макара баш по темата - не Дайва и Шимано
Имал съм честа да бърникна една две от тях и лично на мен не ми допаднаха изобщо . Друг е варианта че това вече са наистина вечни макари и си струват паретата отсекъде за това за което питаш а кво си се оскръндзавил за един бигел
Ван Щайл продават бигелите си сал за неквите 100$ бройката а ти ще се мъчиш във варианта без такъв и на ръка ще качваш влакното на ролката 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов