За всички от София!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Заключено
j_smoke
новобранец
новобранец

За всички от София!

Мнение от j_smoke »

Здравейте,става вапрос за р.Искър гр.Червен бряг,преди няколко дни група софянци решават,че поради минималният си улов на реката в Ч.Б и захранката,която им е била за колко 70 лв,намотават тухли с доста влакно и ги хвърлят в реката под мотото,че щом те не са хванали и другите няма да ловят там,тези господа сами ще поправят стореното след повторният им излет в града,с любезната подкрепа на местните жители,незнам какво си мислите,че като идвате от София в провинцията сте нещо повече или имете спецялни правомощия,идвате по цял ден дарачите,сутринта ми се обадиха,че отново Софянец се е борил с Сом около 10 кг на дарак след което го е изпуснал,тази риба вече предполагам е мъртва,искрено приканваме всички колеги от страната,който посещават г.Червен бряг и р.Искар много добре да обмислят начините си на улов,да не се наложи да изпитат старата българска поговорка,че ''В ЧУЖДО СЕЛО И КЕРИМИДИТЕ БИЯТ''ние селяните имаме лошата черта в характера да предопреждаваме само веднъж,а на господата от ДАГ бих пожелал доста интересни неща,за тях и др. членове от семеиствата им.Благодаря за вниманието и искрено се надяваме за разбиране,пред опцията за ДЪРВОТО!
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: За всички от София!

Мнение от evgeniboy »

Подкрепям колегата с двете ръце, към недобросъвестните риболовци (без значение дали са от София или не) трябва да се подхожда с твърда ръка...като държавата не помага да се опазят водоемите , ще се грижим ние!!!
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

за 70 лева захранка...:) има някои хора които все още не са в час със захранките,за зимно време -как е възможно при тая ниска активност на рибите да хранят толкова много,.е това е престъплението..и се чудим защо после рибата не ще..да не е луда да яде шибания червей..иначе те подкрепям напълно за простотията по водоемите,и прекомерното захранване,особенно лятото като дойдат "шаранджийте'" да видиш какво захранване се получава..аве луда работа,но все пак и магазините трябва да имат оборот :))..в перник въпроса се решава със винкел..а ние с какво..със дърво
Последно промяна от ribolovcho на Чет Мар 10, 2011 1:07 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Най добрите са тук
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

За сега ще преместя темата, макар, че знам какво ще стане. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
j_smoke
новобранец
новобранец

Мнение от j_smoke »

Колеги,благодаря за подкрепата,от зор се регистрирах тук,и аз живея в София от 4 години,но съм родом от Ч.Б, и ако можем с общи усилия да мачкаме бракониерите съм "ЗА" защотото тази река,както и много други в момента нямат и 20% от нивото на което са били преди 5-10 год,точно заради тези хора,и после рибата ни е виновна,че "ние сме безкруполни нещастници"!!!
Последно промяна от j_smoke на Чет Мар 10, 2011 1:17 pm, променено общо 1 път.
barbolov.1977
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от barbolov.1977 »

Това неса хора,това са изроди,на които трябва да им се представи дървото зада се научат.И аз съм от София,но честно казано ме е срам от тези псевдо столичани,които са родом на 4 туби бензин от София но само парадират.Само бой на тези изроди,никой не ги е карал да дават 70лв. за захранка,дай тогава като няма риба да ни дадът нотариален акт за собсвеност на реката.Това са идиоти нямам думи просто
Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Бракониерите и простаците са си просто такива, а това че въпросните са от София, няма нищо общо с града и жителите му. Друг е въпросът що за столичани са живеещите в София сега :lol: ! сега да не вземете да ни пукате гумите по реката за да стане простотията пълна :twisted:
Може само да приветстваме идеята местните риболовци да си пазят водоемите от бракониери, ама да не е "т,ва е наше село, само ние мо'е да си бракониерстваме тук". За жалост в повечето случаи бракониерството си е местна работа :axe:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
vencislavvv_sf
новобранец
новобранец

Мнение от vencislavvv_sf »

не става вапрос дали е софиянец или селянин всички трябва да пазим природата ни чиста,кажи колега ти видя ли ги тези хубавци??
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Темата е изключителна глупост, а адресирането и към всички софианци, по географски признак е още по-голяма глупост.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”