Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бяла риба във Фантастико?
Модератор: dantho.mihov
Бяла риба във Фантастико?
Към началото на месеца във Фантастико, на Симеоновско шосе, София, на рибния щанд продаваха бяла риба, парчета от 200-300 гр. до 1-2 кг. Цената беше 14 лв за кг. Понеже не съм чул тази риба да се отглежда в БГ изкуствено, а екземплярите бяха двърде разнокалибрени се чудя дали не се касае за масов бракониерски улов
Имаше и щуки -писалки по 300-500гр., но те бяха по-калибровани- цена 18 лв/кг.
Ако все пак се касае за изкуствено отглеждане(дано
), се интересувам за контакт за купуване на зарибителен материал.

Ако все пак се касае за изкуствено отглеждане(дано

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Бяла риба във Фантастико?
Както повечето вериги, така и "Фантастико" имат входни такси за всеки артикул, процедура по листването му и последващи глоби за неизпълнени поръчки.
Като добавим и исканите документи при търговия с хранителни продукти ми се вижда напълно невъзможно бракониерска риба да се появи на рафта.
Като добавим и исканите документи при търговия с хранителни продукти ми се вижда напълно невъзможно бракониерска риба да се появи на рафта.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Бяла риба във Фантастико?
В квартален магазин в Габрово,няколко пъти се появява скобар.Обадих се на ИАРА в Габрово,казаха веднага ще проверим.След седмица,скобара си стоеше на витрините.Обадих се пак за да питам кво се случва.Отговориха ми,че собственика на магазина държи водоем под аренда и има документ за производител.
Нищо неможели да предприемат в тоя случай.Мисля,че и случая Фантастико е подобен.Ами......БЪЛГАРИЯ.

Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.