Бяла риба във Фантастико?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Бяла риба във Фантастико?

Мнение от naskobo »

Към началото на месеца във Фантастико, на Симеоновско шосе, София, на рибния щанд продаваха бяла риба, парчета от 200-300 гр. до 1-2 кг. Цената беше 14 лв за кг. Понеже не съм чул тази риба да се отглежда в БГ изкуствено, а екземплярите бяха двърде разнокалибрени се чудя дали не се касае за масов бракониерски улов :?: Имаше и щуки -писалки по 300-500гр., но те бяха по-калибровани- цена 18 лв/кг.
Ако все пак се касае за изкуствено отглеждане(дано :!:), се интересувам за контакт за купуване на зарибителен материал.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Бяла риба във Фантастико?

Мнение от chirusa_bg »

Както повечето вериги, така и "Фантастико" имат входни такси за всеки артикул, процедура по листването му и последващи глоби за неизпълнени поръчки.
Като добавим и исканите документи при търговия с хранителни продукти ми се вижда напълно невъзможно бракониерска риба да се появи на рафта.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
kita20008969
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Бяла риба във Фантастико?

Мнение от kita20008969 »

В квартален магазин в Габрово,няколко пъти се появява скобар.Обадих се на ИАРА в Габрово,казаха веднага ще проверим.След седмица,скобара си стоеше на витрините.Обадих се пак за да питам кво се случва.Отговориха ми,че собственика на магазина държи водоем под аренда и има документ за производител. :wink: Нищо неможели да предприемат в тоя случай.Мисля,че и случая Фантастико е подобен.Ами......БЪЛГАРИЯ.
Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”