Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Родбилдинг: три проекта чакат "по-добри" дни
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- piratus
- научил се да хвърля
Родбилдинг: три проекта чакат "по-добри" дни
Остана най-трудната част със заливките, но изчаквам да се позатопли малко.
1. Бланки Batson Rainshadow, 3 части, 10 фута, 5 клас (май и повече).

2. Бланки Tiger Eye 7.6 фута, 3/4 клас, 4 части.

3. Мерак ми е да го "пипна" този Бамбук. Стара бланка, която купувайки я трябваше да е ребилдната, но беше напревено ужасно, та се заех да я "освежа".

1. Бланки Batson Rainshadow, 3 части, 10 фута, 5 клас (май и повече).

2. Бланки Tiger Eye 7.6 фута, 3/4 клас, 4 части.

3. Мерак ми е да го "пипна" този Бамбук. Стара бланка, която купувайки я трябваше да е ребилдната, но беше напревено ужасно, та се заех да я "освежа".

"I GONE FISHING ... I KNOW NOTHING ABOUT FISHING, BUT JUST WATCH ME GO..." Chris Rea - Gone Fishing
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Родбилдинг: три проекта чакат "по-добри" дни
lol Винаге сьм се радвал много на билдьрите
Перфектно си се справил с нетьрпение ще чакам вече готовият продукт.
Успех сьс заливките.
Браво и за изпьлнението и за мерака най вече

Успех сьс заливките.

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- piratus
- научил се да хвърля
Благодаря за ласкавите думи. Това крепи "билдъра" в тези трудни временаmuerter написа:lol Винаге сьм се радвал много на билдьрите![]()
Успех сьс заливките.

"I GONE FISHING ... I KNOW NOTHING ABOUT FISHING, BUT JUST WATCH ME GO..." Chris Rea - Gone Fishing
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бамбука има невероятно излъчване.
Пожелавам ти много приятни мигове край реката.
Пожелавам ти много приятни мигове край реката.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- muharcheto
- вече хвърля и на тежко
Браво колега изглеждат найстина страхотно.И аз от скоро прохождам в родбилдинга-много е завладяващо,та ето още една красавица на която не можах да намеря по-читав макародържач,но нямах търпение и сложих какъвто имах
Не можах да изчакам по-топли дни и днес залях водачите.Направих квото и колкото можах-другата със сигурност ще стане по-добре .Приятел ми даде много стари бланки даже не зная и кой клас ще дойде ама.....

Човек и добре да живее,рано или късно се жени.
Привет и НАСЛУКА!!!
Привет и НАСЛУКА!!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Браво !!! Супер !!!
- piratus
- научил се да хвърля
Eвала друже,
доста си си поиграл със стойката, а и не само.
Бланката ми мяза на стъклопластова, нали?!?
То времето се затопли, ама сега остава и време да се намери или по-добро оправдание докато залея водачите и аз.
Поздрави
Пламен
доста си си поиграл със стойката, а и не само.
Бланката ми мяза на стъклопластова, нали?!?
То времето се затопли, ама сега остава и време да се намери или по-добро оправдание докато залея водачите и аз.

Поздрави
Пламен
- piratus
- научил се да хвърля
Та първият проект видя бял свят. И трите секции са с две заливки, като при върховата към епоксито съм добавил и ацетон (в равни пропорции). Това, което ми направи впечатление при добавянето на ацетона е, че сместа по-трудно доби кристален вид, но пък по-бавно се сгъстяваше с времето.

- muharcheto
- вече хвърля и на тежко
БРАВО!!!Поздравления колега.Изглежда найстина страхотно-най-накрая намери време
Ще ме прощаваш за невежеството,ама не разбрах защо си разредил смолата с ацетон-какъв е смисъла от това.Дори и да втвърди малко я нагрявам със сушоар,което я втечнява и става много лесна за работа,вкл.и излиза въздуха.

Ще ме прощаваш за невежеството,ама не разбрах защо си разредил смолата с ацетон-какъв е смисъла от това.Дори и да втвърди малко я нагрявам със сушоар,което я втечнява и става много лесна за работа,вкл.и излиза въздуха.
Човек и добре да живее,рано или късно се жени.
Привет и НАСЛУКА!!!
Привет и НАСЛУКА!!!
- piratus
- научил се да хвърля
muharcheto написа:БРАВО!!!Поздравления колега.Изглежда найстина страхотно-най-накрая намери време![]()
Благадаря колега. Ами експериментирам, чел съм някаде за прозрачните заливки и имам спомен, че разреждаха с ацетон. Друга причина за пробата е, че с него изтънява епоксито нещо като от хай бюйлт към лайт такъв...и така. За нагряването си прав, но и колкото повече се прибягва до нагряване, толкова по-бързо се втвърдява в последствие.С ацетона усетих една доста по-продължителна работа без усилия. Не казвам, че е правилно или така трябва, просто споделям.
Рейншадоу-а е напълно готов, както и тигровото око без върхов водач...ама нема време за снимки..
Браво колега. Този труд си заслужава да даде само отлични резултати и да бъде възнаграден. Рибите трябва да го оценят достойно. Възхищение и поклон от мен за положения труд и крайни резултати. Да са кадемлийки мухарките. 

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.