Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

3 в 1 неочаквано добра комбинация с чупене на каръка
-
- фен клуб-скобар
Re: 3 в 1 неочаквано добра комбинация с чупене на каръка
Направо ме преби с тази екскурзия
Завиждам ти благородно разбира се
Голям кеф е де си със семейството

Завиждам ти благородно разбира се
Голям кеф е де си със семейството

Последно промяна от jultopepi на Сря Мар 09, 2011 10:21 pm, променено общо 1 път.
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Прекрасен малък ( документален филм ) на тематика ,опознай Родината и нейните красоти . Съчетано и със риболов ,просто мечта за всеки .А и за подкрепата на сладураните около теб няма геля .Браво КОЛЕВ . РЕСПЕКТ .
Супер сте колега.Благородно ви завиждам.Продължавайте в същият дух

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
-
- научил се да хвърля
YES !!! Браво Човече ! Нямам думи, напълни ми душата ! 

-
- кандидат преподавател
Ех,Колев,Колев -да ми цъфнеш в районо на компетенциите,че и без суответното разришенийе ски да караш
?Най-малкото щеше да ти бъде възбранено да караш МПС-то после към Копринка,а на 05 март щеше да бъдеш откаран со все багаж и чавета там,където рибата,макар и без трофейни екземпляри, кълве
Ама,нищо де-супер ти е била идеята и реализацията!

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Нищо де не се ядосвай кажи кога и сме на копринка,незнам защо но жребчево не ме грабна ,пообиколихго този язовир е неми хареса, местата за къмпинг са открити без разтителност близко е до пътя и се чува трафика на камионите и колите ,незнам от към село Баня как щее но гледах че трудно ще се стигне до местата който харесаха.Ти ме водиш на копринка аз после се реванширам на Бистра или така наречение яз.Съединение,имай на впредвид ,че ако е за един ден излета не се хващам минимум 2 дни максимум......според ангажиментите.INCUBUS написа:Ех,Колев,Колев -да ми цъфнеш в районо на компетенциите,че и без суответното разришенийе ски да караш![]()
?Най-малкото щеше да ти бъде възбранено да караш МПС-то после към Копринка,а на 05 март щеше да бъдеш откаран со все багаж и чавета там,където рибата,макар и без трофейни екземпляри, кълве
Ама,нищо де-супер ти е била идеята и реализацията!

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- gergi83
- научил се да хвърля
е на това му се казва разходка

-
- научил се да хвърля
Здравей,колега !Аз и моя колега Pivkoto бяхме на Жребчево до теб с един счупен мерцедес.Сгъвахме една скъсана лодка надвечер на 20м от вас.Запомнил съм ви,щото ми стана интересно като ви видях цялото семейство с въдици в ръка,а навън вече се стъмваше и беше си студено,а малката продължаваше да мята въдицата.Викам си тия са луди.Пък те били ентусиасти от форума
.Евала за екскурзията.Евала на цялото семейство за рибарския хъс.На язовира са малко местата със сянка,но това не ни пречи да се събираме за по няколко дена с колеги от форума.Срещите са през лятото и задължително през есента.Следи темите и заповядай! 

Лягам с мисълта,че утре пак ще съм за риба.Риболов NON STOP!
-
- разбира нещата

удари ме в земята,как да излъжа и аз жената

На къса плувка,в репея...
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Ще следя форума ,ще ми е приятно да се саберем,ако желаете като се сабирате драсни някой ред и ще дойда ,но този път ще бъда с подвижната къща ще можем да си изтудим биричката ракийкатаmaistor_ribar написа:Здравей,колега !Аз и моя колега Pivkoto бяхме на Жребчево до теб с един счупен мерцедес.Сгъвахме една скъсана лодка надвечер на 20м от вас.Запомнил съм ви,щото ми стана интересно като ви видях цялото семейство с въдици в ръка,а навън вече се стъмваше и беше си студено,а малката продължаваше да мята въдицата.Викам си тия са луди.Пък те били ентусиасти от форума.Евала за екскурзията.Евала на цялото семейство за рибарския хъс.На язовира са малко местата със сянка,но това не ни пречи да се събираме за по няколко дена с колеги от форума.Срещите са през лятото и задължително през есента.Следи темите и заповядай!

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ