А ла "Чурулик".

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
m101
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: А ла "Чурулик".

Мнение от m101 »

rumelesco написа:Ето три нови воблера по този метод...
:smt038 Адмирации! Просто красота!
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

Бай_Мецан написа:
Сега се пробвам от една стара телескопична антена за TV да си режа парчета и да слагам вътре сачмите.
УСПЕХ :D :D :D
Ице аз само така си правя тракалките , добре си тракат
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Какво става с дялкащите събратя :partyman: - да не спряхте вече :?:
Четейки постовете на "Чурулик Пенчо" здравата се зарибих и аз -( спретнах си компресор от хладилник, с бутилка от фреон, купих си нужните инструменти за творене,а от скоро дори и аерограф-Paasche ) :smt021 - влезе ми яко бръмбара в г.........за :D
Малко , по-малко в свободното си време за период от три месеца с много проби преди да ги боядисам , сътворих ето тези твари:
Изображение
Пропуснах да отбележа ,че телата са направени от дураформ, лигавниците от вералит, телта е зъботехническа с ф-0.8 мм. и всички са с тракалки:
Изображение
Изображение
тези са рисувани с аерограф:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
а тези са рисувани на ръка :
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Сега очаквам да се стопли времето :smt035 , за да ги вкарам реално в боя :smt071
Успех на всички и нека творенията ни да хващат риби , за да не се превръщат в ключодържатели :smt023 :smt023 :smt023
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

ам те арни бе колега , много емоции да ти донесат
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Ato написа:ам те арни бе колега , много емоции да ти донесат
Благодарство :D :!:
А, мога ли да попитам -как запушвате краищата на частта от тази телескопична антена, така че да се чува добре тракането на топчето вътре :?: :supz: :supz:
mitenceto89
новобранец
новобранец

Мнение от mitenceto89 »

burg написа: Благодарство :D :!:
А, мога ли да попитам -как запушвате краищата на частта от тази телескопична антена, така че да се чува добре тракането на топчето вътре :?: :supz: :supz:
Пробвай с "капачка" от кисело мляко.
Не съм го изпробвал, но съм чувал как трака така направен воблер.Ще останеш доволен.
Freaky..
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Freaky.. »

Най ме кефи зеления с оранжевото коремче :wink: :wink: но като цяло са отлични :) :)
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

burg написа:
Ato написа:ам те арни бе колега , много емоции да ти донесат
Благодарство :D :!:
ами аз не ги запушвам , просто се старая да изрежа дуката точно на размер колкото е дълго парчето от трабичкато , а ако згафя в размера нещо в тредния край натиквам парче от дураформа който съм дялкал. Запълвам така трабичката , че на няма никакво разтояние от към отворите
За съчми в трабичката разглобяваш педал от колело и в него има идеални съчми
Успех за напред и само уловисти ФОФЛЕРИ да сътворяваш
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Много мъка това с тръбичките и аз го пробвах веднъж.
Най-лесно и супер си трака като се направи отвор и му се намажат стените с епоксидна смола и просто епоксидно лепило(от това дето се продава в дозиращи спринцовки залепени една за друга, втвърдява се за 5-10 мин и може да се бачка по-натам) и за капачета слагам или от същия материал като лопатките или ако си набавите от тези най-тънките подложки от спинделите за CD или DVD. Това обаче май вече съм го писал.
Всичките ми воблери имат тракалки дори и най-малките от по 3 -4 см , в големите над 6 има по два отвора. Няколко варианта съм пробвал и този е най-работещия и най-лесния.
Забравих само да спомена,че след намазванет на отворите с цел втвърдяване на стените се минава повторно със същата бургия с цел изглаждане на неравностите. Местата за капачките или с дремела или с 1мм по голяма бургия, но а си мръднал малко повече а си е...л мамата на всичко.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”