Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Асеновград@регион-общообразователна тема
Модератор: dantho.mihov
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Асеновград@регион-общообразователна тема
Надали ще промени глобата и отнемането на право за практикуване на дейност за 18 месеца.
Пък конфискацията, адвокатския хонорар и петте гледания на делото са си обица на ухото.
Не е малко .........
Пък конфискацията, адвокатския хонорар и петте гледания на делото са си обица на ухото.
Не е малко .........
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Важното е ,че е дадено началотоINCUBUS написа:Много ми се ще,да ви поздравя също с честито и да се множи,ама тва е само първа инстанция.Изчакайте какви ще роди Пловдивският окръжен на въззивното производство...

- prokop4o
- ще става разбирач
бахти и овчедушните и непризнателни типове са тия рибари
еи ся разбирам що иара не работят.и да ги хванеш не е достатъчно и да ги осъдят не е достатъчно.ама съм сигорен че няма да си дигнеш гъзъ да идеш в пловдив да покажеш общественно мнение.нито ти нито ониядвама чокали дето писаха в на васко темата.
като е много лесно осъдете вие някои бракониер да ама не само седите пред комповете псувате рогаете и разобеждавате хората,че такива неща се случват!
п.п.колега INCUBUS извинявай ако съм те обидил но много се подразних от тези няколко мненияи и твоето беше последно и ми преля чашата.
еи ся разбирам що иара не работят.и да ги хванеш не е достатъчно и да ги осъдят не е достатъчно.ама съм сигорен че няма да си дигнеш гъзъ да идеш в пловдив да покажеш общественно мнение.нито ти нито ониядвама чокали дето писаха в на васко темата.
като е много лесно осъдете вие някои бракониер да ама не само седите пред комповете псувате рогаете и разобеждавате хората,че такива неща се случват!
п.п.колега INCUBUS извинявай ако съм те обидил но много се подразних от тези няколко мненияи и твоето беше последно и ми преля чашата.
-
- сериозен играч
Колега,каквото и да роди Пловдивският окръжен на въззивното производство,каквото и да им върнат,никой не може да им върне и заличи:екшъна в ноща,гребане,мокрене,криене с опикани гащи 4 часа из храстите при -13 -14 °C,24 часов арест,конфискувани лодка,акумулатор,ел.мотор "МИНКОТА".мрежи,5 хонорара на адвокатката,такса към съда,подигравките,че при тях е най-скъпата каракуда в света,притесненията и други фактори,който можеха да се видят само на място.Повярвай заслужава си.INCUBUS написа:Много ми се ще,да ви поздравя също с честито и да се множи,ама тва е само първа инстанция.Изчакайте какви ще роди Пловдивският окръжен на въззивното производство...
- Кузмич
- dreamer
Васко разбира се, че си заслужава.
Моите уважения момчета.
Моите уважения момчета.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Браво на Асеновградската група, подходихте много организирано и твърдо още от самото начало и ето, че има резултат.
Поздравявам ви за всичко което направихте за този случай. Все от някъде трябваше да се почне и дано след Асеновград и другаде колегите да си повярват, че ще успеят.
Явно и съдиите работят по съвест когато гражданите ясно покажат непримиримост към нарушенията на закона.
Поздравявам ви за всичко което направихте за този случай. Все от някъде трябваше да се почне и дано след Асеновград и другаде колегите да си повярват, че ще успеят.
Явно и съдиите работят по съвест когато гражданите ясно покажат непримиримост към нарушенията на закона.
-
- кандидат преподавател
Момчета,там където сте попаднали за първи път и сте изгледали едно тъпо дело на първа инстанция,аз сера кръв вече двайсет и две години-и на първа, и на втора инстанция.Чест ви прави хъса,ама изобщо не сте запознати с реалностите в системата.Пука им на сайдера дали са киснали във водата,колко са платили на адвокати и пр.-не сте им броили парите и няма как да го направите.Целият процес е обърнат с хастара навън-изцяло е построен в полза на извършващите престъпления /както дребни,така и по-едри/и на техните защитници-адвокати.Не е възможно да се получи пълно удовлетворение и справедливост за пострадалите по закон,даже не по волята на съдиите.Но...спирам.Действайте,както намерите за добре.Щом ви се занимава и не щете да разберете,че "Кучетата си лаят,кервана си върви"€Аз съм друга бира - моето е кауза,дошъл съм по собствена воля "на майната си"/по определение на мои приятели от Ловеч през 1988 год./ и каузата си я разбирам,точно както HAZART е написал в поста си.Така, могат да бъдат спечелени обаче много битки,но не може да бъде спечелена войната.Сори...
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И това го казва човек от систематаДействайте,както намерите за добре.Щом ви се занимава и не щете да разберете,че "Кучетата си лаят,кервана си върви"

И системата се е предала пред престъпноста

Е ние сме последните Дон Кихотовци май май.
Но се пак трябва да се почни от някаде, нали

Сички викат загубена кауза, загубена но за мен не е.Не можим да се борим с корупцията в държавата, имаме едно удоволстие да ходим за риба те за това нещо ще се борим до дупка,само тони остана.
В моето съзнание знам че сме постъпили правилно това ми стига.
Абе Асеновградските бракониери нека си имат едно на ум, сметаме да станим редовни посетители на съда ако се наложи.Пък кавото му дойде.
И понеже ние Асеновградчани сме свикнали при победа да се черпим макар и да е срещу вятърна мелница победата или както викат старите хора пирова победа

погледни

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абре каде се покрихте пекна Слънчо сички по гьоловете ам 

-
- научил се да хвърля
Така е Асене. При тази сушава зима всички чакат хубавото време и хайде по гьоловетеchestarfield написа:Абре каде се покрихте пекна Слънчо сички по гьоловете ам

Ти кажи какво хвана днес на Сушицаchestarfield написа:Абре каде се покрихте пекна Слънчо сички по гьоловете ам

- pacho109
- сериозен играч
Начетени кранисти имаме бре, ашколсунchestarfield написа:И това го казва човек от систематаДействайте,както намерите за добре.Щом ви се занимава и не щете да разберете,че "Кучетата си лаят,кервана си върви"![]()
![]()
![]()
![]()
И системата се е предала пред престъпноста.
Е ние сме последните Дон Кихотовци май май.
Но се пак трябва да се почни от някаде, налипоне се опитваме да променим нещо.
Сички викат загубена кауза, загубена но за мен не е.Не можим да се борим с корупцията в държавата, имаме едно удоволстие да ходим за риба те за това нещо ще се борим до дупка,само тони остана.
В моето съзнание знам че сме постъпили правилно това ми стига.
Абе Асеновградските бракониери нека си имат едно на ум, сметаме да станим редовни посетители на съда ако се наложи.Пък кавото му дойде.
И понеже ние Асеновградчани сме свикнали при победа да се черпим макар и да е срещу вятърна мелница победата или както викат старите хора пирова победа![]()
погледниhttp://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=44722

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хайде да оставим начетеността настрани .
Щото тук основният двигател се нарича морал.
Дай Боже по-повече на всекиму
....сори, ама резнах малко от репутацията ти ....

- pacho109
- сериозен играч
Така си решил,така си сторил.То вие даскалите ,дайте ви само да намаляте поведение,пардон репутацияbat_boiko_nikolov написа:Хайде да оставим начетеността настрани .

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз също не тая лоши чуства .
Но, ти ми кажи как, ние даскалите, да реагираме на пълното безхаберие на младото поколение, а и на по-голямата част от останалото общество, в момента ?
С поощрение ли ?
Асен правилно го написа- вятърни мелници и донкихотовци !
Еми смейте се, останали са и такива .
Не се сърди !
И аз в началото взех нещата несериозно, но простички неща ме накараха да тая надежда, че има останала човещина .
Заповядай на срещата ни на 26-ти !
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=44722
Но, ти ми кажи как, ние даскалите, да реагираме на пълното безхаберие на младото поколение, а и на по-голямата част от останалото общество, в момента ?
С поощрение ли ?
Асен правилно го написа- вятърни мелници и донкихотовци !
Еми смейте се, останали са и такива .
Не се сърди !
И аз в началото взех нещата несериозно, но простички неща ме накараха да тая надежда, че има останала човещина .
Заповядай на срещата ни на 26-ти !
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=44722