около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Re: около Бургас ????

Мнение от f1team »

mita4eto написа: Малко Шарково е прекрасен язовир
Тази сутрин един приятел, с който ходим за риба, ми се обади, че видял в нета снимки на Шарковски костури, каза ми къде да търся и :shock: 500-600 гр на окомер :)...за мене това си е голям костур :) обаче после видях, че снимките са от 2009 и затова реших да поразпитам. А това че има и кефал може само да ме радва. Време е да си пробвам новия кефало-костурски спиниг :mrgreen:
Ако отидем обещавам да пиша. И снимки ще направя, ако има какво да се снима :)
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Абе и да няма риби пак снимай,мисля че ще е полезно да се види нивото на водата.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

каридата написа:Абе и да няма риби пак снимай,мисля че ще е полезно да се види нивото на водата.
Точно това щях да пиша и аз, но си ме изпреварил :)
Много ми е интересно да видя и аз нивото на водата в момента, доколкото знам е доста ниско, затова нека видим снимките
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bg »

aми нивото на водата е... като се сетиш за мястото под Лудницата - както си хвърляш на 50м към кулата ....еми сега ще хвърлиш на сухо! :lol: трябваше да щракна едно фото... :)
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

bg написа:aми нивото на водата е... като се сетиш за мястото под Лудницата - както си хвърляш на 50м към кулата ....еми сега ще хвърлиш на сухо! :lol: трябваше да щракна едно фото... :)
:shock: A??? Чак толкова ли бре??
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bg »

ами последно бях на това място мисля август месец и там където си хвърлях на мач, че и по-надалеч сега си е насухо...имаше някаква табела и лодка на брега вляво...дотам е водата... :evil:
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D Колеги утре мисля да ходя за рибка и се двоумя дали да отида в с.Ттъстиково или да пробвам на Кирил и Методи моля някакви съвети. :D :D Предварително ви благодаря за отговорите :D :D
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Според мен, по-добрия вариант е Кирил и Методи, та дори още по-надолу :wink: поне имаш възможност за разнообразен улов и по различни гледки от парашутисти :evil:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D Благодаря и аз май натам съм се ориентирал пригодвих си торно , шарено , жълодово червейче и малко пилешки дроб пък каквото сабя покаже ако там няма винаги мога да пробвам на Дебелт или Новоселци :D :D Малко ме мързи да вървя ама кефа цена няма пък и ме е страх да се навирма там с вентото поне до лятото :D :D
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

f1team написа: Ако отидем обещавам да пиша. И снимки ще направя, ако има какво да се снима :)
Отпадна ходенето на Малко Шарково. Маа френд не можал да си поднови билета вчера и решихме да не рискуваме. Ще отидем да си начешем крастата на някое "безопасно" местенце като Тръстиково. Но обещанието си е обещание :) Големите кУстури ще трябва да ни изчакат една-две седмици.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D Днес осъществих дългоочакваният риболов на Кирил и Методи.Рано рано разпънахме панаира към 07:00 захранихме зачакахме големите брени и към 8:00 кат звънна тела на вуйчоми се оказа че го викат на работа и риболова ми беше до там :smt022 :smt022 тръгнах ме си без да имаме нито един удър навръщане се раминахме с доста колеги да се нядяваме по-късно някой от тях да сподели каква е била хавата там.Наслука на всички :drinkers: :drinkers:
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Еййй Пешо...само в теб ми беше надеждата да пишеш нещо от днеска и чаках цял дем ама.... :(
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

Колеги, днес и вчера за по 5 часа никакво пипане от щука на кариерата в Слънчев Бряг. Опитахме на тапи с жива рибка, а аз смених всички възможни воблери и блесни, но нъцки. Все пак съм оптимист, че щуката ще се раздвижи скоро. :)
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Аватар
Красьо
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Красьо »

Днес от 17:30 до 18:30, до моста на с.Дебелт, излизаха много червеноперки. Стръв бял червей. Кълвеше като луда. Накрая удари една белевица и едно кустурче. Бях заобиколен от много цигани-парашутисти. Беше като на война :x , бомбардировки отвсякъде, после се включиха и с калдърмите.
Изображение
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

На гробищата до Новоселци -десантчици с парашути и хубави каракуди,нагоре по канала не ходих да гледам. На Аврамов мост имаше доста хора в късния следобед, но не видях да вадят риба, явно само се любуваха на хубавото време! Имаше доста коли и за Кирил и Методий....
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”