Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Мисля си , че щом мрежите им са празни около стената , рибата може да се е насочила към плиткото.Гледам прогнозата и си мисля ,в неделя да проверя от към Бял кладенец дали не е започнала каракудата да се бие в саза.В този ред на мисли има ли някой информация дали ще може да се влезе с кола или да награбя на гръб панаира.Ще търся само нея на плувка.ivelin_1976 написа:Ако не беше този с лодката и мрежите щеше да си видиш спиралата ама в шестъкS.Koychev написа:Те нека си пускат мрежи![]()
Та колеги в петък по целият мост от 4часа сутринта до 19часа имаше извадени само няколко маломерни каракудки. В 13часа събраха с лодката около 1000м. мрежи като целият район около садките и пожарната беше затворен, също така и маше мрежи на около 100м от каналите. В тях нямаше почти никаква риба. В 17часа започна ново разпъване като този път мрежите бяха опънати от и около садките до хангара.

Спокойствие и само спокойствие.
http://www.vbox7.com/play:b7426e52 как си разпъват мрежите около садките
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Колега, мналата година като заваля големия сняг и откъсна Варна и Добрич, мен ме свари точно там в калта. На тръгване, тези хубавци с нивата не пожелаха да помогнат дори и след предложено им възнаграждение за труда. Та ни спаси тел.112 и гражданска защита. От тогава несъм стъпил там, и не мисля да ходя. От как Нончо почина, наследилите го там сасипаха всичко. Поздрави на всички.gurgapiti4 написа:Мисля си , че щом мрежите им са празни около стената , рибата може да се е насочила към плиткото.Гледам прогнозата и си мисля ,в неделя да проверя от към Бял кладенец дали не е започнала каракудата да се бие в саза.В този ред на мисли има ли някой информация дали ще може да се влезе с кола или да награбя на гръб панаира.Ще търся само нея на плувка.ivelin_1976 написа:Ако не беше този с лодката и мрежите щеше да си видиш спиралата ама в шестъкS.Koychev написа:Те нека си пускат мрежи![]()
Та колеги в петък по целият мост от 4часа сутринта до 19часа имаше извадени само няколко маломерни каракудки. В 13часа събраха с лодката около 1000м. мрежи като целият район около садките и пожарната беше затворен, също така и маше мрежи на около 100м от каналите. В тях нямаше почти никаква риба. В 17часа започна ново разпъване като този път мрежите бяха опънати от и около садките до хангара.

Успех рибари и риболовци?!
Ами по принцип колега като се влиза на поляните или в ръкава от към с.Бял Кладенец се гледа прогнозата за времето поне за три дена напред защото завали ли няма излизане 

- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Колега да такае, аз бях гледал прогнозата. Никой синоптик не бе предвидил този снеговалеж. Температурата бе -10. А на -10 земята е камак. за 3часа стана +3 и всички забоксувахме. 

знам за кво ми говоришmisho kostura 55 написа:Колега да такае, аз бях гледал прогнозата. Никой синоптик не бе предвидил този снеговалеж. Температурата бе -10. А на -10 земята е камак. за 3часа стана +3 и всички забоксувахме.
ПУСТИ МЕРАК НЕ ТРАЕ но все пак си имаи едно на ум за там
поздрави

- misho kostura 55
- научил се да хвърля
За там си имам вече много на ум! Аз вече несъм му голям фен. Поздрави. 

-
- новобранец
Благодаря за препоръките , но съм решил - или колата в селото , а до теца с колелото и панаира на него ,или ако може с кола до мястото най-добре.Вечерта към стената или пожарната.Дано да има и снимки с риба ,в които да липсват въже ,трактор и други обичайни за теца атрибути. Хайде
, че е ракиено време.

Спокойствие и само спокойствие.
- S.Koychev
- разбира нещата
Някой знае ли как е пътя от към Бял Кладенец, и дали се е активизирала рибата в него район.
Ribarche
-
- вече хвърля и на тежко
абе искай некой лев на колегата над тебе за аватарчето или поне да дава прясно инфо от тец-аbisqo написа:Рано е

САМО БОТЕВ
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
С това затопляне днес най-много някой да участва лично във филма с въжето и трактора. Успех на всички,и поздрави!

- S.Koychev
- разбира нещата
Пътя ме интересува как е
А за риба вече квото стане 

Ribarche
Според мен ще е сух,но незнам колко дълбоки са коловозите! 

Колега в четвъртък минавах покрай теца посока село Радецки и като гледах отбивките от пътя към поляните ми се стори опръхнало ама по нататъка сигорно ще има локви и там може да имаш проблеми ако си с лека кола,а от към Бял Кладенец незнамS.Koychev написа:Пътя ме интересува как еА за риба вече квото стане
Най добре ако решиш да ходиш отиди първо до стената и питаи охраната как е да не береш ядове