За влакно
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Colmic Race sinking мисля, че беше 13лв за 150м , доста е слабо, като здравина, но пък потъва много хубаво.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
- krokibg
- учете се от него
От много години ловя на СТРОФТ и нямам намерение да я сменям защото никога не съм намирал корда която да ми пасва толкова и като цена и като здравина.Верно че размерите се разминават но това не е никакъв проблем,просто взимам с един номер по тънка от това което търся като размер.Много съм доволен и не робувам на предраззсъдъци от сорта...ама много е твърда и хич не одговаря на размера и т.н.Това е моето мнение от години насам или по точно от момента в който тази марка навлезе в България.Дори ще ти кажа че от същата корда ,пак от години използувам 0.25-0.28 за мустаците на дънните когато ходя за шаран.Няма да споменавам че точно няколко качесва които има я правят за мен перфектния мустак,който не се увива около основното влакно когато се направи по-къс.И тази година си пренавих строфт на мачовите макари които имам и дори вече за пореден път се уверих в правилният ми избор.Успех и дано съм ти помогнал.
П.П Забравих да потвърдя мнението на колегата че при желание,всяка корда може да се потопи и разликата е само в здравината
П.П Забравих да потвърдя мнението на колегата че при желание,всяка корда може да се потопи и разликата е само в здравината

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Колега mic,не съм писал че това влакно на STROFT е потъващо.Просто ако човек има желание може да си потопи влакното и сам,както е писал един колега преди мен

Последно промяна от krokibg на Пет Май 11, 2007 12:12 pm, променено общо 2 пъти.
- krokibg
- учете се от него
Stoyans,извинявам се за грешката.Човек се бърка от толкова четене и писане.Надявам се че съм извинен 
п.п Колега Мике,няма нищо сложно във това.
аз процедирам по следния начин,когато заметна,преди да е паднала стръвта на дъното потапям върхъ на пръчката и когато пътъне влакното леко предърпвам ако се наложи да наглася плувката където трябва.За да бъда по изчерпателен,ще ти кажа че когато има вятър,си правя такава линия,която да не се влияе много-много от вятър и ако се наложи,сменям тактиката и търся рибата по-близо до брега на стационарно перо и дълбочина която ми позволява пръчката.Надявам се це бях изчерпателен и си ме разбрал.

п.п Колега Мике,няма нищо сложно във това.

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка: