Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Спининг комплект сезон 2011
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Спининг комплект сезон 2011
Здравеите колеги!Следния комплект вкючва макара MITCHELL и пръчка SERT
Ето макарата

310Xe Gold 1123929 9+1 5,1:1 0,18/100m 1 alum 194gr
Макарата получих преди 4 - 5 дена и съм много доволен от неиното представяне
Ето и пръчката

1.80м.UL/0.9-5/ - 95 гр
За пръчката към вас имам въприс ако някои я има да сподели мнение за нея,дали е с плътен връх и тн за да знам как да маам с нея

Ето макарата

310Xe Gold 1123929 9+1 5,1:1 0,18/100m 1 alum 194gr
Макарата получих преди 4 - 5 дена и съм много доволен от неиното представяне
Ето и пръчката
1.80м.UL/0.9-5/ - 95 гр
За пръчката към вас имам въприс ако някои я има да сподели мнение за нея,дали е с плътен връх и тн за да знам как да маам с нея

Re: Спининг комплект сезон 2011
Визи, бате макарето е добро! Имам 308 хе! За пръчлето, пробвай го на един-два излета и сподели после впечатления! Много кефали с такъмите по Струма!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не разбирам много от спинингови такъми,но си мисля че макарето идва големичко за тази пръчка!
като размер макарата е перфекна, щом вече я имаш, пръчката е ясна-за тея пари е идеална
-
- вече хвърля и на тежко
Честито колега и много риби да ти извадят и най важно е на теб да ти допадат.наслука
-
- фен клуб-скобар
Те че ми допадат,допадат ми.За това съм ги земал,а баланса е повече от добър.Чувството в ръката е сееддно държиш сламка.Само малко ме притеснява здравината на пръчлето,като я
гледам към върха страх ме лови.Свикнал съм с филстарката круши да брулим по реката
гледам към върха страх ме лови.Свикнал съм с филстарката круши да брулим по реката

Ако не те затруднява много, може ли да пуснеш една снимка с баланса на пръчката с макарата (нещо в стила по долу) понеже и аз си заприходих същия Серт на 1.80 м. но още се оглеждам за някаква "бюджетна" макара.

Да ме извинява Павката, че му ползвам снимката.
Благодаря предварително!

Да ме извинява Павката, че му ползвам снимката.

Благодаря предварително!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Византиецо, радвай се на Мичъла и не съжалявай че се отказа от Абуто. Сега ще пусна отделна тема за него, за да предпазя колегите от излишни харчове.
Жоро, ако Мичъла балансира въпросната пръчка, не се притеснявай да го вземеш. За тези пари не знам дали има нещо по-добро за риболов с монофил (за плетено не става). Имам по-големия размер мога да заявя че е по-приятна за работа от супер-Риобитата и Абу в този ценови клас.
Относно баланса...не знам дали е необходим при такива спининги. Те са толкова леки и къси, че няма как да ти уморят ръката. Колкото по-лек такъм, толкова по-добре (според мен).
Жоро, ако Мичъла балансира въпросната пръчка, не се притеснявай да го вземеш. За тези пари не знам дали има нещо по-добро за риболов с монофил (за плетено не става). Имам по-големия размер мога да заявя че е по-приятна за работа от супер-Риобитата и Абу в този ценови клас.
Относно баланса...не знам дали е необходим при такива спининги. Те са толкова леки и къси, че няма как да ти уморят ръката. Колкото по-лек такъм, толкова по-добре (според мен).
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
- фен клуб-скобар
Радвам му се кът куче на саламf1team написа:Византиецо, радвай се на Мичъла и не съжалявай че се отказа от Абутo

Ето и снимка на балансаKoleff написа:Ако не те затруднява много, може ли да пуснеш една снимка с баланса на пръчката с макарата

Както казах,чуства се като сламка в ръката !
Благодаря! Получаваш заслужен + от мен. 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- veselin spasow
- научил се да хвърля
добри са и пръчката и макарата ама часовника е №1

за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
но за риба мога да вися цяял ден...
-
- фен клуб-скобар
Днес пробвах комплекта.Немах удоволствието да фанем риба,но имах удоволствието да се боря с нещо 4-5 сек
.Много добре се усеща пръчката,Перфектна 

-
- фен клуб-скобар
това е друго нещо...

Ехаааа
... поздравления за добрия улов

Аз окомплектовах пръчлето с тази макара размер 400i FD (180 гр.) с това влакно на 6 либри и баланса се получи ей така

За съжаление при единствения ми за сега опит преди седмица, резултата беше само това

Сори за телефонните снимки.
Интересно защо влакното изглежда доста дебело на снимката ... а е купувано от американския Еbay. 
Поздрави!

Аз окомплектовах пръчлето с тази макара размер 400i FD (180 гр.) с това влакно на 6 либри и баланса се получи ей така

За съжаление при единствения ми за сега опит преди седмица, резултата беше само това

Сори за телефонните снимки.

Поздрави!

Умберто Еко
Умберто Еко
-
- фен клуб-скобар
Много се двоумях коя макара да взема от тези двете.Пръчката излезна далеч по добра от очакванията ми,но ми се искаше да е с по върхова акция.Явно е за по малки рибки 
Голем саир е да извадиш тоя звер с такув макарон

Голем саир е да извадиш тоя звер с такув макарон