Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

до кога се кара на фарове
Модератор: dantho.mihov
- ivalpetkov
- разбира нещата
до кога се кара на фарове
Колеги,днес сядам зад волана и се питам -до кога се кара на фарове аджеба.Преди беше от 1 ноември до 1 март - поне така си мисля.После май го направиха целогодишно...И така много се обърках.Питам,защото сега май ги карат да са със колани и отзад...и въобще вече не знам за какво могат да ме глобят тез бирници.Дали да съм с фарове или без ? Благодаря ви предварително и се извинявам за тъпия въпрос...ама.. 

Re: до кога се кара на фарове
Все още до 01.03 ..................вече може да не палиш полюлея 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
по добре си карай на фарове
съмнявам се живота ти да струва по малко от 2 крушки ...по Европа отдавна е доказано ,че фаровете спасяват живота 

-
- и господ не е толокова добър
Фаровете помагат много. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Vlado_852
- разбира нещата
Колега, от крушки ли ще пестиш? Не се засягай.ivalpetkov написа:Колеги,днес сядам зад волана и се питам -до кога се кара на фарове аджеба.Преди беше от 1 ноември до 1 март - поне така си мисля.После май го направиха целогодишно...И така много се обърках.Питам,защото сега май ги карат да са със колани и отзад...и въобще вече не знам за какво могат да ме глобят тез бирници.Дали да съм с фарове или без ? Благодаря ви предварително и се извинявам за тъпия въпрос...ама..
Доказано е, че включените фарове спасяват животи!
- jorro11
- ще става разбирач
.... Да,да днеска за малко се разминах с акт точно за това...за другият път ще си знам...ама актовете за задните колани май са персонални ,ако не се лъжа- демек ще го отнесе този, който се вози,а не водача на мпс-то ако нещо не се лъжа.Vlado_852 написа:защото сега май ги карат да са със колани и отзад
- mitiogt
- ще става разбирач
+ 1 за фарове през цялата година !!!
Да и аз така разбрах , доста е тъпо, защото пътникът не е длъжен да чете правилника за движение
jorro11 написа:ама актовете за задните колани май са персонални ,ако не се лъжа- демек ще го отнесе този, който се вози,а не водача на мпс-то ако нещо не се лъжа.
Да и аз така разбрах , доста е тъпо, защото пътникът не е длъжен да чете правилника за движение

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
- ivalpetkov
- разбира нещата
Не бе хора ...не че ще пестя от крушки..Просто да знам като съм без фарове дали съм в нарушение.Иначе не ми пука за крушките,ама знаеш ли ги зелените човечета? Нали кат те спрат ,да знам...може да ми изпукат акт и че съм без фарове ако не знам.Като гледам по телевизора как тълкуват закона катаджиите.Особено дали си със стари стикери по стъклото - нарушение ли е или не - това даже и министъра Цветанов на знае
Като детето е на 3 години и си откопчава коланчето и ни желае да е с колан - това какво е? Нарушение или дискриминация?
Снощи гледам по новините нов хит - 15 катаджии групово ще спират по 5 коли наведнъж - това щяло да спре корупцията,понеже щели да се гледали един друг как работят...смях,смях,смях...това вече щяло да е най- честата практика занапред..

- mitiogt
- ще става разбирач
Полицаите и те са хора и те хляб трябва да ядът 

Любими Риболовни сайтове:
Аз принципно извън периода в лошо време си пускам късите,когато е слънчево габарити,според мен трябва целогодишно,с включени фарове отдалече ти се привлича вниманието аз съм твърдо ДА! А за коланите,глобяват този,който няма колан,не щофьора
-
- кандидат преподавател
Задължителното и тази година на фарове беше до 01.03. -препоръчително е е да се кара целогодишно,макар в по-голяма степен това да е обосновано за скандинавските държави и изобщо за Северна Европа.Аз просто свикнах,завъртя ли ключа,проверявам индикациите на таблото и след това включвам автоматично без да мисля и фаровете -не ме е страх,че ще ги забавя след спиране и паркиране,щото имам на фтонобилчето такава гадна сигнализация,че се не трае 

Ами да земат да се попрекършат и да си го изкарат ...............в извънработно време........ама май и един пирон немогат да забиятmitiogt написа:Полицаите и те са хора и те хляб трябва да ядът

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- orion30
- разбира нещата
Когато се движиш с габарити ще те глобят. Аз за малко не го отнесох така. По правилник е "спряло ПС се означазва с габаритни светлини/ ако се движиш къси поне. 

- КИРО
- Обратна връзка:
Така и не разбрах,защо карате през деня на фарове ?
Не виждате пътя ли ?
Не виждате пътя ли ?

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
Ни пътя го виждаме, но ти нас дали на виждаш без фарове.КИРО написа:Така и не разбрах,защо карате през деня на фарове ?
Не виждате пътя ли ?

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.