Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
дайте нещо актуално.ще ходя за две нощувки.
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Инфо от преди 2 седмици : излизат прилични платики и червеноперки на бял червей и сладка царевица . Направих 3 посещени и само единия път искарах риба след риба ,а другите 2 излета - мъка .
Аз бях за риба на 1 август,но всичките колеги които ги питахме там казаха че риба нямало.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А някой пробвал ли е на тролинг на цонево 

Гледам нещо е позамряла темата...
До преди десетина дни "даваше" бабушка на "Черешовата градина".Не че аз хванах много
,ама който може си хваща.

До преди десетина дни "даваше" бабушка на "Черешовата градина".Не че аз хванах много

Явно никой не е ходил за риба на Цонево.Та да хвърля малко светлина за положението там.Врайона на Черешовта градина дава бабушка.Същото е и положението на Чудните скали.Там(Ч.скали)ври от риба(червеноперка) ,ама има и много мераклии по брега. 

Вчера врътнахме едно красиво капо на Чудните скали. Рибата си е била камшика и я няма никаква там. Трима човека на мач, фидер и директен бяхме без пипане до обяд.
Иначе голяма красота

Иначе голяма красота

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- новобранец
Колеги , утре мисля да ходя на Цонево. Ако някой днес е ходил, да даде малко инфо. Благодаря предварително
Здравей,колега.dilmun написа:Колеги , утре мисля да ходя на Цонево. Ако някой днес е ходил, да даде малко инфо. Благодаря предварително
Днес бях на чудните скали с приятелката ми и изкарахме бабушка,червеноперка и някой друг костур на бял червей (около 5 кг).На дъно нищо не "пипа"-само на плувка и на подвижна на около 3-3.5-4м. дълбочина.След около 15ч. нямаше нищо.Ние отидохме към 07.30 сутринта.Мога да ти дам малък жокер - на реда на чудните скали на 10-тина метра от "тунелчето".Обезателно със захранка на около 1 час.
Наслука утре.

Колеги днес бях на Чудните скали , пристигнах 10.30 . Риба се вадеше в целия район , но за предпочитане е страната на Ч. скали веднага след скалите , където дълбочината на която се лови е около 5.5 до 6.5 и в посока към тунелчето , където се лови на 3.5-4м.Кълвеше до 14.30ч и внезапно престана , и започна след 16.00ч . Иска периодично подхранване ,а рибата е основно бабушка и по рядко дребен костур Успех.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
След капото с колегата Колефф днес реших да отида на поправка, за мой късмет рибата беше там
.Ловеше се на мач на 25м дистанция 5м дълбочина.
преброих около 80 човека
, а това е една малка част от тях.

Позьор

Рибките са преброени 74 , 2 костура, 2 каракуди и другото смесено баби и перки
И след това всичко обратно във водата

п.п. Най-дашните места си остават точно до самите чудни скали!!!!

преброих около 80 човека

Позьор

Рибките са преброени 74 , 2 костура, 2 каракуди и другото смесено баби и перки

И след това всичко обратно във водата

п.п. Най-дашните места си остават точно до самите чудни скали!!!!
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- новобранец
Понеже отидох по-късно, място около Чудните скали нямаше. Колегата ги е броил, на мен ми се сториха повече:):) Застопорих се след моста в дясно. До 15.30 един кефал , около 300гр и една баба. Около 16 часа вятъра утихна и бабата пощуря. До 17.30 буквално не можех да смогна на двете въдици - директен 7м и фидер - около 60 бр. По едрите обаче хванах на фидера на дистанция 30-40 м. Останах много доволен от този първи за мен риболов тази година.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Днес бяхме на чудните скали от сутринта до 12:00.Рибки излизат, но язовира е спаднал с 40-50 см от 13.03.2011 до днес 

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Днес бях на чудните скали имам 73 бабушки на дистанция 20м.
риболова става все по-тегав, рибата започва да пъпчасва и да влиза в размножителен период.
Айде утре па, ще има и снимки.
риболова става все по-тегав, рибата започва да пъпчасва и да влиза в размножителен период.

събота или неделя ходил ли е някой на чудните скали,защото мисля да ходя във вторник. благодаря предварителноГеорги Кръстев написа:Днес бях на чудните скали имам 73 бабушки на дистанция 20м.