Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Как би могло да стане?
Модератор: sestrata
- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Как би могло да стане?
От много време се чуда как може да си направа на туистера да му плува опашката така че като го хварлим във водата да се уплита значително по малко ?

-
- фен клуб-скобар
Re: Как би могло да стане?
Имаше едни туистери но са по-големички като за бяла риба, където имаха дупка в опашката си и там можеш да сложиш стиропорено топче или светеща ампула... 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Първо уточни кога точно ти се оплита щот нещо не става много ясно ? Докато го хвърляш или след като си го хвърлил докато го водиш
В първият вариант просто е нужно да поработиш върху кастинга си . Във вторият ... обяснявам си го че се получава евентуално при "пропадането" на примамката щот при воденето ... В такъв случай просто при самото приводняване изпъни линията и си готов . Трети е въпроса ако питаш как да намалиш евентуалните закачки ама поне в случаят питането ти не звучи тъй .
Владо , какво общо има питането на рибря с отговора ти

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
да не се закача във водораслите или закачките по дъното!Павел Иванов написа:Първо уточни кога точно ти се оплита щот нещо не става много ясно ? Докато го хвърляш или след като си го хвърлил докато го водишВ първият вариант просто е нужно да поработиш върху кастинга си . Във вторият ... обяснявам си го че се получава евентуално при "пропадането" на примамката щот при воденето ... В такъв случай просто при самото приводняване изпъни линията и си готов . Трети е въпроса ако питаш как да намалиш евентуалните закачки ама поне в случаят питането ти не звучи тъй .

-
- фен клуб-скобар
Ми мислех си, че ако турне едно стиропорено топче в тая дупка то ще плува и държи опашката нагоре както иска човека.Павел Иванов написа:Владо , какво общо има питането на рибря с отговора ти

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- Павел Иванов
Ами варианта е само един - спираш да водиш силикона по дъното , качваш го само в повърхностният слой и немаш ядовеRibarq.s.m. написа:да не се закача във водораслите или закачките по дъното!

Павел Иванов
Павел Иванов
- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Еми аз така го правех ,но си помислих ако клавне щука няма ли да се скъса опашката много бързо и след като питах хората по риболовните магазини ми казаха че силоконовата рибка била само за еднократна употреба,но съм гледал по филмчета че хващат повече от 1 риба с една примамка!vlado-fidera написа:Ми мислех си, че ако турне едно стиропорено топче в тая дупка то ще плува и държи опашката нагоре както иска човека.Павел Иванов написа:Владо , какво общо има питането на рибря с отговора ти

- Павел Иванов
Пич , с всяко последващо мнение правиш темата много весела 

Павел Иванов
Павел Иванов
- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Та както пуснах темата нека ви покажа и от каде съм го видял http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... 0&active=1 само че този намотва на изкуствената примамка някакъв китаник за да му плува или незнам дали е китаник но просто така го базикаха 

- Павел Иванов
Пич , нема начин да зема да тегла и да го гледам тоя урок от неколко гиги най-малкото щот не ми е интересно . Ако изкараш снимка или кратко клипче може да поумувам ама тъй ... По принцип с една силиконова примамка можеш да хванеш само една риба , може и нищо да не хванеш ама това че е за еднократна употреба ми се струва да съ тъ ибавали у магазинот , вервай ми 

Павел Иванов
Павел Иванов