Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

12-13-03-2011 На яз.Кривина-платеното!
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
12-13-03-2011 На яз.Кривина-платеното!
Много ми е приятно че най-накрая и аз ще пиша за първи път в раздела.
В петък се чудих чудих къде да отида през почивните дни и тъй като повечето известни свободни водоеми ги обиколих и само давех червеите реших този път да отида на платен да видя дали в мен е проблема нещо или просто не намирам рибата и тя мене
и така, реших че водоема ще е Кривин платеното, на гугъл мапс ми се стори сравнително голям и няма има много калабалък и така и беше...В събота рано рано към 5 станах опраивих такъма и себе си оправих и газ към язовира бях там точно навреме - хванах изгрева.

Не бях първи имаше един колега който вече се беше настанил, поздравихме се и започнах да разпъвам новия ми маз - Focus Snake 4.20m. 10-20gr акция и започнах с подвижна плувка, но уви нямах пипане на далече...и така 2-3 часа докато колега до мен с болото си ги скубеше уклеите. Тъй като си бях забравил статичната плувка на другата въдица вкъщи ми предложи да ми услужи с по-малка плувка...е смених аз набързо такъма и започнах да ги скубя...

До 18:30 някъде резултата...

Изчистих си я с кеф опържих си я с кеф и с кеф си я хапнах

Днес 13.03 бях подготвен вече с по-малка плувка и скубането започна по-рано към 8, имаше много народ, аз си похващах укелйче до към 14:30 когато просто спря да кълве.Рибата започна да играе и по-навътре в язовира,а мен ме меързехе да сменям такъми.Резулата днес беше по-добър

Отделих към 10тина по едри рибета, останалите пуснах

http://www.youtube.com/watch?v=-TEHSp5uupM

Не бях първи имаше един колега който вече се беше настанил, поздравихме се и започнах да разпъвам новия ми маз - Focus Snake 4.20m. 10-20gr акция и започнах с подвижна плувка, но уви нямах пипане на далече...и така 2-3 часа докато колега до мен с болото си ги скубеше уклеите. Тъй като си бях забравил статичната плувка на другата въдица вкъщи ми предложи да ми услужи с по-малка плувка...е смених аз набързо такъма и започнах да ги скубя...
До 18:30 някъде резултата...
Изчистих си я с кеф опържих си я с кеф и с кеф си я хапнах
Днес 13.03 бях подготвен вече с по-малка плувка и скубането започна по-рано към 8, имаше много народ, аз си похващах укелйче до към 14:30 когато просто спря да кълве.Рибата започна да играе и по-навътре в язовира,а мен ме меързехе да сменям такъми.Резулата днес беше по-добър
Отделих към 10тина по едри рибета, останалите пуснах

http://www.youtube.com/watch?v=-TEHSp5uupM
Re: 12-13-03-2011 На яз.Кривина-платеното!
Поздрави колега
.

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
-
- ще става разбирач
Браво пич,......................ама от уклея аз по-дребния го харча
................с бира 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Поздравления!От сега нататък по-често да пишеш!!!Ясен Генсузов написа:.....Много ми е приятно че най-накрая и аз ще пиша за първи път в раздела.........
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Pylsar написа:Поздравления!От сега нататък по-често да пишеш!!!Ясен Генсузов написа:.....Много ми е приятно че най-накрая и аз ще пиша за първи път в раздела.........
Мерси колега, а дано

- gergi83
- научил се да хвърля
доволно за сезона и най-важното е мезето

-
- сериозен играч
-
- новобранец
Каква е таксата колега?
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
5лв. си е на пръчка, рибата не се плаща, може и да не искат да се пуска обратно ама...аз си ги пуснах рибетата.