Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

5 -тима рибари - 700 рибки :)
Re: 5 -тима рибари - 700 рибки :)
Браво!Дано има повече хора ,които мислят и действат като вас!
- thecracker
- новобранец
Браво момчета,възхищавам ви се. 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Може би това да е единствената останала възможност за условията на България да се направи реално зарибяване, без демагогия и далавери.
Занапред ще се разчита на хора, които осъзнават, че могат и без няколко маркови питиета и предпочитат да вложат някакви пари в природата, която все още имаме.
Така, както и Асеновградската група отиде в съда и демонстрира непримиримост с местните бракониери и ето - една осъдителна присъда.
Аз също бих се включил или организирал подобно зарибяване.Все от някъде трябва да започнем!
Да разчитаме на "кухи" инстанции като ИАРА и СЛРБ се оказа напразно - нямат ресурси, нямат и мотивация.
Занапред ще се разчита на хора, които осъзнават, че могат и без няколко маркови питиета и предпочитат да вложат някакви пари в природата, която все още имаме.
Така, както и Асеновградската група отиде в съда и демонстрира непримиримост с местните бракониери и ето - една осъдителна присъда.
Аз също бих се включил или организирал подобно зарибяване.Все от някъде трябва да започнем!
Да разчитаме на "кухи" инстанции като ИАРА и СЛРБ се оказа напразно - нямат ресурси, нямат и мотивация.
Страхотни сте: Когато фактите говорят и боговете мьлчьт. 

- malkapluvka
- фен клуб-скобар
Какво да кажа и аз след толкова много положителни отзиви за това, което сте направили, само едно браво няма да е достатъчно. Нека са повече хората като вас.
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Здравейте,
поздравления на колегите!
Интересува ме от къде мже да се закупи зарибителин материал на балканки за да може и аз да се включа в запазването на този вид риба?
Мерси предварително.
поздравления на колегите!
Интересува ме от къде мже да се закупи зарибителин материал на балканки за да може и аз да се включа в запазването на този вид риба?
Мерси предварително.
Точно в такива действия е бъдещето на риболова в България,впечетлен съм от това,което сте направили момчета
Благодаря ви,че давате толкова добър пример на всички нас и съм убеден,че примера ви ще бъде последван от много други.Хора като вас подържат надеждата жива 

Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка,
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
- Commander
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Просто нямам думи... Евала
Поздравления,ще споделите ли откъде взехте рибките и на каква цена и дали има някакви "тънкости" при самото зарибяване,така че да оцелеят и след това,темп.,по кое време на годината,да не ги отнесе течението при топенето на снеговете,възможно ли е да бъдат изядени от по големи в реката,че и аз искам да направя тази операция:)
- Commander
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Аз имам що годе бегла представа за рибетата понеже имаме рибарник и братовчед ми люпи малки пъстървички (американки). Балканките като на тези пичове дават по-малко прираст и са по-трудни за гледане. До 8-10 грамови рибета има най-много смъртност. След това е доста по малка. Преди да се пуснат рибките трябва да се климатизират. Демек да постоят с чувалите (или съд за пренос) във водата която ще бъдат пуснати докато темепературата се изравни. Иначе всичко може да отиде подяволите. А за това дали могат да бъдат изядени е нещо нормално ако има по-големи ще си хапнат.
За да онагледя нещата ще кача някоя снимка
За да онагледя нещата ще кача някоя снимка

- Прикачени файлове
-
- на 1 месец (горе долу)
- 03032011386.jpg (175.82 KiB) Преглеждано 600 пъти
-
- на 2 месеца (горе долу)
- 03032011385.jpg (159.29 KiB) Преглеждано 600 пъти
-
- Една от майките
- 03032011381.jpg (116.57 KiB) Преглеждано 600 пъти
- Catfishmania
- новобранец
Браво колеги!Само така!Нямам думи да опиша радостта си за вашата велика постъпка!Нека всеки от нас, вместо да се оплаква че няма риба в БГ,да направи като вас!Сигурен съм,че чувството е необяснимо и велико!Какво са парите?Няма да обеднеем,ако отделим по някоя стотинка за тази прекрасна кауза!
"Ако е мъчно да даваш,по-мъчно е да искаш!"
"Ако ти се свиди маслото,не става вкусна кашата"
"Ако хвърляш зад тебе,ще намериш пред тебе!"

"Ако е мъчно да даваш,по-мъчно е да искаш!"
"Ако ти се свиди маслото,не става вкусна кашата"
"Ако хвърляш зад тебе,ще намериш пред тебе!"
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!