Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Евала батка....
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Re: Евала батка....
Няма такива долнопробни селяндури .
е па кво- нормални булгар батки и брачеди тип "Бай Ганю" MK18
Тея не са ли маломерки 

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ми те и да не са маломерни само като видиш бройката и ти става ясно ,че ще слагат компот от сливиDimy написа:Тея не са ли маломерки

ее няма такива тъпаци " батка "
се се заричам това с бракониерите да не го гледам ,че нещо ми се обръща и все ще взема да отворя някоя тема ,а при тях не е от значение коя ще е .
писна ми заклевам се и както беше писал един колега бракониерите само бой ще ги спре ма си мисля че и само с бой няма стане
дори предлагам да сформираме една бригада и да им се е.. м..... на такива тъпаци каде ги срещнем ако и да не съм от най здравите ма като ги видим тия и ми идва силата рязко като сега ...
бати идиотите .....
се се заричам това с бракониерите да не го гледам ,че нещо ми се обръща и все ще взема да отворя някоя тема ,а при тях не е от значение коя ще е .
писна ми заклевам се и както беше писал един колега бракониерите само бой ще ги спре ма си мисля че и само с бой няма стане
дори предлагам да сформираме една бригада и да им се е.. м..... на такива тъпаци каде ги срещнем ако и да не съм от най здравите ма като ги видим тия и ми идва силата рязко като сега ...
бати идиотите .....
пазете чисто ,не е толкова трудно
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
за съжаление това не са единични случаи..това е масова практика..въпросните лица се казват ... Мъро,Любо и Гръбчев.

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
(2) (Доп. – ДВ, бр. 94 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г.) След еднодневен риболовен излет риболовците могат да запазват за себе си до 2 кг пъстървови риби, но не повече от 8 бройки, или до 3 кг от всички останали видове риби, с изключение на единичен екземпляр с по-голямо тегло. В случаите на улов на жаби и раци могат да задържат до 50 екземпляра.
После... риба нямало.... ами заради такива като тези и заради бракониерите няма да има!!!

После... риба нямало.... ами заради такива като тези и заради бракониерите няма да има!!!

Изроди !
За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
- StoychevV
- разбира нещата

-
- научил се да хвърля
Просто нямам думи . Простотията ходи по хората . Дано ви преседнат консервите . 

Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
-
- ще става разбирач
Двама от тях познавам от времето когато работех по Илиянци.ribolovcho написа:за съжаление това не са единични случаи..това е масова практика..въпросните лица се казват ... Мъро,Любо и Гръбчев.
тва нема 3 кгБожидар Стойков написа:(2) (Доп. – ДВ, бр. 94 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г.) След еднодневен риболовен излет риболовците могат да запазват за себе си до 2 кг пъстървови риби, но не повече от 8 бройки, или до 3 кг от всички останали видове риби, с изключение на единичен екземпляр с по-голямо тегло. В случаите на улов на жаби и раци могат да задържат до 50 екземпляра.
![]()
![]()
- ivalpetkov
- разбира нещата
Ракията им да откраднат дано....изроди ненаядени. 

- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
Защо го правят,толкова много в буркани ли ще ги слагат.Няма лошо да показват как ги хващат ама после да ги пускат е де,а.